• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

günaydın hayırlı cumalar

Günaydın kızlar,

Bu sabah tartıldım ama çarşamba ile aynı hiç hareket yok :KK61: ve hafta sonu geldi, ben hafta sonu pek devam edemiyorum diyete...

benimde 2 dündür gram oynamadı ama haftaya çarşambaya daha çok var bakalım.akşam biraz kuruyemiş kaçırdım.
bugün su içtim 4 bardak kadar birazdan kepekli tost yiyeceğim.

:kk77:
günaydın hayırlı cumalar

benimde 2 dündür gram oynamadı ama haftaya çarşambaya daha çok var bakalım.akşam biraz kuruyemiş kaçırdım.
bugün su içtim 4 bardak kadar birazdan kepekli tost yiyeceğim.

hoş geldin canım daha kahvaltı yapmadın mı sen :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

benim öğle yemeği zamanım geldi hatta acıktım çoktan :kk77::kk77:

Ama ben hafta sonu çok dikkat edemiyorum o yüzden bugün biraz hafif tartılsam iyi olurdu benim için...

:kk77:

hoş geldin canım daha kahvaltı yapmadın mı sen :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

benim öğle yemeği zamanım geldi hatta acıktım çoktan :kk77::kk77:

Ama ben hafta sonu çok dikkat edemiyorum o yüzden bugün biraz hafif tartılsam iyi olurdu benim için...

evet kahvaltı öğlen ikisini bir çıkartıyorum bir diyetçi (gül Kaynak) 11 den önce yemeyin demişti.Zaten su içince çok acıkmıyorum.Cmt akşam yine doğumgünü var ama tatlıdardan yemem diye umuyorum.Sende çok zorlama kendini 1-2 kilo mu kaldı vermek istediğin?

evet kahvaltı öğlen ikisini bir çıkartıyorum bir diyetçi (gül Kaynak) 11 den önce yemeyin demişti.Zaten su içince çok acıkmıyorum.Cmt akşam yine doğumgünü var ama tatlıdardan yemem diye umuyorum.Sende çok zorlama kendini 1-2 kilo mu kaldı vermek istediğin?

son 800 gram kaldı canım :D :D :D

Buyrun FıRaT Diyeti :D :D :D :D

fırat-diyeti.webp

Back
X