KARAR VEREMEDİM?

SİZCE

• EVET

OY: 6 28,6%
  • HAYIR

OY: 15 71,4%

• Ankete Katılan
    21
bence gerek yok

şimdi öpmeye kalkarsın reddeder daha çok sinirin bozulur

bırak kalsın yokmuş gibi davran
diğer halamların dediğine bakılırsa o çok bekliyormuş benden bi hareket ama onlara da dedim ben cahil aklımla ona benim senin gibi halam yok demedim 65 yaşında kadın benden daha olğun demicekti diyorum ama üzülüyor ağlıyor diyolar.

bende halalarımı pek sevmem , babannemide öyle ama yaşlı kadın artık onu geçmiş yüzünden yargılamıyorum. Karşılaşınca öylesine konuşurum ama senin yerinde olsam öpmem, öpersen pişman olursun.

Kuzenimle asla görüşmek istemiyordum mesela.Babam zorla benim nişanıma getirip barıştırdı onunla, onunda işine geldi zaten barışmak için yol arıyodu, derken 1 sene öyle böyle konuştuk bişey olmamış gibi yapmaya çalıştı ama ben patladım ve yine iletişimi kestim.İçim almıyo onu.

Kısacası, "İçinden gelmeyen hiç bişeyi, başkası istediği için yapma."
diyorum bende babama baba bak o beni barıştı sayar yüzsüz eskisi gibi olmaya çalışır diyorum yok o hatasını biliyor yapmaz diyo anlatamıyorum kimseye

Düğünde görmeyiver

Senin zaten başın kalabalık olur onu göremeyebilirsin
işin kötü yanı öncesinde bizim evde toplancaklar benim oldğum yerde huzursuzmuş dedim ben değilim hatalı olan huzursuz olur bana kalırsa hiç gelmesin ama işte babam yapma kızım diyor ikilemde kaldım artık çok üstüme geliyolar.

Yap yada yapma demiyorum, karşılaşursanız o anki duygularına göre hareket et. Belki de yüzyüze gelince düşüncelerin ve duyguların değişebilir. Kafana göre takıl.

diğer halamların dediğine bakılırsa o çok bekliyormuş benden bi hareket ama onlara da dedim ben cahil aklımla ona benim senin gibi halam yok demedim 65 yaşında kadın benden daha olğun demicekti diyorum ama üzülüyor ağlıyor diyolar.

bakma sen o diğer halalara

akrabalar işgüzar olur

sırf barıştırmak için ona da aynı şekilde diyo olabilirler :D

hoşgeldin de geç sıradan biri gibi. bence sevmediğin bir insanla zorla konuşmana gerek yok. ben diğer halalarına da pişmanım dediğini falan sanmıyorum

konu hala değil de
yenge teyze başka yakın bir akrama olsa uzatma huzurunuz kaçmasın dugun üstü derdim

amaaaaaa

konu halaysa
o babam benı kör testereyle doguryacağını bilsem genede hoşgeldin demez elini öpmezdim
NET .

konu hala değil de
yenge teyze başka yakın bir akrama olsa uzatma huzurunuz kaçmasın dugun üstü derdim

amaaaaaa

konu halaysa
o babam benı kör testereyle doguryacağını bilsem genede hoşgeldin demez elini öpmezdim
NET .
VALLA AYNI KAFADAYIM BABACIM DİYORUM CANIM BABAM BAK BANA BÖYLE SÖYLEME BANA ÖLSE HABER VERMEYİN BEN GÖRMEK İSTEMİYORUM ONU DİYORUM AMA ADAM DUYGULARIMI SÖMÜRMEYE ÇALIŞIYOR ÇÜNKÜ BİLİYOR KIYAMIYORUM ONA :işsiz:

Back
X