Karar veremıyorum

Allah yardımcn olsun...Görücü usulümü evlendiniz ilk evleniğinizdedemi böyleydi...

hayır sevdalım severek evlendım yaklasık 4 yıldır tanıstıgım bırıydı tum fıkırlerı evlendıkten sonra degıstı ben onun ısın ısınden cıktım basımı kapattım ama degmez bır ınasnmıs cokkkkk gec anladım.

hayır su an annemın evındeyım dun konusmaya geldık oda bana karar ver dedı bugun saat 6 da aılesı yurt dısından gelıyor onlar 6 ay burda kalanının orda gecırıyorlar aılemde gıtme dedı ha onların evınde yasamısım ha hapsanede

bekara karı boşamak kolay dıye bı deyım varya aynen öyle...umarım hayatını istediğin düzene sokabılırsın...en doğru kararı verecek olan gene sensın...sabır diliyorum...

ben bu evlilikte saygı adına hiç bişey görmedim kusura bakma canım
bence sen kendine saygı duy ve yürütme bu evliliği
millet eşinin bağırmasına çağırmasına dayanamaz
sen neler yaşamışsın bide zorla bişeyleri sana kabul ettirmeye çalışıyo
çok yanlış
evlilik iki taraflıdır insanlar birbirleri ile fikir alışverişi yapar kararlarına saygı duyar
sana seçimini yap demek ne demek oluyo
ya benimle gelirsin yada boşanırız mııı ????

canım ortada çocuk yokken,bu kadar sorumsuz ve başına buyruk bi adamla bir arada kalmanın bi anlamı yok.sen de çek ona restini,keyfi bilir.ya adam olur ya olmaz.ama uğraşma

işin cokkk zor valla acıdım halıne, şimdı neresınden tutup duzelteceksın sen bu adamı şaşırdım.

evliliğinde elle tutulur bişey göermedim maalesef
ben yerinde olsam bu adamla ne annesinin evinde nede kendi evinde bir dakka durmazdım

bekara karı boşamak kolay dıye bı deyım varya aynen öyle...umarım hayatını istediğin düzene sokabılırsın...en doğru kararı verecek olan gene sensın...sabır diliyorum...

Sadece bekarlar değil. Bu kadar zor şartlar oldukça; pekçok evli bayanda bu evliliği rahatlıkla bitirir.a.s

Hata sizde..
Bu şartlar altında neden hala devam ediyorsunuz evliliğinize ?
Neden sizi üzmesine izin veriyorsunuz bile bile...?
Üstelik kendiniz de hoşnut değilsiniz bu durumdan..
Allah yardımcınız olsun..

Sadece bekarlar değil. Bu kadar zor şartlar oldukça; pekçok evli bayanda bu evliliği rahatlıkla bitirir.a.s
bitirmeyen de bazı şeyleri hakediyor demektir bana göre, üzgünüm
iler tutar yanı yok bu adamın, neyi bekliyorsunuz ki, bir de şiddet uygulamasını mı
bir o eksik çünkü

yorumlarını katan tum arkadaslara tesekkur ederım ınanın elımden gelen fedakarlıgı yaptım ama her ınsanın bır yere kadarmıs patlama noktası aslında ben gec bıle kaldım kendıme guvenım yenıden tazeledım bana gore bıttı bu ıs zaten ailesıyle benım aılem arasında daglar kadar fark var hata ılk bastan bendeydı bu farkları gormezden geldım cunku

Arkadaşım,hakkında hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq:

evet canım allahtan hayırlısını dileyelim, hayırlısı olsun

yol yakınken at basından sunu bune bole bulunmaz hint kumasımı bu .bosa hayatına yeni bir yol ver hayat gecmez bole
ilerde daha cook pişman olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…