Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

maşallah canım, spor yapmak çok güzel, ben de jillianı akşamları yapıyordum ve uyku kalitem çok artmıştı. seninde öyle olmuş dinç kalkmışşsın

aynen öyle mahzencim, yaşasın fitness, aşağıdaki videoyu izlemediysen izle lütfen, gülmekten kırılmıştım ben, ha bu arada menün eksiksiz verilecek, o 69 rakamı burada görülecek ona göre :)

günaydın arkadaşlar
vefa cnm geçmiş olsun çocuklar hasta olmasın yaa
bu sabah arkadaşım tost yapıp getirmiş mecburen yedim kahvaltım bu oldu.öğle yerim diye kepekli tost yapmıştım bende ama yemeyeceğim .okulda ne çıkarsa artık

teşekkür ederim canım aklım hep ondaa
inş toparlanır bu sene kreşe gittiği için çok çektik hastalıktan
benimde iştahım yok zorla yiyorum öglene yerim artık kahvaltımı bitiremedim
ama reglm yakın canım tatlı istiyorrr akşama budurum bende coşarr

ah benim okulla ev cok yakın hatta arada anasınıfına getiriyor bakıcısı.gözüm üstünde olabiliyor.
benimde regl buhafta başladı ama dikkat ettim daha fazla verdim sende lehine çevirebilirsin durumu

sağol canımmm süzüldü iyice yavrummm

şimdi aradım hiç bişey yemiyormuş

bu arada kendinden bahsetsene sarayca ev iş hayatı çoluk çocuk varmı

Bu sene grip fena vurdu, ayrıca geçmek bilmiyor, tekrar geçmiş olsun

bende 2 çocuklu çalışan biriyim, çocuklar 31 aylık ve 12 aylık, ikisi de küçük :) kv bakıyor sağolsun..

ah benim okulla ev cok yakın hatta arada anasınıfına getiriyor bakıcısı.gözüm üstünde olabiliyor.
benimde regl buhafta başladı ama dikkat ettim daha fazla verdim sende lehine çevirebilirsin durumu

günaydın lamekancım, hatırladığım kadarıyla kızın vardı ve pek yemek yemiyordu, biraz şikayetçiydin, benimkiyle hemen hemen aynı yaştaydı :)

evet şimdi bende olmuşumm hasta

metebolizma daha ii çalışıyormuş değilmi bu dönemde

Bu sene grip fena vurdu, ayrıca geçmek bilmiyor, tekrar geçmiş olsun

bende 2 çocuklu çalışan biriyim, çocuklar 31 aylık ve 12 aylık, ikisi de küçük :) kv bakıyor sağolsun..

maşallahh k.validene bakabiliyor ikisinede,

ailen yakınında değilmi peki

benimde oğlum var 5 yaşında k.validem bakıyor

maşallahh k.validene bakabiliyor ikisinede,

ailen yakınında değilmi peki

benimde oğlum var 5 yaşında k.validem bakıyor

5 yaşında tam hareketli zamanı, Allah bağışlasın,

sağolsun kv. bakıyor, ailemden uzağız, görev gereği :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…