ne işe yarıyor o çaytaze kekik çayı içiyorummmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne işe yarıyor o çaytaze kekik çayı içiyorummmm![]()
ne işe yarıyor o çay
antioksidan etkisi var ama zayıflama için içmiyrum
sallama çay içeceğime taze bitki çayı ne varsa onu tercih ediyorum mümkün olduğunca
benimde öyle siyah çayen güzel afiyet olsun şekerim
benimd emasam da her daim açık siyah çayım var iyi değil belki bu kadar içmek ama alışkanlık işte
benimde öyle siyah çay
ama bitki çayı varken taze ıhlamur adaçayı kekik kendime demliyorum çay ocağına gidip
çayı bile abladan istemiyorum hareket olsun diye kendim kalkıyorum genelde
bende şimdi limonlu yeşil çay aldım ama taze değil tabi
bu sorun hepimizde var canım maleseffya benim adet dönemim yaklaştıkça doyma hissim kayboluyor.sürekli aç hissediyorum kendimi
Merhaba
Bende çay tiryakisiyim hemde 2 demlik içerim hergün tekbaşıma.Birde çok demli içerim maalesef.Fırında hindi patates yiyeceğim 6 gibi yemek faslını kapatırım.arada kraker yedim.
aa bende fena tiryakiyimdir evde genel de bitki çayı filan içerim de işte sürekli çay içerim ama açık içerim ben..
bu akşam bize de tavuk pilav patates salata var ama ben sanmıyorum yemem çünkü birazdan bir dilim kıymalı börek götüreceğim![]()
hayırlı cumalar vefagünaydın kızlar hayırlı cumalarr
canım sen emzirip diyetmi yapıyorsun yoksagünaydın herkese dün kü öğleve akşam ki menüm şöle
kahvaltıdan sonra ara bi küçük muz öğle 1 kase çorba, 1küçük kaseyoğut arada 1 elma bi kaç çilek
akşam kıymalı kabak .yoğurtlu biber kavurma .1kase tarhana akşamda biraz patlamış mısır.
ne çook yemişim sanırım emzirdiğim için deli gibi acıkıyorum
Günaydın kızlar,
Bu sabah tartıldım ama çarşamba ile aynı hiç hareket yokve hafta sonu geldi, ben hafta sonu pek devam edemiyorum diyete...
bende tekrar almışımm bu sabahzelişşş
günaydınn
akşam
tarhana çorbası
bulgur pilavı 1 köfte yoğurt
gece 2 tulumba tatlısı yedim![]()