• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karar veremiyorum

Sonra ben oraya temelli yanlarına taşınmamak için inat ettiğim için, eşimle uzak mesafe ilişkimize devam....

hayatınızın en konforlu geçmesi gereken yıllarını gerçekten böyle mi sürdürmeyi planlıyorsunuz?

teşekkür ederim arkadaşlar. İyi ki gitmemişim. Durum şu: Eşim dün vardı oraya. KP iyi. Kayınpederimin kullandığı bir solunum cıhazı var, hergün doktorun yazdığı ilacı nebule yerleştirip onu soluyarak alması gerekiyor. Makinenin borusu muhtemelen kıvrıldığı için yerinden çıkmış ve kp 10 gündür aleti kullanamıyor, ilacı almıyormuş. Ayrıca kullandığı bir fıs fıs var onu da "biter diye" kullanmıyormuş. Görümcemin bunlardan hiç haberi yok. Eşim gitmiş boruyu 1 dakikada düzeltip yerine takmış. Kp hastaneye gitmeyi istemiyormuş çünkü orada bana sonda takıyorlar rahatsız oluyorum demiş. Bugün görümcem nefrolojiye götürecek ama böbrek değerleri çok kötü değil. Yani anlayacağınız eşim 900 küsur km yolu bir boruyu yerine takmak için gitmiş oldu. Yaşlı insanlar işte ilgi istiyorlar. Biraz fazla uzun kalmıştı benim yanımda, sıkıldılar tabi. Ben şimdi eşimin eşyalarını kargoya vereceğim ve yılbaşına doğru da bir gidip geleceğim. Sonra ben oraya temelli yanlarına taşınmamak için inat ettiğim için, eşimle uzak mesafe ilişkimize devam....
İşte klasik çocuğumun ayrı bir hayatı var diye düşünmeyen, sürekli bizimle ilgilensin diyen ebeveyn. Onlar şimdi emekli de olmuş yanımıza taşınsınlar diye düşünürler, gidince de her gün orada olmanızı isterler.

Daha önce de yazmıştım..yanlarında sizi istiyorlar .Görümceniz de muhtemelen kendi yoğunluğunda bu yüzden aslında kendisi de çok vakit geçirememesine rağmen babasının sağlık durumunu daha kötümser olarak değerlendiriyor.Benzer şeyleri biz de yaşadık.Eve destek için kimseyi kabul etmezlerdi ama bizim her iznimiz ve her tatilimiz onlarla olsun istiyorlardı ..diğer zamanlarda da zaten her an ölüp bitiyorlardı ve hep hastaydılar ..ne oldu biliyor musun canım benim eşim ömrünün 1/4 ünü anam babam hasta diye düşündü ve sürekli suçluluk duydu yanlarında olamadığı için ..ya da güzel vakit geçirdiğimiz her anda ama benim eşim vefat etti 😔
Çok üzüldüm, başınız sağolsun. Anne babası yaşıyor mu?

Back
X