- 20 Nisan 2010
- 221
- 29
- 98
ankaradayım, memurum, tayinim nedeniyle bursadan geldik. bende en başta ailem vs. vs. dedim ama zamanla anladımki ailelerden ne kadar uzaksan o kadar iyi.
sonra eşim ankarada işten ayrıldı, bursaya geri döndü, bende tayinimi isteyecektim ama eşim ankaradan sonra bursada yaşayamadı bursalı olmasına ve orda yaşamış olmasına rağmen, 4 ay sonra koşa koşa ankaraya geri döndü.
benim eşim ankarayı sevmezmiş eskiden ama yaşayıncada şimdi başka bir yere gidemem diyor. arada istanbula gidiyor iş gereği canından bezip geliyor.
arkadaşım, ankaraya gel, işine yakın bir ev tut. zamanla çevren olur, benim en kötü zamanımda yanımda arkadaşlarım oldu. emekleri ailemden çoktur. ankara güzeldir. en azından biz seviyoruz.
tayin konusunda haklısın bende çakılı kadroyum ve tayinimi istediğim dönemde baya zorlanmıştım. baktın olmadı devlet memurusun sonuçta bi şekilde gidersin. benim memleketine giden arkadaşlarımda oldu kurum değiştirerek.
Çakılı kadro yani bakanlık merkezi dahi olsa bir yolu bulunup ilerde gidilebilir mi diyorsunuz muvaffakatname falan alarak mı oluyor o?
Biz ailelerden ayrı kalmayalım çoluk çocuk olunca yanımızda olsunlar istiyorum bu yüzden karar vermek zor oluyor