haklısınn canımmmyok zaten liste yapmıycam artık, hepiniz koptunuz diyetten,
ben bildirirm burada inşallah
ÜYE/TARİH | 01.04 | 08.04 | FARK | 15.04 | FARK | 22.04 | FARK | 29.04 | FARK | 06.05 | FARK | 13.05 | FARK | 20.05 | FARK | 27.05 | FARK |
---|
helallll saraycammmmgünaydın hayırlı sabahlar nisan ayı 3,3 kg kendimi kutluyorum, darısı mayıs ayına
sabah
kaşar
süzme peynir
3 dl tahıllı ekmek
7 yeşil zeytin
domates
salatalık
[th]NİSAN TOP.FARK[/th] [th]MAYIS TOP.FARK[/th] [tr]
ÜYE/TARİH 01.04 08.04 FARK 15.04 FARK 22.04 FARK 29.04 FARK 06.05 FARK 13.05 FARK 20.05 FARK 27.05 FARK
[th]@_SARAYCA_ [/th]
[td]66,4[/td]
[td]64,1[/td]
[td]2,3[/td]
[td]63,6[/td]
[td]0,5[/td]
[td]63,3[/td]
[td]0,3[/td]
[td]63,1[/td]
[td]0,2[/td]
[td]3,3[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[/tr]
teşekkürler canımhelallll saraycammmm
teşekkürler canımtebrikler canımmmmm
ben hiç diyet modunda değilimmmmmmm
teşekkürler canım
teşekkürler canım
neden balım ya
evet yasmin stres yapmadan bu işi başarmalıyız yoksa gitmiyor kilosebep yok cnmmmmm
aylardır bir ileri bir geri gidiyorum o yüzden beynimi resetliyımmm
ayrıca 59 lardan 62-63 kg a 1 haftada çıkmıştım ve bu kilolarda yememe rağmen baya durmuştum, sanırım benim direnç kilolarım 62-63 sabırlı olmalıyım :)
ayrıca 59 lardan 62-63 kg a 1 haftada çıkmıştım ve bu kilolarda yememe rağmen baya durmuştum, sanırım benim direnç kilolarım 62-63 sabırlı olmalıyım :)
daha kıramadımooo zinciri nasıl kırdığını bana da anlatır mısın ?
baksana ben yine takıldım kaldım
inşallah canım,sen sabırlı hatunsun başarırsın canımmmm
daha kıramadımbaksana nisanda 2 günde 2,3 kg verdim sonraki haftalar 200-300 gr vermişim, sabırla diyete devam etmem gerekiyor
öyle maalesef, hep dikkat etmek zorundayız, böyle beslenmeye alışmamız lazım,tamam ben de 200-300 grama da razıyım biliyorsun
offf sarayca alırken sıkıntı yok ama verirken bildiğin eziyet çekiyoruz kız
öyle maalesef, hep dikkat etmek zorundayız, böyle beslenmeye alışmamız lazım,
kız ben diyet yaparken güzel verirdim bu seferki performansımı pek beğenmedim
bak şimdi senin boyun uzun, zaten ideal kilondasın, ondan veremiyorsun.
benimde 62,63 direnç kilom geçen senede böyle olmuştu 61 in altına indimi rahat veriyordummmayrıca 59 lardan 62-63 kg a 1 haftada çıkmıştım ve bu kilolarda yememe rağmen baya durmuştum, sanırım benim direnç kilolarım 62-63 sabırlı olmalıyım :)
selam kızlar dun gece rahatsızlandım burda salgın var karın ağrısı kusma falan lavabdan çıkamadım her tarafım dökülüyo
dun spor yapmama rağen 65,9 dün 66,0 dım en azından 65 i ucundan da olsa gördüm hafta sonunu çok çok iyi değerlendirmem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?