ben inanmıyorum arkadaşın nickide yalancı zaten..
kendide yok şimdi misafir var klişe ama ilginç
Allah yardımcn olsun...Görücü usulümü evlendiniz ilk evleniğinizdedemi böyleydi...
bekara karı boşamak kolay dıye bı deyım varya aynen öyle...umarım hayatını istediğin düzene sokabılırsın...en doğru kararı verecek olan gene sensın...sabır diliyorum...
bitirmeyen de bazı şeyleri hakediyor demektir bana göre, üzgünümSadece bekarlar değil. Bu kadar zor şartlar oldukça; pekçok evli bayanda bu evliliği rahatlıkla bitirir.a.s
bitirmeyen de bazı şeyleri hakediyor demektir bana göre, üzgünüm
iler tutar yanı yok bu adamın, neyi bekliyorsunuz ki, bir de şiddet uygulamasını mı
bir o eksik çünkü
bitirmeyen de bazı şeyleri hakediyor demektir bana göre, üzgünüm
iler tutar yanı yok bu adamın, neyi bekliyorsunuz ki, bir de şiddet uygulamasını mı
bir o eksik çünkü
yorumlarını katan tum arkadaslara tesekkur ederım ınanın elımden gelen fedakarlıgı yaptım ama her ınsanın bır yere kadarmıs patlama noktası aslında ben gec bıle kaldım kendıme guvenım yenıden tazeledım bana gore bıttı bu ıs zaten ailesıyle benım aılem arasında daglar kadar fark var hata ılk bastan bendeydı bu farkları gormezden geldım cunku
yorumlarını katan tum arkadaslara tesekkur ederım ınanın elımden gelen fedakarlıgı yaptım ama her ınsanın bır yere kadarmıs patlama noktası aslında ben gec bıle kaldım kendıme guvenım yenıden tazeledım bana gore bıttı bu ıs zaten ailesıyle benım aılem arasında daglar kadar fark var hata ılk bastan bendeydı bu farkları gormezden geldım cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?