Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

yaptıgın bır dıyet varmı yoksa dogaçlamamı

merhaba canım günaydın, çakma karatay yapıyorum, yani karatay diyetini tam uygulamasamda, karbonhidrat ve unlu gıdalardan mümkün olduğunca uzak duruyorum, işlenmiş gıda tüketmemeye çalışıyorum, 3 öğün yiyorum :) bakalım 1-2 hafta daha bu şekilde devam edeceğim, kilo vermeye devam edersem, diyetime aynen devam ederim :)

SABAH
1,5 yumurta
az peynir
3-4 zeytin
3 adet uno kepekli çubuk galeta

ÖĞLEN
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
1 parça fırında tavuk
salata

AKŞAM
1 s.kaşığı kuşbaşı et
1 ayran
salata

tamam cnm böyle gidersen verırsın zaten tebrıkler

başlangıç kilom 69.1 kg
Gecen hafta: 68.8 kg
Bugun: 67.1 kg
Fark: 1.7
Yuzde: 2.47
Haftaya hedef : 66.5 kg

başlangıç kilom 69.1 kg
Gecen hafta: 68.8 kg
Bugun: 67.1 kg
Fark: 1.7
Yuzde: 2.47
Haftaya hedef : 66.5 kg
merhaba canım listelerin gayet güzel ve sağlıklı seni tebrik ederim azminden dolayı... harikasın ben de bu siteye yeni üye oldum zayıflamak istiyorum istersen beraber yazışalım burda ve birbrimizi motive edelim ben de 64 kilodayım ve bir an önce zayıflamak ve fit olmak istiyorummm

teşekkür ederim canım, tabiki yazabilirsin, boyun kaç canım, ideal kilon nedir, biraz kendinden bahseder misin?

teşekkür ederim canım, tabiki yazabilirsin, boyun kaç canım, ideal kilon nedir, biraz kendinden bahseder misin?
canım
boyum : 1.63
kilo: 64

hedef kilom: 54
aslında hep 52 olmak istedim ama daha o rakamları uzun zamandır göremedim canımcım öğretmenim hatta birazdan hazırlanıp okula gitmem gerek canım
bir yerden başlamam lazım hıı bu arada çok iyi motive etmeye çalışırım karşımda bir arkadaş gördüğüm zaman hırslanıp onu da hırslandırarak yola devam.... anlayacağın canımcım bu anlamda sürekli yazışacağım beni kontrol edecek bir arkadaş arıyorum ki motivem düşmesin şu aralar bir türlü motive olamadım siteye tekrar yeniden üye oldum..

hoşgeldin tekrar, bende seni motive etmeye çalışacağım, umarım başarırım, ayrıca ben 7. takımda yarışıyorum, ordaki kızlarda gayet motive ediyorlar, yarışma bana çok iyi geldi, canım bende 55 olmak istiyorum, en son 6-7 sene önce 55 olmuştum, ayrıca yaş34 oldu, artık kendime daha iyi bakmalıyım :)

canım sanırım mesajımı beğenmişsin tşkkkk canımmmmm tatlım benim çıkmam lazım bu arada sana mükemmel bir liste örneği yazacağım ben bu listeyle 80 lerden 57 lere düşmüştüm uzman hazırlamıştı tatlım vallah kafamı toplayıp o listeye dönersem yağlardan çok rahat kilo veriyorsun değişim inanılmaz oluyor 3 haftada resmen vücudun şekle giriyor şeker...

hoş buldum canım ben de artık 30'lu yaşlardayız artık daha çok dikkat etmeliyiz, canım elimde daha önce yazmıştım zamanında uzman tarafından yaptığım bir liste vardı onu paylaşırım konuşuruz tatlı şöyle 30 larda ama güzel hatunlar olarak boy gösterelimmmm kim tutar bizi vallah artık sürekli seni kontrol ederim ona göre bir an önce şu 5'li rakamları görelim yeni yıla az kala biz de biraz şekle girelim

bu arada bir takıma yazmıştım çok üye yoğunluğundan olmamış senin takıma da yazarım tatlım ordan da yazışırız şeker bana desteklerini bekliyorum bye bye

kim tutar bizi gelsin 50 li rakamlar o zaman

bu arada bir takıma yazmıştım çok üye yoğunluğundan olmamış senin takıma da yazarım tatlım ordan da yazışırız şeker bana desteklerini bekliyorum bye bye

olur canım bye bye

sabah
1 kk peynir
1 kk kaşar peyniri
6-7 zeytin
5 uno çubuk galeta ince olanlardan

ara
1 avuç badem

öğlen
1 kepçe un çorbası
2 köfte
cacık

ara
1 armut

akşam
1 s.kaşığı taze fasülye
2 parça tavuk ızgara
ayran
salata

afiyet olsun cnm gayet saglıklı görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…