- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 41
evet doktoruda öyle demişti zayıf bebeği şişmanlatmak istiyorsun şükretki şişman bebeği zayıflatmaya çalışmıyorsun diyehafızam iyidir, benim kızımda pek yemiyor ama ısrar etmiyorum, midelerini büyütmeyelim şimdiden, sağlığı yerindeyse sorun yok.
evet doktoruda öyle demişti zayıf bebeği şişmanlatmak istiyorsun şükretki şişman bebeği zayıflatmaya çalışmıyorsun diye
ya daha çok etraftakiler söyleniyor zaten ayy ne kadar zayıf bakamıyorsun tabi çalışınca zordur bakıcı elinde cocuk bla bla bla çevreyi cok takan birisi değilimdir ama etkileniyorsun ister istemez
Allah herkese nasip etsin, benim 2. biraz sürpriz oldu :) ama iyi ki oldu :) çok şükür
evet şimdi bende olmuşumm hasta
metebolizma daha ii çalışıyormuş değilmi bu dönemde
aynen cnm
yağ yakımıda hızlı oluyorr
kaçamak yapmamaya çalış
senin menü zenginmişşş afiyet olsunnGünaydın kızlar
Kahvaltı
Bi haşlanmış yumurta
2 kepekli grisini
Bir domates
Yarım salatalık
3 burgu, biraz beyaz peynir
Bi bardak Çay
3 biber turşu
Bi lokma bal, kaymak
Günaydın kızlar
Kahvaltı
Bi haşlanmış yumurta
2 kepekli grisini
Bir domates
Yarım salatalık
3 burgu, biraz beyaz peynir
Bi bardak Çay
3 biber turşu
Bi lokma bal, kaymak
senin menü zenginmişşş afiyet olsunn
kızım sabah çok erken uyandığından, öğlen gidip uyutmam gerekiyor, dolayısıyla öğlen yürüyüşü ve dışarıda yemek yeme işi yattı, evde ne var ne yok onu yerim artık :) muhtemelen yumurta, pastırma vs. yerim
günaydın canım afiyet olsun, tartın geldi mi ?
evet çok değil ama zengin duruyor
vefacım nickinin yanında ki 84 doğum tarihin mi?
Biraz önce geldi tatlım baskülüm çok şükürkızım sabah çok erken uyandığından, öğlen gidip uyutmam gerekiyor, dolayısıyla öğlen yürüyüşü ve dışarıda yemek yeme işi yattı, evde ne var ne yok onu yerim artık :) muhtemelen yumurta, pastırma vs. yerim
evet canımmkızım sabah çok erken uyandığından, öğlen gidip uyutmam gerekiyor, dolayısıyla öğlen yürüyüşü ve dışarıda yemek yeme işi yattı, evde ne var ne yok onu yerim artık :) muhtemelen yumurta, pastırma vs. yerim
vefa 29,50 yaşındaaaaaa
ben de karar verdim zayıf olmaya.yeni doğum yaptım.boy 163 kilo 69.hedef 55-56 olmak istiyorum. inş bakalım ben de bu iştah varken nasıl olcak bilmiyorum.dikkat ediyorum yediklerime ama çok zor kilo veriyorum.dikkat etmeyince hemen alıyorum zaten.
bebeğiniz sağlıklı olsun öncelikle..aslında emziren bayanlar daha hızlı kilo verebilir,hamur işi tatlılardan uzak durup et sebze ve meyva ağırlıklı beslenirsen hem bebeğine hem kendine iyilik yapmış olursunben de karar verdim zayıf olmaya.yeni doğum yaptım.boy 163 kilo 69.hedef 55-56 olmak istiyorum. inş bakalım ben de bu iştah varken nasıl olcak bilmiyorum.dikkat ediyorum yediklerime ama çok zor kilo veriyorum.dikkat etmeyince hemen alıyorum zaten.
Biraz önce geldi tatlım baskülüm çok şükür
Psikolojik olarak çok rahatladım
tatlı mı yedin yoksaoff bugün berbat gidiyor diyetim yatana kadar bişey yemesem anca toparlarım
ben de karar verdim zayıf olmaya.yeni doğum yaptım.boy 163 kilo 69.hedef 55-56 olmak istiyorum. inş bakalım ben de bu iştah varken nasıl olcak bilmiyorum.dikkat ediyorum yediklerime ama çok zor kilo veriyorum.dikkat etmeyince hemen alıyorum zaten.
aynenn işimiz zor valla ne yapalım.metaha ha senden bizdensin desene
1 kg 2 hafta da veririm
5 kg 10 günde alırım hiç zorlanmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?