Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm buralarda baya ıssız oldu sanırım sende okullar kapanınca uğramıcaksın
benimde artık motivasyonüm düştü
ya kendime yeni bir topik acıcam yada orda burda özgür takılîcam cnm eline emeğine sağlık arada uğrarım öptüm
canım benim kopmayın diyetten spordan ve birbirinizden..yaza şurda ne kaldı.. saraycacım devam et.. en azından spor yap.. hem motivasyon olur hem de yediklerini yakmanın ne kadar zor ve emek istedigini gördükçe fazla yemek istegini frenlersi canımMerhaba rollacim. Inan bende diyetten koptum. Sirf senin için devam etmeye calistim. Zaten gördüğün gibi diğer arkadaşlar da koptu diyetten..
Bu kararina çok sevindim. Çünkü artik kilo bildirmek istemiyorum. Umarim tekrar motivasyonun yerine gelir ve guzel kilolar verirsin. Seni takip edeceğim
Ayrica seni tanimak guzeldi. Yolun açık olsun![]()
canım benim kopmayın diyetten spordan ve birbirinizden..yaza şurda ne kaldı.. saraycacım devam et.. en azından spor yap.. hem motivasyon olur hem de yediklerini yakmanın ne kadar zor ve emek istedigini gördükçe fazla yemek istegini frenlersi canım![]()
seni o kadar iyi anlıyorum ki.. sen de benim gibi dinlen o zamanCok haklısın ama sende bilirsin uzun soluklu diyetlerde bikkinlik oluyor. Bende bir sure yedigimi ictigimi yazmak istemiyorum.ama buralarda olup, sizleri takip edecegim elbette :) bir sure sonra gene yazarim, buralardan kopamam çünkü. Sevgiler simsims seni gordugume cok sevindim ayrica
![]()
seni o kadar iyi anlıyorum ki.. sen de benim gibi dinlen o zamanhazır olunca tekrar görüşürüz zaten..benden de sevgiler canımmm..
![]()
iyi ki sen de varsın canımteşekkür ederim simsims iyi ki varsın,![]()
saraycam bizlere ev sahipliği yaptığın için teşekkürler
sizleri tanıdığım için mutluyum sizleri seviyorum![]()
Günaydın kızlarrrr
bende iyi ki sizleri tanımışım canım , zaten görüşeceğizçünkü bırakmam peşinizi
sevgiler canım
günaydın canım, nerelerdesinn![]()
aman buralardayım canm
işler yoğun
beyin dolu
beslenmem desen saçma sapan
öyle
sen nasılsın çocuklar nasıll
sağol canımmm benimmgünaydın
başın sağolsun arkadaşımm
selam kızlarr diyet yapmadığım için sayfaya yazmıyorummm
zaten cuma günü yoktum pazartesi öglen geldim eşimin dedesi vefat etti cenazemiz vardı h.sonu
çok yorgun bi haftaya başladım inşş bu hafta biran önce biter
günaydın
başın sağolsun arkadaşımm