karar veremiyorum yardım:(

yesiim

Guru
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2012
696
193
333
İstanbul
Merhaba. çoğu insan gibi severek evlendik kocamla anlasmazligimiz vardı ama aşktan görmedik.şimdi ise anlaşamıyoruz soğudum ne yapmaliyim. cok kaba çok küfür ediyor bıktım

Merhaba. çoğu insan gibi severek evlendik kocamla anlasmazligimiz vardı ama aşktan görmedik.şimdi ise anlaşamıyoruz soğudum ne yapmaliyim. cok kaba çok küfür ediyor bıktım

Bu kadar kolay bıtırme bence bır ılıskıyı oncelıkle kafanda derım

Bı ılıskı de ask gercekten 1 2.3 4 5 belkı yıldır

Ama sewgılı baglılıgı sadekat kısıler yonetır bırlıkte bır yola gıderler

Sen kocana saygı gostermessen nasııl sewebılırsın kı ha onun sana yaklasımını bılemem ama ona nası yaklasırsan da o sekılde tepkı alıcanı unutma

Cocuk yapma barıde korun bır sure

Bosan demıcem bı ılıskıyı bulmak zor kaybetmek kolay oldugunu da unutma. Ama ılla bosanmak ıstıosan yorum yok yurumuyosa sen bılırsın

Yada esıne tekrar asık olmak ıstıosan bırbırınıze zaman ayırın lutwen

Son düzenleme:
eger cocuk filan yoksa, bosan bence, uzattikca iliski lackalasiyor, sonra agzina geleni söylüyorsun, igrenc bi iliski oluyor.
onunla iliskiye girebiliyormusun canin onunla yatmak istiyor mu bide o yönden bakmak lazim, hala istiyorsan kal, ama istemiyorsan bitir bence.

Bazen insan sogudugunu saniyor hissediyor ama tam olarak öyle degil bazende psikolojinize bagli, bakiyorsunuzki yine hisleriniz yerinden kimildiyor..
Hemde öyle sogumus olsan karar verememe asamasina gelemezsin, sogudum yaninda tahammülüm yok derdin..

Evlilik kutsal birseydir bence hemen öyle bosanmamali ihanet, kumar gibi oyunlar olmadigi sürece..

Bir süre birbirinizden uzak kalmayi deneyin mesela tatile cikin bir arkadasinizla, eger esinizi özlemisseniz ayrilmayin.

Esınız size mı yoksa herseye mı küfür ediyor
Ne kadarlik evlisiniz
Boşanma kararı vermeden aile terapisine gidebilirsiniz
Ya da nelerin küfüre sebep olduğunu bulup ortadan kaldırabilirsiniz
Birde sadece sözlü şiddet vardır umarım dayak yok degil mi

Ahlaksız bu erkekler ya. Kadına küfür eden imansız ve el kaldıran aciz yaratıklar. Eğer huzurun yoksa boşanmalısın. Yoksa bir ömür böyle hakaretle geçmez. Allah kurtarsın. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…