Babam iş veren.Ben işçiyim.. Ortamımız aslında genelde sakindir ama bu kadın çok tembel bir iş buyuruyorum bana surat yapıyor. İşi gücü alttaki kızla dedikodu yapmak..Daha önce bir ısıtıcı konum olmuştu orayı okursanız süper olur..nasıl bir iş yapıyorsunuz ortam nasıl vs bilmediğimden çok sağlıklı yorum yapamayabilirim ama siz orda işveren statüsünde misiniz yoksa babanızın iş yeri bile olsa çalışan statüsünde mi? ikincisiyse babanızın yaptığı hatalı olmuş ikiniz de çalışanısınız, böyle birden köprüleri yıkmamak gerek sanki. Ciddi bir problem yoksa da kimse ekmeğinden olmasın yahu
kajcım bence snin oradaki yerinin ve ağırlığının farkına varmıştır iş bulmak zor bence alsın geri aklı başına gelmiştir çünkü ama çok büyük saygısızlık etmişMerhaba hanımlar , bayadır bir süre başınızı şişirmiyorum..
Benim konularımı bilen bilir. Kısaca özetlemek gerekirse babamın şirketinde çalışıyorum ve buradaki çaycı ve muhasebeci kıza baştan tavır koyamadığım için tepeme çıkmışlardı.. Bu konuları kk sayesinde çok şükür çözdüm..
Ben olaylar tamamen duruldu derken geçen cuma çaycı kadının sürekli arkamdan kendini beğenmiş vs dediğini duydum.. Aldırış etmedim ama cuma günü yanıma gelip resmen benle kavga etmeye çalıştı . sebep ise ben ona dedimki bu şirkette herkes 6 da çıkıyor ama siz saat 4 ten sonra yukarda oturuyorsunuz etrafı toplamaya bile gelmiyorsunuz dedim oda bana ben çok hastayım haberiniz varmı vs dedi . Sonra başladı beni azarlar gibi konuşmaya ve o an şansıma babam yan odamdaydı babam bunları duyunca odaya hemen girip hemen muhasebeye git hesabını kessinler , sen kim oluyorsun da benim kızıma bağırıyorsun dedi. Sonra bu kadın ağlayarak çıktı. Tabiş muhasebeci kız buna hergün buradan laf taşıyor.. Bugün yanıma geldi ağlayarak ne olur affet beni ödemem gerekn krediler var dedi. baya bir yalvardı, içim sızlamadı desem yalan söylemiş olurum. Ben babama onu işe al desem beni kırmaz ama peki ya sonrası . Sizce ne yapmalıyım?
Merhaba hanımlar , bayadır bir süre başınızı şişirmiyorum..
Benim konularımı bilen bilir. Kısaca özetlemek gerekirse babamın şirketinde çalışıyorum ve buradaki çaycı ve muhasebeci kıza baştan tavır koyamadığım için tepeme çıkmışlardı.. Bu konuları kk sayesinde çok şükür çözdüm..
Ben olaylar tamamen duruldu derken geçen cuma çaycı kadının sürekli arkamdan kendini beğenmiş vs dediğini duydum.. Aldırış etmedim ama cuma günü yanıma gelip resmen benle kavga etmeye çalıştı . sebep ise ben ona dedimki bu şirkette herkes 6 da çıkıyor ama siz saat 4 ten sonra yukarda oturuyorsunuz etrafı toplamaya bile gelmiyorsunuz dedim oda bana ben çok hastayım haberiniz varmı vs dedi . Sonra başladı beni azarlar gibi konuşmaya ve o an şansıma babam yan odamdaydı babam bunları duyunca odaya hemen girip hemen muhasebeye git hesabını kessinler , sen kim oluyorsun da benim kızıma bağırıyorsun dedi. Sonra bu kadın ağlayarak çıktı. Tabiş muhasebeci kız buna hergün buradan laf taşıyor.. Bugün yanıma geldi ağlayarak ne olur affet beni ödemem gerekn krediler var dedi. baya bir yalvardı, içim sızlamadı desem yalan söylemiş olurum. Ben babama onu işe al desem beni kırmaz ama peki ya sonrası . Sizce ne yapmalıyım?
acıma yetime döner k.....r g......e diye söyleyen zat ne güzel söylemiş..o kadın haddini çoktan aştı soğuklarda odandaki ısıtıcıyı bile çalıp söylediğinde bile gelip sana çemkirdi işten çıkınca mı aklı başına geldi..gitsin tepesine mıçacak başka patronlar bulsun bence.Merhaba hanımlar , bayadır bir süre başınızı şişirmiyorum..
evet aslında bir yanım onu diyor ama bir yanımda aşşada statinin yazdığı yorumu destekliyor..kajcım bence snin oradaki yerinin ve ağırlığının farkına varmıştır iş bulmak zor bence alsın geri aklı başına gelmiştir çünkü ama çok büyük saygısızlık etmiş
bence geri adım atma kaj..
yaptığı büyük terbiyesizlik,az önünü açsan iyice tepene çıkacaklar..işe o kadar ihtiyacı varsa şuan yaptığı işe saygı duysaymış ve hakkını vererek çalışsaymış.. ki zaten buna tazminatta veriyorsunuzdur muhtemelen,alsın tazminatını gitsin işte..
yerine gelen kişiyle de mesafeni baştan uzak tut lütfen
önceki konusunu oku sonra gel bir daha yorum yap bence(yermek için söylemiyorum o kadın hakikaten sınırlarını fazla fazla aşmıştı hala o şirkette durması şaşırtıcıydı bence)Son cumle ve baslik cok simarikca yalvardi etti ise al desem hemen alir ama karar verememismis birturlu sonrasi nolacak ise akinursa bircu icin susup calisacakkk?? Komplo kurup sirketi ele gecirmicek ya... ekmegi benim elimde tarzi gibi olmus kadin seni azarladimi gercekten kim hakli ortamda bulunmadigim icin bisey diyemeyecegim yazdiklariniza guvenmedigimden
En başta tavır koyamadığınız için. Bunları yaşıyorsunuz.
Sen kim oluyorsun diyen babanız.. kadına biraz ağır konuşmuş..
Herkes Allahın kulu. illa sizinle tartışmak için patron kızımı olmak gerekiyor.
Geri işe aldırma konusunda yorum yapamıycam.
Asla şımarıklık için yazmadım . keşke burada olsnaızda tavrını görseydiniz. Mağduru oynuyor sürekli bana . Eski konuma göz atarmısınız rica etsem..Son cumle ve baslik cok simarikca yalvardi etti ise al desem hemen alir ama karar verememismis birturlu sonrasi nolacak ise alinirsa borcu icin susup calisacakkk?? Komplo kurup sirketi ele gecirmicek ya... ekmegi benim elimde tarzi gibi olmus kadin seni azarladimi gercekten kim hakli ortamda bulunmadigim icin bisey diyemeyecegim yazdiklariniza bakip konusmak istemiyorum daha dogrusu
acıma yetime döner k.....r g......e diye söyleyen zat ne güzel söylemiş..o kadın haddini çoktan aştı soğuklarda odandaki ısıtıcıyı bile çalıp söylediğinde bile gelip sana çemkirdi işten çıkınca mı aklı başına geldi..gitsin tepesine mıçacak başka patronlar bulsun bence.
birini işinden edecek kadar bir sebep göremedim ben,babanız da siz de fevri davranmışsınız.kendinize saygı duyulmasını istiyorsanız önce saygılı olmayı ögrenin.tamam statü farkı var ama,bu kimseyi işinden edecek kadar önemli diilMerhaba hanımlar , bayadır bir süre başınızı şişirmiyorum..
okudum diğer konunuzu da hakikaten kadın biraz kaşınıyormuş hani kimi durduk yere bela arar ya öyle.. ama babanız azcık ağır konuşmuş. BilemedimBabam iş veren.Ben işçiyim.. Ortamımız aslında genelde sakindir ama bu kadın çok tembel bir iş buyuruyorum bana surat yapıyor. İşi gücü alttaki kızla dedikodu yapmak..Daha önce bir ısıtıcı konum olmuştu orayı okursanız süper olur..
tamam işte hakkı neyse veriyorsunuz zaten,tazminatını da alıyor iş bulana kadar idare eder..sen daha iyi tanıyorsun kadını ama bence çalışmaya devam ederse hiç düzelmez o kadın..evet aslında bir yanım onu diyor ama bir yanımda aşşada statinin yazdığı yorumu destekliyor..
işe yeni girmek için sırf 3 gündür 10 kadın verdi . Bu arada tazminaınız fazlasıyla veriyor babam.. Tapu ödeyecekmiş kadın 5 kişiye bakıyor tek başına..
Guvenmedim dedim ama ben yazdiklarina bakarak konusmak istemedim bu konuda kadin burda degil sonucta boyle hissettigim konular cok nadirdirr isten cikarildiysa cidden haddini astiysa ki bu kadar borcu olan patronun kiziyka durduk yere takismaz orayi gectim alinsami alinmasa mi karari sizce napayim filan burdakilere sormakkkk.... dedigim gibi iste ben boyle dusunuyorumönceki konusunu oku sonra gel bir daha yorum yap bence(yermek için söylemiyorum o kadın hakikaten sınırlarını fazla fazla aşmıştı hala o şirkette durması şaşırtıcıydı bence)
Surekli isten kaytaran biriyse babanizin isine son vermesi isabetli bir karar olmus ama bu sekilde sizinle olan tartismaniz sonucunda alinmasaydi keske bu karar.kotu olan tarafi bu..ikinizde calisansiniz babaniz issahibi sonucta,posisyonunuz ayni olmali,ailevi iliskilerin,is meselelerine karistirilmamasi lazim zor olsada.
Kizin ise geri alinip alinmamasina gelince.bence babanizin isne karismayin,bir defa karar vermis,ikinci defa siz acidiniz diye alirsa ise,kendi otoritesini calisanlara karsi azaltmis olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?