Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

hafızam iyidir , benim kızımda pek yemiyor ama ısrar etmiyorum, midelerini büyütmeyelim şimdiden, sağlığı yerindeyse sorun yok.
evet doktoruda öyle demişti zayıf bebeği şişmanlatmak istiyorsun şükretki şişman bebeği zayıflatmaya çalışmıyorsun diye
ya daha çok etraftakiler söyleniyor zaten ayy ne kadar zayıf bakamıyorsun tabi çalışınca zordur bakıcı elinde cocuk bla bla bla çevreyi cok takan birisi değilimdir ama etkileniyorsun ister istemez

zayıf çocuk görünce hoşuma gidiyor, artık bu devirde görmek zor, bizimkilere zorda olsa empoze ettim, çok fazla gereksiz gıda yememesi hususunu :) neyse ki artık çok fazla abur cubur tüketmiyor.

kızım sabah çok erken uyandığından, öğlen gidip uyutmam gerekiyor, dolayısıyla öğlen yürüyüşü ve dışarıda yemek yeme işi yattı, evde ne var ne yok onu yerim artık :) muhtemelen yumurta, pastırma vs. yerim

Günaydın kızlar
Kahvaltı
Bi haşlanmış yumurta
2 kepekli grisini
Bir domates
Yarım salatalık
3 burgu, biraz beyaz peynir
Bi bardak Çay
3 biber turşu
Bi lokma bal, kaymak

günaydın canım afiyet olsun, tartın geldi mi ?

senin menü zenginmişşş afiyet olsunn

evet çok değil ama zengin duruyor
vefacım nickinin yanında ki 84 doğum tarihin mi?

vefa 29,50 yaşındaaaaaa

Biraz önce geldi tatlım baskülüm çok şükür
Psikolojik olarak çok rahatladım

evet canımm
vefa 29,50 yaşındaaaaaa

ahahahaah yaseminnn beni bilen bilir dimii

ben de karar verdim zayıf olmaya.yeni doğum yaptım.boy 163 kilo 69.hedef 55-56 olmak istiyorum. inş bakalım ben de bu iştah varken nasıl olcak bilmiyorum.dikkat ediyorum yediklerime ama çok zor kilo veriyorum.dikkat etmeyince hemen alıyorum zaten.

ha ha senden bizdensin desene

1 kg 2 hafta da veririm

5 kg 10 günde alırım hiç zorlanmadan

bebeğiniz sağlıklı olsun öncelikle..aslında emziren bayanlar daha hızlı kilo verebilir,hamur işi tatlılardan uzak durup et sebze ve meyva ağırlıklı beslenirsen hem bebeğine hem kendine iyilik yapmış olursun

Biraz önce geldi tatlım baskülüm çok şükür
Psikolojik olarak çok rahatladım

sevindim senin adına

off bugün berbat gidiyor diyetim yatana kadar bişey yemesem anca toparlarım
tatlı mı yedin yoksa

merhaba canım, vefa doğru söylüyor, emzirdiğin için çok avantajlısın, tatlıyı ve ekmeği kessen gayet güzel verirsin kilolarını :)
burada emziren bir arkadaş vardı, öğlenleri kendine yoğurt ve kuru kayısı, incir vs. ile tatlılar hazırlıyordu, sabahları kepek ile ömlet bol salata, öğlen ve akşam protein ağırlıklı besleniyordu, 1 saat yürüyüş ve 3 lt den fazla su ile 3-4 ayda 20 kg verdi, sende rahatlıkla verirsin umarım

öğlen
yoğurt
peynir

kızım bir türlü uyumadı, hep onunla ilgilendim ve işe gelirken alalacele yukarı da yazdıklarımı yiyip çıktım...

yasemin tatlı diye bir şey mi gördüm acaba

vefa 29,5 haa, yoksa hiç 30 lara çıkmayı düşünmüyor mu? benim 34 ten çıkamadığım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…