• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

cnm buralarda baya ıssız oldu sanırım sende okullar kapanınca uğramıcaksın
benimde artık motivasyonüm düştü
ya kendime yeni bir topik acıcam yada orda burda özgür takılîcam cnm eline emeğine sağlık arada uğrarım öptüm

cnm buralarda baya ıssız oldu sanırım sende okullar kapanınca uğramıcaksın
benimde artık motivasyonüm düştü
ya kendime yeni bir topik acıcam yada orda burda özgür takılîcam cnm eline emeğine sağlık arada uğrarım öptüm

Merhaba rollacim. Inan bende diyetten koptum. Sirf senin için devam etmeye calistim. Zaten gördüğün gibi diğer arkadaşlar da koptu diyetten..

Bu kararina çok sevindim. Çünkü artik kilo bildirmek istemiyorum. Umarim tekrar motivasyonun yerine gelir ve guzel kilolar verirsin. Seni takip edeceğim ;)
Ayrica seni tanimak guzeldi. Yolun açık olsun ;)

Merhaba rollacim. Inan bende diyetten koptum. Sirf senin için devam etmeye calistim. Zaten gördüğün gibi diğer arkadaşlar da koptu diyetten..

Bu kararina çok sevindim. Çünkü artik kilo bildirmek istemiyorum. Umarim tekrar motivasyonun yerine gelir ve guzel kilolar verirsin. Seni takip edeceğim :KK66:
Ayrica seni tanimak guzeldi. Yolun açık olsun :KK66:
canım benim kopmayın diyetten spordan ve birbirinizden..yaza şurda ne kaldı.. saraycacım devam et.. en azından spor yap.. hem motivasyon olur hem de yediklerini yakmanın ne kadar zor ve emek istedigini gördükçe fazla yemek istegini frenlersi canım :KK19:

canım benim kopmayın diyetten spordan ve birbirinizden..yaza şurda ne kaldı.. saraycacım devam et.. en azından spor yap.. hem motivasyon olur hem de yediklerini yakmanın ne kadar zor ve emek istedigini gördükçe fazla yemek istegini frenlersi canım :KK19:

Cok haklısın ama sende bilirsin uzun soluklu diyetlerde bikkinlik oluyor. Bende bir sure yedigimi ictigimi yazmak istemiyorum. :( ama buralarda olup, sizleri takip edecegim elbette :) bir sure sonra gene yazarim, buralardan kopamam çünkü. Sevgiler simsims seni gordugume cok sevindim ayrica ;)

Cok haklısın ama sende bilirsin uzun soluklu diyetlerde bikkinlik oluyor. Bende bir sure yedigimi ictigimi yazmak istemiyorum. :KK43: ama buralarda olup, sizleri takip edecegim elbette :) bir sure sonra gene yazarim, buralardan kopamam çünkü. Sevgiler simsims seni gordugume cok sevindim ayrica :KK66:
seni o kadar iyi anlıyorum ki.. sen de benim gibi dinlen o zaman :KK66: hazır olunca tekrar görüşürüz zaten..benden de sevgiler canımmm.. :KK68:

aman buralardayım canm

işler yoğun

beyin dolu

beslenmem desen saçma sapan

öyle

sen nasılsın çocuklar nasıll

bende iyiyim haftasonu gezdik biraz, kafa dağıttım, çocuklarda mutluydu :) ama gene geldim kürkçü dükkanına :)
havalar ısındıkça diyet yapmak saçma geliyor ya, ben bir şey dikkat ettimde diyetlerimi hep kışın yapmışım, yazın diyet yapmak bana göre değil :D

selam kızlarr diyet yapmadığım için sayfaya yazmıyorummm
zaten cuma günü yoktum pazartesi öglen geldim eşimin dedesi vefat etti cenazemiz vardı h.sonu
çok yorgun bi haftaya başladım inşş bu hafta biran önce biter

selam kızlarr diyet yapmadığım için sayfaya yazmıyorummm
zaten cuma günü yoktum pazartesi öglen geldim eşimin dedesi vefat etti cenazemiz vardı h.sonu
çok yorgun bi haftaya başladım inşş bu hafta biran önce biter

günaydın canım,
başınız sağolsun..

kızlar ben kendimi hepten bırakmış değilim tabi ki, dikkat ediyorum, sadece buraya yediğimi içtiğimi yazmak istemiyorum o kadar, spora başlasam iyi olacak, öğlenleri yürüyemiyorum, hava çok sıcak oldu, en iyisi akşamları jillian yapmak!

Back
X