- Konu Sahibi xxyxixldxixzxx
Nişanlıyken de yapıyordu ama ben evlenince geçer diye düşünüyordum.
Fıtıli ateşleye olay,
Ben işten çıkarken her akşam onu arardım 1 ay kadar önce aramayı unuttum kontörümde yoktu dışarıdan büfeden aradım. Ortağıda tam o sırada sessiz sedasız dışarı çıkmış o da benim onla olduğumu düşündü ve film kopmaya başladı.
esiniz paranoyak.
benim eski nisanlim da her sabah ona mail atacakmisim gunaydin askim diye. manyak midir nedir? ilk basta iyi dedim atarim ama ise gidince bin tane sey cikiyor unutuyorsun. atmiyorum dedim. ne dusunursen dusun, bekleme benden boyle birsey bir daha.
ya arkadasim farkinda degil misin esinin sorunlari var, olay senin onu araman ya da aramaman degil. kuruyor kafasinda. sakin ola isten ayrilayim deme. o senin garantin. o verecegi 150-200 tlyi de bir iki ay verir sonra vermez. var mi garantisi. sigorta da oyle borcum var der yapmaz. yani kabul etse bile yarin caymayacaginin garantisi var mi?
esin boyle sorunluyken bence asla isini birakma. hatta cok tavis vermissin biraz kafa tut.bundan sonra isten cikarken aramiyorum. sen ararsan acarim acmazsan benden tel falan bekleme, yetti be, yapsam icim yanmayacak de.
neyse ne. bir halt edemez. seni sindirmeye calisiyor. ayrica annene birakayim derse ev ikimizin, sen git asil problemli olan problem cikaran sensin de. gercekten de oyle annene birakirsa da neden geri geldin ki. intihar falan. bir karar ver, ve kararini uygula. bir oyle bir boyle davranma. alttan da alma, esin gitsin tedavi olsun.