canım sen de azimlen sık sık yaz buraya şeker ver çoşkuyu başla zayıflamaya kim tutar seniCanim gerçekten senin bu aziminle bende azilendim :) tebrik ederim sağlıklı kilo vermek demek sanirim senin yaptıgin
bende senin gibi beslemenye karar verdim senin listene arada bakarim kopya cekerim :)
canım sen de azimlen sık sık yaz buraya şeker ver çoşkuyu başla zayıflamaya kim tutar seni
Dimi birbirimze destek olup zayiflicaz iNSALLAH bundan sonra bende sizinleyim araniza alirsaniz tabi :) sagliklikca kilplordan kurtulalimm :) cok tesekur ederim canimm:)
benim hayalimde 54Benim hayalimde 55
ne demek kuzum sevgili arkadaşım da ben de aramıza alırız tabii birbirimizi kontrol edelim dürtelim yemek yememe konusunda sonra da tıpış tıpış gitsin kilolar
benim hayalimde 54
yok canım bırakır mıyım iş tempom çok ağır o haftasonları çalıştığım için vücudum bitkin düşüyor canımcım ben de seni gördüğüme çok çok sevindimgüzel sağlıklı bir gün senin olsun az kalorili
Canim gerçekten senin bu aziminle bende azilendim :) tebrik ederim sağlıklı kilo vermek demek sanirim senin yaptıgin
bende senin gibi beslemenye karar verdim senin listene arada bakarim kopya cekerim :)
Benim hayalimde 55
canım sen de azimlen sık sık yaz buraya şeker ver çoşkuyu başla zayıflamaya kim tutar seni
Dimi birbirimze destek olup zayiflicaz iNSALLAH bundan sonra bende sizinleyim araniza alirsaniz tabi :) sagliklikca kilplordan kurtulalimm :) cok tesekur ederim canimm:)
Teşekkürler canim benim :) haydo bakalim hep.destek tam destek :) cok memnun oldum :)
Sen kac kilosun
ben 78 kiloyum 23 kilo vermem lazim cok uzun yolum.var sence mayisa kadar gider mo 4 5 ayda
sana güveniyorum canım, bırakmazsın sen..
teşekkür ederim, canım sağlıklı bzen gösteriyorum, ama arada kaçırıyorum, kaçırmamak içinde günlük tuttum zaten, günlüğüm beni frenlesin istedimsana daha iyi liste verelim canım,
olacak inşallah, önce buna inan canım...
eveeet kim tutar biziii
ne demek canım istediğin zaman gel buraya bende ugrarım günlüğüne,
eğer düzenli beslenirsen ve egzersiz yaparsan çok rahat verirsin, buna önce kendin inan canım,
ayrıca ailenlemi yaşıyorsun, yani evde düzenli yemekler yapılıyor mu? biraz kendinden bahseder misin canım, yemek düzeni vs... gibi
Ailele yaşıyorum canim duzenlo yemegimiz yapilir buaralar hamur işi cok yedik firenledik ailcek sebzrye yonelelim et tavuk balik yiyelim dedik
boyum160
kil 78
Yasim 24
okulum bitti evdeyim spor salonuna yazildim haftanın 3 gunu gidiyorum
yeni basladim mayista naspse nikahim ramazdan sonrada dugunum var ozamana kadar kilo vermem lazim dedim ya 5 ay oyuzden diyorum :) INSALLAH canim cok sagol
canım çok iöğününzaman düzenli yemek yiyorsan süper kilo verirsin, hele birde spor yapacaksan ayda 5 kg gider Allahın izniyle.. canım annene söyle lütfen hamur işi yapmasın, yada yapıyorsa da sana başka alternatif şeyler hazırlasın, ben yemeği kendim hazırladığımdan menüyü kendim belirliyorum, çorba-- ana yemek-- salata--içecek olarak ayran... öğlenleri pilav makarna dahi yiyebilirsin,
aslında zararlı gıdaları ve ekmeği (sabahları 2 dilim, öğlen 1 dilim, akşam yok) azaltırsan ve yeme saatlerine dikkat edersen çok iyi kilo verirsin, sakın şişman gelin olma, ileride fotolara bakıp çooook üzülürsün, demedi deme
INŞALLAH canim benim evet ssisman gelin olmak istemiyorumhaklisin saflikca duzenlice diyetimi yapicam annemde aetik hamur isini yapmiyor hepmz sagliklica beslenmye karar verdik :) ALLAHIN izniyle vu isi basaricaz annem saglikli beslenorsen 5 6 aya kilo verirsn dio desteklio saolsun
sizde destekliyosunuz ALLAH razı olsun teşekkür ederim ben bu destekle tabi kilolardan kurutulurum :)
Haydi BISMILLAH :)
INSALLAH hepmiz tartida 55 görürüz :)
Spora daha cok yonelcem haftanin 3 gunu spor salonunda haftanin 3 gunu evdede kosu bandi vs var onlarla yaparım 1 gun dinlenirim
bide 6 ay uzun sureli diyet oldugu icin ben haftanin bi gunu bi ogunu kendimi abarmadan sevdrcem ya kahvalti olur ya oglen aksam deil aksama kadar eritirim :) hem o beni motive edrr bi ogun die dusunudm haftada bi gun bakalim iNSALLAH hersey gonlumuzce olsunn:)
inşallah canım vereceksin kilolarını
günaydın cnm gayet guzel bır menu sımıtte az yemişin zaten birşey olmazgünaydın günlüğüm ve beni takip eden sevgili arkadaşlarım, bu sabah tartıya çıktım ufff durum vahiimm +++lardayım nedenini anlayamadım , eee cumada kilo bildirimi var, o zaman bu 3 günü çok dikkatli geçirmeliyim.. çoook çalışıp az yemeliyimmmm...yeşil çay içip ödem atmalıyım, bu aralar hiç içmiyorum
sabah iyi bir kahvaltı yaptım
yumurta
1 kk peynir
5-6 zeytin
biraz maydanoz
uno çubuk galeta
ve 5/1 simit
öğlen
1 s.k etli barbunya
1 kase yoğurt
akşam
2 kepçe yoğurt çorbası
salata
simit yemiycektim arkadaş çok ısrar etti yemek zorunda kaldım
günaydın cnm gayet guzel bır menu sımıtte az yemişin zaten birşey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?