Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

bu günkü menüm son hali
sabah

1 kk peynir
1 kk kaşar peyniri
6-7 zeytin
5 uno çubuk galeta ince olanlardan

ara
1 avuç badem

öğlen
1 kepçe un çorbası
3 adet köfte
yoğurt

akşam
1 s.kaşığı taze fasülye
2 parça tavuk ızgara
ayran
salata

harika bir menü tatlım ders boşluğumdan yazayım dedim tatlım benim bugün okulda bir yerli malı turnuvası gidiyor atıştırmak yemek zorunda kaldım o nedenle saat : 16.15 saati itibariyle ağzıma bir şey sürmeyi düşünmüyorum yeteri kadar arkadaşlarla yedik bu akşamdan itibaren eski diyet listemi hayatıma sokup yola devam edeceğim yani tatlım
19.12.2014 tarihinde saat :16.17 itibariyle diyete başlamış bulunuyorum hadi hayırlısı.....

evet tatlım sana bana yağdan kilo kilo verdiren listemi yazacağım ben büyük ihtimalle bu diyet listemi uygulamayı düşünüyorum :

sabah:7.30
klasik kahvaltı
bir parça peynir ya da 1 adet haşlanmış yumurta
5 zeytin
yarım domates
yarım salatalık
bir tutam maydonoz
iki dilim tahıllı ekmek

ara öğün 1: bir su bardağı yoğurt

ÖĞLEN:
6 yemek kaşığı sebze yemeği
1 kase yoğurt ya da 1 su bardağı ayran

ara öğün 2:
bir su bardağı yoğurt ve 1 adet meyve istenirse yanında 6 adet badem

akşam :
2 kepçe çorba
100 gr et (3 köfte büyüklüğü ) ya da 2 dilim beyaz peynir et yiyemeyen için beyaz peynir yani...
4 kaşık pilav ya da makarna
yağsız tuzsuz salata nar ekşisi dahil edilebilir

not: günde 4 kupa yeşil çay dahil muz ve patates yemek yasak
2.5 litre su içilecek

bana verilen liste buydu oldukça sağlıklıydı ve inanılmaz kilolar verdim yoğurt zaten yağların yakılmasında etkili göbek yağların uçup gidiyor canımmm.....

evet dikkati toplayıp hayatımı şekle sokup bu listeye dönmeliyim bu liste inanılmaz bir liste arkadaşlarım bu listeyle yağlarından kat kat fazlasıyla kurtuldu ....

canım listene bayıldııım, bu hafta kendi bildiğim gibi devam ederim, eğer 1 kg verirsem aynen devam veremezsem senin listene başlıycam

merhaba canım günaydın bu arada bugün kendimi oldukça kısmaya çalışacağım diyete yeni başladığım için şuan midem karnım zil çalıyor ben de daha o listeye başlayamadım ama bugün evdeki yemekten oldukça kısarak yemeyi düşünüyorum
sabah kahvaltımı oldukça diyet listesiydi ve şuan açım ama bu bana mutluluk veriyor bir yerden başlamam lazım artıkkkkkk
motive olmam lazım hayatımın düzeni şuan çok dağınık vallah canım karnıma bakınca midem bulanıyor karnımdam ...

Sabah
Peynir
zeytin
Yarim yumurta
2 dilim ekmek
Turp

Öğlen
Hamsi izgara
Salata

Aksam
Yesil mercimek çorbası
Yogurt
Havuç

Bugün bahçede piknik yapicaz hava güzel. Aslinda usenmeyip kalkip jillian shared 1 den baslasam ne güzel olur. Hazır evde kimse yokken ve bebiste uyuyorken

slm cnm çok güzel gidiyorsun

sabah
2 dilim ekmekle kaşarlı tost
1 avuç fındık

kahvaltı fazla oldu, hem ekmek hem fındık, ayrıca pek sağlıklı değil biliyorum ama bu gün böyle oldu daha dikkatli olmalıyım, kahvaltıda çeşit bol olmalı :))

kendı hataarını söylemişsin zaten cnm yesıllıkle super olurdu

günay

günaydın canım nasılsın dün çok rahatsızlandım kurstan gelince ama kendimi yemek konusunda bırakmadım şekerciğim

bugün kahvaltımı yaptım:
bol maydonoz
1 adet haş.yumurta
3 zeytin
2 dilim kepekli ekmek
şekersiz çay

günaydın canım, bende gelmeyince bıraktın zannettim seni gördüğüme sevindim kahvaltın gayet sağlıklı, güzel bir gün seninle olsun, sevgiler canım

günaydın canım, bende gelmeyince bıraktın zannettim seni gördüğüme sevindim kahvaltın gayet sağlıklı, güzel bir gün seninle olsun, sevgiler canım

yok canım bırakır mıyım iş tempom çok ağır o haftasonları çalıştığım için vücudum bitkin düşüyor canımcım ben de seni gördüğüme çok çok sevindim güzel sağlıklı bir gün senin olsun az kalorili

Canim gerçekten senin bu aziminle bende azilendim :) tebrik ederim sağlıklı kilo vermek demek sanirim senin yaptıgin

bende senin gibi beslemenye karar verdim senin listene arada bakarim kopya cekerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…