karar veremedim çatlıcam düşünmekten

kesbr89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
1
0
1
sevgilim (sözlümsayılır) istiyo diye dudak dolgusu yaptırmalımıyı? günlerdir düşünüyorum. ben dudaklarımdam memnunum ama o pek beğenmiyo. onunda beğenmesini istiyorum ama bitürlü karar veremedim

Kimse istiyor diye yaptırmam hele ki memnunsam. Bence dolgu yapınca o dudakları hissetmiyeceksin. Ne bileyim yemek yerken kaşığı bile hissetmez insan gibi geliyor bana...yaptırmazdım kesinlikle...

Bi erkek yanındaki kadının neden dikkat çekmesini ister anlamıyorum

sevgilim (sözlümsayılır) istiyo diye dudak dolgusu yaptırmalımıyı? günlerdir düşünüyorum. ben dudaklarımdam memnunum ama o pek beğenmiyo. onunda beğenmesini istiyorum ama bitürlü karar veremedim
Benim doğal halimden memnun olmayan adama hiç düşünmeden kapının yerini gösterirdim, gitsin istediği ölçülerde birini bulsun

Büyük dudak sadece bana mı iğrenç geliyor ya
Sen memnunsan hiiç o topa girme
Daha sevgili evresinde başlarsan Adnan Oktar'ın kediciklerine çevirene kadar gider bu erkek sonuçta

Dudak dolgusu cok igrenc göreniyor. Daima belli oluyor ve o kisinin guzelligini ve dogalligini aliyor.
Kaldi ki iyi görünse dahi sakin yaptirma. Sen oyuncak bebek degilsin, istedigi sekile koysun. Istemedigin hic birseyi yaptirma. Bu bir cesit istismar bence. Bir daha lafini ederse kapi önüne koy.

O da poposuna protez taktirsin ya da slikon siktirtsin bakalim :) la bu erkeklerin dogurma yetenegi olsaydi onu bile yapmazlardi.. Rabbim bise bilioda kadinlara vermis bu ozelligi.. tobe estafirullah

ben yaptirmistim tabi kendim istedigim icin ve bin pisman oldum mosmor dayak yemis gibi dolastim gunlerce ve sonuc bi kac ayda eski haline dondu sislikten morluktan ve canimin acisindanda dolgunlugu hic farkedememistim zaten tavsiye etmem asla

Valla ben açıkçası başlarda beğenip gelip sonra oranı yaptır buranı doldurt şurana silikon taktır diyen erkeğe kılım. "Tamam ben yaptırayım ama sen de spor salonuna yazılıp kaslı bir vücut yaparsan" derdim. Sanki bana Chris Hemsworth. Önce kendine baksın.

Bugün dudaklarını beğenmeyen yarın öbür gün yaşlandığında suratına bakmaz. Sözlüm demeden önce bir daha düşün derim. Ayrıca sen memnunsan halinden kimse için bedeninde değişiklik yapma. Senin bedenin senin kararın

Ay fedonun karisi hakkinda soledkleri geldi aklima :)

O istiyor diye yaptırmak zorunda değilsin. Bunun kararını vermek sana ait olan birşey.
Etrafımda görüyorum eşi istiyor diye göğüslerine silikon taktıran kadınları. Çok ezikçe bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…