- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Yaza kadar istediğin kiloya düşersin merak etmebende 1,62 boy 63,5 kiloyum daha bu hafta başladık bakalım ben 57,5 kiloyu görmüştüm yine oralarda olsam yeter
sen iimişsinn maşallahhh
Yaza kadar istediğin kiloya düşersin merak etme
Kararlı olman yeterli olacak
bazen çok yedim çikolata yedim pasta yedim pizza yedim
Herşeyi yedim bunları üst üste yemedim ama
Sonra daha azimle hırsla başladım ve sonucunu alıyorum çok şükür
Bende hergün tartılırımMerhaba arkadaşlar . Ne guzel sohbet etmissiniz. Vefa seninde kilon iyi boyuna gore. alıntı yapamadim. Vefacim eve gelince midem kötü oldu maalesef cikardim
Yakamozcum gofreti erken yemissin allahtan, telafi edilir
Bende birazdan balik ve salata yiycem daha erken yiyecektim ama ufakliklarla oynamaktan simdiye kaldi. Bu nedenle az yemeye caliscam. Yarin tarti yüzümüzü guldursun. Ber her gün tartilirim da
Bende hergün tartılırım
Baskülüm yarın geliyormuş nasıl dayanıcam bilmiyorum
Yaaa ben burda hergün kilo bildirimi yapsam olur mu
hadi bakalım inşallah cnm, zaten yürümussun önemli değil yapamasandaara
1 avuç fıstık yedim maalesef
akşam
balık
salata
yatmadan yoğurt kürü
su şimdiden 2 lt oldu, bundan sonra saymam :)
öğlen 40 dk kadar orta tempoda yürüyüş
çocuklar erken uyursa şayet
jillian 6 week-six pack yapılacak
şimdi çıkayım, akşam giremiycem, şimdiden iyi akşamlar günlüğüm ve sevgili dostlarım
yatmadan önce yoğurt, limon, ve bişey daha karıştırip yeniyormus, göbek eritiyormus ama birini hatırlayamadimgitti senin protein diyetiiiii
yoğurt kürü nedirrrr
benim dehoşgeldiniz ben turşu yiyince iştahım açılıyo nedense
Temizlik yapınca benim de yemek yapmaya halim kalmıyor lahmacun iyi seçimAkşam yemeğimi yedim kızlar
1.5 lahmacun
Yarım bardak ayran
Bi kaç adet turşu
Temizlik Yaptım bugün
Yemek yapasım yok hiç hazıra kaçtım bende
en önemlisi istikrar. Yolundan geri dönmediğin sürece, ne kadar yavaş gittiginin önemli yoktur.Yaza kadar istediğin kiloya düşersin merak etme
Kararlı olman yeterli olacak
bazen çok yedim çikolata yedim pasta yedim pizza yedim
Herşeyi yedim bunları üst üste yemedim ama
Sonra daha azimle hırsla başladım ve sonucunu alıyorum çok şükür
ben de hergun tartılirim yaa, hatta 2*1Merhaba arkadaşlar . Ne guzel sohbet etmissiniz. Vefa seninde kilon iyi boyuna gore. alıntı yapamadim. Vefacim eve gelince midem kötü oldu maalesef cikardim
Yakamozcum gofreti erken yemissin allahtan, telafi edilir
Bende birazdan balik ve salata yiycem daha erken yiyecektim ama ufakliklarla oynamaktan simdiye kaldi. Bu nedenle az yemeye caliscam. Yarin tarti yüzümüzü guldursun. Ber her gün tartilirim da
Ah o baskul yuzunden ne gemiler yandı bugün :)Bende hergün tartılırım
Baskülüm yarın geliyormuş nasıl dayanıcam bilmiyorum
Yaaa ben burda hergün kilo bildirimi yapsam olur mu
Ayy canım benim teşekkürlerYaKaMoZz-z sana minnacık değil kocaman yer ayırıriz ne demek hoşgeldin aramıza cnm
hadi bakalım inşallah cnm, zaten yürümussun önemli değil yapamasanda
yatmadan önce yoğurt, limon, ve bişey daha karıştırip yeniyormus, göbek eritiyormus ama birini hatırlayamadim
benim de
Temizlik yapınca benim de yemek yapmaya halim kalmıyor lahmacun iyi seçim
en önemlisi istikrar. Yolundan geri dönmediğin sürece, ne kadar yavaş gittiginin önemli yoktur.
ben de hergun tartılirim yaa, hatta 2*1
Ah o baskul yuzunden ne gemiler yandı bugün :)
kızlar cepten yazdığım için smiley yapamadım kusura bakmayın ltfn
Hiç güzel değildiNasıl güzelmiydi
Yok kız neye küsücemAy yakomozz küsmedin demi şaka yaptım
boşver cnm, üzülme, olacağı varmış. bu kuralı bilmememiz aslında sorunun kaynagi. Girişte tartı resmî şart bunu biliyorduk ama zorunlu sebeple tartı günü bildirim yapamadıgimizda diskalifiye olacağımizi bilmediğimizden oldu. Sorun değil zaten bu hafta tekrar başlıyacakti, buna katılmamış olduk.Ayy canım benim teşekkürler
Hakkaten ya nelere sebep oldum öyle
Çok üzüldüm ama
Konu sahibi fena azarladı ama
Farklı bi Tarzı var çözemedim
Ben öyle herşeye alınan tiplerden değilim kızlar rahat olun
Ben biliyordum canım tartı resmi olmazsa silinir kuralını o Yüzden bigün öncesi haber verdimboşver cnm, üzülme, olacağı varmış. bu kuralı bilmememiz aslında sorunun kaynagi. Girişte tartı resmî şart bunu biliyorduk ama zorunlu sebeple tartı günü bildirim yapamadıgimizda diskalifiye olacağımizi bilmediğimizden oldu. Sorun değil zaten bu hafta tekrar başlıyacakti, buna katılmamış olduk.
konu sahibi de kendince haklı olabilir ama bizde zor durumda kalmayalim diye ayrıldık. Yoksa aslında ozelden falan bişey donmedi. Ayrılanlar bu kuralı etik bulmadı o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?