Karar veremiyorum ?

Eylulo35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2017
67
51
3
49
Merhaba Arkadaşlar fikrinizi benimle paylaşırmısınız ?
Özetlemeye çalışıcam sıkıntımı .
1 yıl önce evlendim İlk eşimden 5 yaşında ki kızımla Almanyaya gittik .22 yaşında oğlum daTürkiyede kaldı sözlü ve ayrı oturuyor zaten banada düşkün dür arkadaş gb .5 ay orda kaldık kızımı anaokuluna yazdırdık eşimin bana bir kaç yalanını orda gördüm ama konuyu kapatmayı tercih ettim çok kurcalamadan .Eşiminde 20yaşlarında bir kızı var bizimle kalıyordu buraya kadar tamam..Eşim 14 yıl evlenmemiş Annesiyle babasıyla yaşamış Annesi meraklı ve herşeye hakim olan bir tip eşimde tam bir ana kuzusu çıktı sessiz .Ben evlenince onlar Türkiyeye geldiler aramızda iyiydi .Ben Almanyaya gittim kadının evini oğlunu almış gb oldum sanki ..Annesi aramalarla eşimi doldurdu 5 ayda 3 kez geldi kaldı burası benim evim oğlum bize bakıcak deyip göz dağı vermeler bende cevap veriyordum hem yaşımın büyük olması hem çocuklarımızın olması daha önce evlendiğimiz için tecrübeli oluşumuz karışılmasını istemedim bana .iki kez küsüp geldim Anneme Eşim 2 ay gelip beni almadı .Eşim 2 ay sonra geldi anlaşır gb olduk Annesinin dolduruşlarına gelmediğini bir daha kimsenin karışmıcağını bir şekil sözler verdi anlaştık .Eşim gitti bizede bir hafta sonra biletlerimizi ayarlıcak gidicez ben öyle istedim çünkü Annesi evimizde . sen git Annen ne zaman giderse ozaman gelirim dedim .Annen resmen kocama benim için dedikodu yapmış bırak o kadını onun iki çocuğu var seni kullanıyor.kullanacak bir şeyi de yok bu arada ve benim oğlum ve yeğenimle gittiğim bir yerde bak bizim akraba iki erkekle görmüş onu akıllı ol oğlum getirme onu diyor mesajlarını gördüm .bunları diyen annenle aynı yerde duramam en azından bir süre uzak tut bizi dedim . sırf annesi yüzünden gitmek istemiyorum hayatımdan tamamen çıkarmak istiyorum hatta boşanıp gitmesemmi diye de düşünmüyor değilim .Kızımın okulundan oldu kızım 2 ay gidemedi ilk okul için teste gelmişler kızım olmadığı için bir yılından olur demişler .Şimdi kızım Almanca öğrenemedi daha çok az öğrendi biz gidersek bu test e tekrar alırlarmı bizi aldılar ilk okul için yeterli bulmazlarsa tekrar anaokuluna gidecek .Bir yıl kayıp Gitti diyelim okulda bu dille nasıl gidecek endişelerim çok gitmeyip türkiyede okutsam mı eşimi seviyorum ama kızım önce gelir bu arada ailem Almanyadan yana da değil pek kararımı bekliyorlar nasıl karar vericem

Son düzenleme:
Sanırım Türkçeniz de bozulmuş bu gel gitler sebebiyle.
Okul şuan en son düşünülecek mevzu bana göre.
Daha küçük okula mutlaka gider.
Sanki siz vazgeçmek istemiyorsunuz olanlara ragmen.
Bence şansınızı bu sartlarda çokta zorlamayin.
2 ay neyi bekledi kocanız gelip almak için sizi?
Almanyada yaşamak istiyorsunuz galiba.
O zaman herşeyi kabul ediceksiniz.

2 ay beklerken gelmek istedi işinden izin alıp ama ben kapıları hep kapattım .2 ay sonra geldi 5 gün kaldı yine kapıları kapattım yanına gitmedim .Gelmesine de izin vermedim .Araya bir kaç kıramıcağım kişiler girince son gün konuştuk.Almanyada yaşadım biraz hiç sevemedim yada sevdirmediler.Türkiyede daha rahatım Ailem herşeyim burda .Tek sıkıntım eşimi seviyorum Ailesinden nefret ediyorum .Oda beni seviyor ama benim ailemden çok kendi ailesiyle olmamı tercih ediyor gibi.Kızım gitmek istemiyor.Ama şak diyede bitiremiyor evliliği insan omuzunda yük gb Karar verirken bir çok şeyi düşünmek zorundayım ilk sırada kızımda var yorumunuz için teşeklürlerimi sunuyorum ama yanlış tespit yada kısmen doğru diyelim .

Sizin yerinizde olsam Türkiyede kalir cocugumu büyütürum bu sartlar altinda. Esiniz sizi yeterli kadar koruyamiyor sanirim.Ve sevgi de bir yere kadar. Sizi bu durum böyle devam ederse cok yipratir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…