- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
bende hiç 42 bendeni görmemiştim şimdi 40 beden giyorum ama 38 olacam inşallahkızlar benim hayatımda hiç 38 beden kıyafetim olmadı 40 bedende 1-2 tane var
ben bildim bileli 42 giyerim
cnm boy 160 kilo 69.1tabiki de senin kilon kaç yaşın nedir
ahh cnm yaşa takılma bende polikistik overlıyım insülin direncim var benim metabolizma yerlerde yaniben 38 yaşındayım senin metabolizma hızlı benden şanslısın
bende spor yapmadan veremiyorum ama buaralar spor yapmama rağmen az gidiyor.1 aydır spora gidiyorum tık yok bende de
canım yoğur kürü yapıyprduk ya, limon falan ondan olmuştur. bana da dokunmuştu hafiften ama önemsememiştim. Belim de kmtü olunca unutmuşum kürü, sen devam ediyormusun cnm?bu aralar acı pul biber çok tüketiyordum, ondan olmuş olabilir, her şeyi dozunda güzel :)
varım tabi ki canım gitsin kilolar :)listemizde
mahzen
yasemin
vefa
krizantem
sarayca
eğer isterse lamekan
6 kişilik bir yarış
kızlar uyar mı size
cuma günleri tartılcaz
bende tablo yapmayı öğreneyim
yaza kadar gitsin bu kilolar, ne dersiniz
Benim için de farketmez canım, çarşamba uyar, çoğunluk başka gün isterse ona da uyarımmahzen gelir, yasemin ve vefa da gelir sanırım bir lamekan gelir mi bilmiyorum :)
tabi istenirse başka bir günde olabilir, mahzen çarşambaları tartılıyor du çarşamba olabilir mesela :)
geldim canım geldim, rahatsız ve çook yoğunum, mesai bitti ben anca açabildim.mahzen rahatsız biraz, oda gelir diye tahmin ediyorum :)
inşallah canım ben de 40 olsam yeter de artar. 44 giyiyorum şuankızlar ben kafaya koydum, haziran sonuna kadar 59 u görmek istiyorum :)
kendime yeni kıyafetler almak istiyorum 38 beden olanlardan...
ha haa, katılmam mı canım tabiki de katılcam
aa ben de 38 e yaklaştım ama varmiyor dilim demeye 77 doğumluyum ve 37 yim hala di mi?ben 38 yaşındayım senin metabolizma hızlı benden şanslısın
spora başlayınca kilo verilmiyor gibi olı-uyor kaslarda ödem olduğundan ve de kaslar güçlendiği için ağır çıkıyor canım ama görüntüde de fark yok mu; incelmişsindir mutlaka, ölçülerini de almanı öneririm canım1 aydır spora gidiyorum tık yok bende de
tabikide vereceksinnnn ÇITI pıtı olcaz inş..
sen istersinde ben katılmazmıyım tabiiki bende varım başka günlüğede yazıyorum orda cumaları tartılıyoruz.
ben diyete çarşamba başlamıştım çarşamba tartılmak benim içinde iyi olur
hadi bakalım başlasın yarış
tabloyu bende yapabilirim sarayca sorun olmaz kuzum
sizi rakip seçtim kendime kabul edermisiniz acaba
merhaba herkese nasılsınız ben uğramayalı epey zaman geçmiş sanki. ben de varım burdaaa
kızlar benim hayatımda hiç 38 beden kıyafetim olmadı 40 bedende 1-2 tane var
ben bildim bileli 42 giyerim
benim hedefimde 38 beden mi olsa ki
çarşamba senin için 61 lere ineceğim yaseminnnn
hadi bakalımm başlasın yarışşşşşşş
bende hiç 42 bendeni görmemiştim şimdi 40 beden giyorum ama 38 olacam inşallah
ben 38 yaşındayım senin metabolizma hızlı benden şanslısın
ahh cnm yaşa takılma bende polikistik overlıyım insülin direncim var benim metabolizma yerlerde yani
1 aydır spora gidiyorum tık yok bende de
canım yoğur kürü yapıyprduk ya, limon falan ondan olmuştur. bana da dokunmuştu hafiften ama önemsememiştim. Belim de kmtü olunca unutmuşum kürü, sen devam ediyormusun cnm?
varım tabi ki canım gitsin kilolar :)
Benim için de farketmez canım, çarşamba uyar, çoğunluk başka gün isterse ona da uyarım
geldim canım geldim, rahatsız ve çook yoğunum, mesai bitti ben anca açabildim.
inşallah canım ben de 40 olsam yeter de artar. 44 giyiyorum şuan
ha haa, katılmam mı canım tabiki de katılcam
aa ben de 38 e yaklaştım ama varmiyor dilim demeye 77 doğumluyum ve 37 yim hala di mi?
spora başlayınca kilo verilmiyor gibi olı-uyor kaslarda ödem olduğundan ve de kaslar güçlendiği için ağır çıkıyor canım ama görüntüde de fark yok mu; incelmişsindir mutlaka, ölçülerini de almanı öneririm canım
evet ya neden olmayalım, bizim ne eksiğimiz var çıtı pıtı kadınlardan
katılmana çok sevindim canım, ayrıca liste yaparsan çok sevinirim, ben biraz acemiyim galiba
benide rakip seçebilirsin canım zira hemen hemen senin kilodayım
tamam canım, uzun zamandır yazmayınca, gelmeyeceksin sanmıştım, hoşgeldin, çarşamba kilonu ölçmeyi unutma, arada kendini hatırlat, uğra buralara olur mu
38 olursun neden olmayasın canım ya
woooowwww sen bizim idolümüzsün vefacım
yupppiii hadi bakalım, kilo alanlara ceza verelim, kararlaştırırz hep beraber, ama en güzel ceza fazladan 1 saat sporrr
vefa sen bol seviyorsun sanırım, 38 olur senin kilona, ben 61 olsam hayatta giymem 40 bedeni, zorlada olsa oldururum o 38 bedeni
kızlar yaşla pek alakası yok, bence yaşa takılmayalım, zira hepimiz 25 yaşın üzerindeyiz ve metabolizma 25 den sonra yavaşlıyor maalesef
birden bire düşer belki kilon, sporunu bırakma sakın, bu gün bende tekrar başlıycammm spora, yaşasın fitness
canım iyiki geldin, arada uğra özlüyoz seni
mahzenim kürü bıraktım, pul biberi çok tüketiyordum, onuda bıraktım, sağlığım önemli, bu gün ılık ballı sirkeli suya tekrar başladım, ondan sorun olmaz herhalde,
ayrıca çarşamba hepimiz için uygun oldu,
günaydın bu arada gece cıss yaptım çok pişmanımmm
günaydın canım, nedir bu cıs merak ettim :)
çok büyükkk cıssss anlatsam inanamazsınnn gece 2 dee
gece 2 mi
neyse canım ya, üzme kendini bu gün telafi edersin olur biterevettt uykudan kalkıpppp rüyamda sanıyorum hala kendimiii
neyse canım ya, üzme kendini bu gün telafi edersin olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?