Benim doğal halimden memnun olmayan adama hiç düşünmeden kapının yerini gösterirdim, gitsin istediği ölçülerde birini bulsunsevgilim (sözlümsayılır) istiyo diye dudak dolgusu yaptırmalımıyı? günlerdir düşünüyorum. ben dudaklarımdam memnunum ama o pek beğenmiyo. onunda beğenmesini istiyorum ama bitürlü karar veremedim
ben yaptirmistim tabi kendim istedigim icin ve bin pisman oldum mosmor dayak yemis gibi dolastim gunlerce ve sonuc bi kac ayda eski haline dondu sislikten morluktan ve canimin acisindanda dolgunlugu hic farkedememistim zaten tavsiye etmem aslasevgilim (sözlümsayılır) istiyo diye dudak dolgusu yaptırmalımıyı? günlerdir düşünüyorum. ben dudaklarımdam memnunum ama o pek beğenmiyo. onunda beğenmesini istiyorum ama bitürlü karar veremedim
sevgilim (sözlümsayılır) istiyo diye dudak dolgusu yaptırmalımıyı? günlerdir düşünüyorum. ben dudaklarımdam memnunum ama o pek beğenmiyo. onunda beğenmesini istiyorum ama bitürlü karar veremedim
sevgilim (sözlümsayılır) istiyo diye dudak dolgusu yaptırmalımıyı? günlerdir düşünüyorum. ben dudaklarımdam memnunum ama o pek beğenmiyo. onunda beğenmesini istiyorum ama bitürlü karar veremedim
Ay fedonun karisi hakkinda soledkleri geldi aklima :)Bugün dudaklarını beğenmeyen yarın öbür gün yaşlandığında suratına bakmaz. Sözlüm demeden önce bir daha düşün derim. Ayrıca sen memnunsan halinden kimse için bedeninde değişiklik yapma. Senin bedenin senin kararın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?