çok zor çok...Cahil insan mı yok .Takma , allah başka yerde rıskını verir.
Malesef canım cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor.Senin orda huzurunu bozuyorlar.Senin yetkilerin nedir şirkette bilmiyorum ama üzüldüysen bir şans daha vermek istiyorsan al karşına konuş ikisiylede dedikodu yapılmasın herkes kendi işine baksın de.Ya tabi sonuçta iş yeri herzaman iş konuşulmaz ama bir birine nefret duyulmaz.Neyi alıp veremiyorlar hiç anlamadım .çok zor çok...
laf anlatmasıda , onu anlamsıda..
BEN ZATEN ONLAR BAŞ BAŞA KONUSURKEN saygısızlık olmasın heme sık boğaz olmasınlar diye yanlarına bile gitmiyordum. Yani emin ol onlar baş başa çok kalıyor. Tek dertleri kıskançlık..Malesef canım cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor.Senin orda huzurunu bozuyorlar.Senin yetkilerin nedir şirkette bilmiyorum ama üzüldüysen bir şans daha vermek istiyorsan al karşına konuş ikisiylede dedikodu yapılmasın herkes kendi işine baksın de.Ya tabi sonuçta iş yeri herzaman iş konuşulmaz ama bir birine nefret duyulmaz.Neyi alıp veremiyorlar hiç anlamadım .
öyle yapıyorum zatenBence siz babanızın şirketine haftada iki gün falan uğrayın nasılsa patron o bişey olmaz.
Takındığınız tavrı beğenmiyorum.
Sevgiler.
Daha az karıştırmış olursunuz ortalığı. Gerçi iki günde de gayet yetiyomuşsunuz yazık çalışanlara yaaöyle yapıyorum zaten
al işte bir kıskanç daha :)
işte arkadaşlar bizim yanımızdaki bayanlarda aynı bu şekilde
ister 5 gün giderim ister yarım gün ne alakası var?
ya arkadaşım bilip bilmeden ne yorumu yapıyorsun sen ben anlayamadım neyse göz ardısın istediğini yaz kendince eğlenDaha az karıştırmış olursunuz ortalığı. Gerçi iki günde de gayet yetiyomuşsunuz yazık çalışanlara yaa
başlarda dedğiniz gibi çook pasiftim fakat suan sınırları çizdim tamamen bu arada muhasebeci kız şuan acayip korkuyor bana da bir şey yapacaklar diye..O kişiyi işe tekrar almanız durumunda sanki ona ihtiyacınız olduğunu sanacak, kendini vazgeçilmez görecek. Birinin işten çıkarılması diğerini de yola getirecektir. En azından birlik olup size takındığı tavırları yapamayacak, yalnız kalacaktır.
Babanın yanında çalışırken diğer çalışanlarla mümkün olduğu kadar mesafeyi korumak zorundasınız. Çok fazla bir şeyinizi paylaşmayın. Unutmayın orası sizin firmanız. Firmanın çıkarları kişisel şeylerden bazen daha ön plandadır. Orası babanızın çiftliği değil, buna asla müsaade etmeyin.
ya da hiç gitmesin maaşı yatsın keşke benim babamda patron olsa ..zenginin malı züğürdün çenesini yorar misali yorumlar yapılmamalı alicimBence siz babanızın şirketine haftada iki gün falan uğrayın nasılsa patron o bişey olmaz.
Takındığınız tavrı beğenmiyorum.
Sevgiler.
Canım.. gerçekten sna yaptığı büyük terbiyesizlik ve saygısızlık insan yerini haddi ve konumunu bilmeliMerhaba hanımlar , bayadır bir süre başınızı şişirmiyorum..
Benim konularımı bilen bilir. Kısaca özetlemek gerekirse babamın şirketinde çalışıyorum ve buradaki çaycı ve muhasebeci kıza baştan tavır koyamadığım için tepeme çıkmışlardı.. Bu konuları kk sayesinde çok şükür çözdüm..
Ben olaylar tamamen duruldu derken geçen cuma çaycı kadının sürekli arkamdan kendini beğenmiş vs dediğini duydum.. Aldırış etmedim ama cuma günü yanıma gelip resmen benle kavga etmeye çalıştı . sebep ise ben ona dedimki bu şirkette herkes 6 da çıkıyor ama siz saat 4 ten sonra yukarda oturuyorsunuz etrafı toplamaya bile gelmiyorsunuz dedim oda bana ben çok hastayım haberiniz varmı vs dedi . Sonra başladı beni azarlar gibi konuşmaya ve o an şansıma babam yan odamdaydı babam bunları duyunca odaya hemen girip hemen muhasebeye git hesabını kessinler , sen kim oluyorsun da benim kızıma bağırıyorsun dedi. Sonra bu kadın ağlayarak çıktı. Tabiş muhasebeci kız buna hergün buradan laf taşıyor.. Bugün yanıma geldi ağlayarak ne olur affet beni ödemem gerekn krediler var dedi. baya bir yalvardı, içim sızlamadı desem yalan söylemiş olurum. Ben babama onu işe al desem beni kırmaz ama peki ya sonrası . Sizce ne yapmalıyım?
aslında şuan muhasebeci kız çok çekingen ve haddini iyi biliyor alınmasa sanki daha iyi olacak ama son karar babamın tabiiki.. gitsin onunla konuşsun.Canım.. gerçekten sna yaptığı büyük terbiyesizlik ve saygısızlık insan yerini haddi ve konumunu bilmeli
Arkandan söylediği sözlerde cok canice..
Sen babamın yanında çalışıyorum diye O sözleri hak edecek birisi değilsin kesinlikle.
Oda haddini bilmiştir dersini almıştır..
İşe aldırmak veya aldırmak konusunda bende kesin birşey diyemem ama
Gönlümden gecen cok ihtiyacı varsa bir kere daha deneyin..
Ama yaptığı terbiyesizlikleri birdaha yapar dersen için atmıyorsa aldırma..
Canımcım ben onun malına sahip oldukjlarına bişey demedimki Allah daha çok versin. O konuyu buraya çekti kibirinden.ya da hiç gitmesin maaşı yatsın keşke benim babamda patron olsa ..zenginin malı züğürdün çenesini yorar misali yorumlar yapılmamalı alicim
yok işte sen öncesini bilmediğinden böyle düşünüyorsun biz kajın öncesinide bildiğimizden bu kadar emin yazıyoruz yoksa beni bilen bilir önden ben sallarım oklavayıCanımcım ben onun malına sahip oldukjlarına bişey demedimki Allah daha çok versin. O konuyu buraya çekti kibirinden.
Ben o çalışanlara üzüldüğümü belirttim şımarık bi kızın ceremesini çekiyolar.Kapitalist sistem kahrolsun
Siz kendinizi işçi gibi görürseniz onlar da tepenize çıkarlar. Açığınızı ele vermeyin. Siz patronun kızı, o firmnın sahibi modunda olun ki onlar da mesafeyi korumasını bilsinler. Yoksa iyi niyetten her zaman maraz doğar unutmayın.başlarda dedğiniz gibi çook pasiftim fakat suan sınırları çizdim tamamen bu arada muhasebeci kız şuan acayip korkuyor bana da bir şey yapacaklar diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?