maşallah canım, spor yapmak çok güzel, ben de jillianı akşamları yapıyordum ve uyku kalitem çok artmıştı. seninde öyle olmuş dinç kalkmışşsın
günaydın yasemin'cim, afiyet olsun canım, gayet iyiyiz
günaydın canım, çok geçmiş olsun, çocuklara hiç kıyamıyorum ben,
biz bunu eşimle çevirip çevirip izliyor gülüyoruzzzaynen öyle mahzencim, yaşasın fitness, aşağıdaki videoyu izlemediysen izle lütfen, gülmekten kırılmıştım ben, ha bu arada menün eksiksiz verilecek, o 69 rakamı burada görülecek ona göre :)
günaydın arkadaşlar
vefa cnm geçmiş olsun çocuklar hasta olmasın yaa
bu sabah arkadaşım tost yapıp getirmiş mecburen yedim kahvaltım bu oldu.öğle yerim diye kepekli tost yapmıştım bende ama yemeyeceğim .okulda ne çıkarsa artık
içtiğim çayı bile masada uzağımda tutuyorum
kol kaslarım hareket etsin diye
ah benim okulla ev cok yakın hatta arada anasınıfına getiriyor bakıcısı.gözüm üstünde olabiliyor.teşekkür ederim canım aklım hep ondaa
inş toparlanır bu sene kreşe gittiği için çok çektik hastalıktan
benimde iştahım yok zorla yiyorum öglene yerim artık kahvaltımı bitiremedim
ama reglm yakın canım tatlı istiyorrr akşama budurum bende coşarr
sağol canımmm süzüldü iyice yavrummm
şimdi aradım hiç bişey yemiyormuş
bu arada kendinden bahsetsene sarayca ev iş hayatı çoluk çocuk varmı
günaydın arkadaşlar
vefa cnm geçmiş olsun çocuklar hasta olmasın yaa
bu sabah arkadaşım tost yapıp getirmiş mecburen yedim kahvaltım bu oldu.öğle yerim diye kepekli tost yapmıştım bende ama yemeyeceğim .okulda ne çıkarsa artık
ah benim okulla ev cok yakın hatta arada anasınıfına getiriyor bakıcısı.gözüm üstünde olabiliyor.
benimde regl buhafta başladı ama dikkat ettim daha fazla verdim sende lehine çevirebilirsin durumu
evet çok iyi gidiyoruz
pazartesi nerdeyse tartıyı kıracaktımm
uzun zamandır o kiloyu görmemiştimmm
ama ben öğlen yemek getirmedim
dışardan
ya ciğer ya da köfte söylerimmm
evet şimdi bende olmuşumm hastaah benim okulla ev cok yakın hatta arada anasınıfına getiriyor bakıcısı.gözüm üstünde olabiliyor.
benimde regl buhafta başladı ama dikkat ettim daha fazla verdim sende lehine çevirebilirsin durumu
evet cnm hafızan süper kızım 34 aylık 18 mayısta 3 yaşına girecek.Hala durumu aynı zayıf ve iştahsızgünaydın lamekancım, hatırladığım kadarıyla kızın vardı ve pek yemek yemiyordu, biraz şikayetçiydin, benimkiyle hemen hemen aynı yaştaydı :)
Bu sene grip fena vurdu, ayrıca geçmek bilmiyor, tekrar geçmiş olsun
bende 2 çocuklu çalışan biriyim, çocuklar 31 aylık ve 12 aylık, ikisi de küçük :) kv bakıyor sağolsun..
evet cnm hafızan süper kızım 34 aylık 18 mayısta 3 yaşına girecek.Hala durumu aynı zayıf ve iştahsız
maşallahh k.validene bakabiliyor ikisinede,
ailen yakınında değilmi peki
benimde oğlum var 5 yaşında k.validem bakıyor
5 yaşında tam hareketli zamanı, Allah bağışlasın,
sağolsun kv. bakıyor, ailemden uzağız, görev gereği :)
bende eşimin memkeletindeyim işi gereği buraya yerleştik
7 yıl oldu evlenelii
hareketliki 10 çocuğa bedell ikinciye yapmaya hemen gözüm almadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?