Karar veremiyorum..

gulbeyaz_31

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
817
40
123
37
Niğde
Arkadaşlar benm 2 yıldır bi ilişkim var ne çok iyi ne çok kötü aslında ilk başlarda kötüydü sonradan düzelmeye başladı o benm 2yıllık arkadaşımdı sonra sevgilim oldu ilk başlarda ona çok taviz verdim bazı kusurlarını görmezden gelerek affettim o da özürler yalvarıp yakarmalar derken olayları o şekilde kapattık ama baştan beri tamam deyipte yapmadığı bişey var sorumsuzluğu .. beniim sevgilim günde beni bi kez arar gün içerisindede çok olmamak kaydıyla msjlaşırız o çalışmıo ailesinden pekte para isteyen biride deil o yüzden bizim bi hafta bile konuşmadığımız zamanlar oluo ben iş bulması konusunda pekte çaba gösterdiğini düşünmüorum okulu bitireli 2yıl oldu ve yaşadığı yer küçük orda iş bulma imkanı çok düşük bana dayımın yanına fln gider orda iş bulurum demişti ve bulmuş olmasına rağmen beğenmeyip vazgeçti onun haricinde biz farklı şehirlerdeyiz ve bana bigünden bigüne seni özledim nete gir görüşelim demez özlediğini fln soluo ama hiç bi zaman bunu demedi ki biz sadece 2 ya da 3 ayda sadece bigün görüşebilen bi çiftiz bu bazı hareketleri artık beni deli edio işte..napmalıyım karar veremiorum bi büyüğüm olarak annemden fikir almak istedim ve açıkladım davranışlarını bu durumları sen daha çok beklersin kızım ona tlf msj yetio gibi gelio bana dio ben ondan 2 kez ayrılmaya kalktım 2 sindede çok ağladı yalvardı araya anneside girdi nie bole yapıosun oğlum seni çok sevio sabredin falan die ama onla barıştığım zaman aynı tas aynı hamam bi deişiklik yok sizin fikirlerinize ihtiyacım olduğunuzu düşündüm bana akıl verin.. Şimdiden herkese teşekkür..

bu adamdan sana ne köy olur ne kasaba
yol ver gitsin
sorumsuz, ne istedigini bilmeyen agustos bocegi misali yasayan birinin sana verebilecegi tek şey; mutsuzluktur...

bir erkek sorumsuzsa ondan kaçacaksın ben bunu bilir bunu söylerim kaydirigubbakcemile2
ağlayıp zırlamasınada hiç takılmayın acımayın derim
bu insanla evlenseniz bile sonrası mutlaka boşanma olur aşk bir yere kadar :1no2:

onunla üniveristede tanışmıştık ben kendimi geri çektiğim zaman anlıo bazı şeyleri zaten bikaç gündür soğudum ona karşı soğukta davranıodum en son attığı msj şuydu hareketlerini düzelt eğer düzeltmessen benimde fikirlerim değişecek yazmıştı ole yani..

bence yol ver gitsin. Çok bile durdurmuşun.
Ondan sana ne sevgili nede koca olur...

çalışmayı istio ve elinden geleni yapıomuş ona göre tabi artık bazı şeylere inanmak nedendir bilmem içimden gelmio..

şimdi sevgilisiniz istediğinde terk ediysun,oda yalvarıp tekrar barışıyosunuz ama bu sevgili olduğunuz için oluyo.yarın bigün evleneceksiniz öle her istediğinde senden ayrılıyorum diyemeyeceksin.oda nasıl olsa artık seni avcunun içine aldığı için eskiden özür dileyip yalvarsada bu sefer hiç aldırmayacak sana..valla ii düşün derim şimdiden böle üzülüyosun o zaman daha çok acı çekersin.evlilik hiçte kolay değil ona göre cnm

Fikirleri değişicekmiş lafa bak fikirlerinden önce oturup kendini bi değiştirse yaklava:klava: arkadasım iyi düşün iyi karar ver yarın öbür gün daha ilerler durumunuz geri dönme sansın olmaz.Eğrisini dogrusunu düşün böyle insanlar değişmezler kızların dediği gibi yoll veeeeeeeeeer gitsin hayatına öyle biri çıkar ki mutluluktan uçarsın yol yakınken bırak derim ben.a.sa.s

saolun fikirleriniz için ark lar bende ayrılmayı düşünüorum çünkü şimdiden bole ve evlendiğimizde neler olur bişey diemicem herşey ii ama sorumsuzluğu beni öldürüo işte bende zaten ona nisan ayına kadar süre verdim bu zaman zarfında bitakım şeyler olursa olur olmassa gerisini sen düşün dedim..Nitekimde olmayacak şeyler galiba..ama yaşadıklarımızı nası unutcam bilmiorum o benm ilkimdi sonum olmasını çok istemiştim..:çok üzgünüm:

senağlamasenağlama Üzülme yaa:çok üzgünüm: Unutursun en azından unutmalısın niye kendini ona köle yapasınki zaten sorumsuz biriyle gecmez o hayat.Aslında böylelerini bi güzel dövüceksin varyaklava:klava:klava:Bu arada zaten ıssız adam karakteri moda oldu hepsi kendini ıssız adam sanıyor galiba:mymeka:naniknanik

saol roose ark m ya valla gülecek halim yoktu ama sayende güldüm bencede bi sopadan geçircen hepsini belki akılları başlarına gelir..klava:

saol roose ark m ya valla gülecek halim yoktu ama sayende güldüm bencede bi sopadan geçircen hepsini belki akılları başlarına gelir..klava:

Ay dövelim ne olcak canımhihoyyytkaydirigubbakcemile3 Hem benimkininde gözü korkarkötükedihüso bunları okuyunca okadar sinir basıyo ki beni hemen gidip ona kızıyorum oda gülüyo gene mi oraya takıldın diye ay napım tepem atıyo :teytey::enbuyukkk:boşver arkadasım üzme tatlı canınııı şahika diyo ya yoooll verr bebeğimsositososito:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…