Cnm benim yengem çerkez sonra bi eniştem çerkez..Yani onlarda çerkez olmayan kişilerle evlendiler. Bence o eskidendi artık insanlar sevdikleriyle evleniyorlar
gülsüm sultan teşekkür ederim haklısın. ailesi hakkında doğru şeyler bilmem gerek. fırsat olursa arkadaşıma belli etmeden birşeyler sorcam.
aynen öyle yap güzelim...baktin gördün gercektende bu konuda cok tutucu insanlar o zaman cekersin elini ayani...ama eger öyle degilse belkide cok mutlu olabilecegin bir iliski belkide es adayi olabilir...
Vallaha bu devirde düzgün insan bulmak cok zor...
canım ben çerkezim bizde öyle 1şey yok,kim kiminle isterse evlenir,çerkez olması gerekmiyor bizde,sevdikten sonra
bencede canım dereyi görmeden paçaları sıvama ..oluruna bırak herşeyi bakalım ilşkinin gidişatı nere gidiyor belki evlenmek istemiceksiz ..bak benim eşimin tarfaı hatta buralı insanlarda yabancı gelin sokmazlarmış pek aralarına ama bak ben eşimle evlendim geldiler kendileri buldular beni ben karadenizliyim ve ta Ankaradan geldim buraya herşey nasipdir valla ister alsınlar ister almasınlar nasip olunca hiç kimse bişi yapamz onun için takma canım üzme kendini boşu boşuna..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?