KARAR VERMEK ÇOK ZOR...

çok zor çok...
laf anlatmasıda , onu anlamsıda..
Malesef canım cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor.Senin orda huzurunu bozuyorlar.Senin yetkilerin nedir şirkette bilmiyorum ama üzüldüysen bir şans daha vermek istiyorsan al karşına konuş ikisiylede dedikodu yapılmasın herkes kendi işine baksın de.Ya tabi sonuçta iş yeri herzaman iş konuşulmaz ama bir birine nefret duyulmaz.Neyi alıp veremiyorlar hiç anlamadım .

BEN ZATEN ONLAR BAŞ BAŞA KONUSURKEN saygısızlık olmasın heme sık boğaz olmasınlar diye yanlarına bile gitmiyordum. Yani emin ol onlar baş başa çok kalıyor. Tek dertleri kıskançlık..

Bence siz babanızın şirketine haftada iki gün falan uğrayın nasılsa patron o bişey olmaz.
Takındığınız tavrı beğenmiyorum.
Sevgiler.

bence herkez haddını bılsın
senın yerınde olsam bu vebalın altına gırmezdım
cunku o kadar cok kı hatta ben suanda ısten cıkarılsam esımde bır sarsılır
kaldıkı bır caycı kadın muhtemelen cok daha fazla ıhtıyacı vardır
ısteklerını ondan acık acık dıle getırerek konusabılırsın bu surec ıcınde

Bence siz babanızın şirketine haftada iki gün falan uğrayın nasılsa patron o bişey olmaz.
Sevgiler.
öyle yapıyorum zaten
al işte bir kıskanç daha :)
işte arkadaşlar bizim yanımızdaki bayanlarda aynı bu şekilde
ister 5 gün giderim ister yarım gün ne alakası var?

öyle yapıyorum zaten
al işte bir kıskanç daha :)
işte arkadaşlar bizim yanımızdaki bayanlarda aynı bu şekilde
ister 5 gün giderim ister yarım gün ne alakası var?
Daha az karıştırmış olursunuz ortalığı. Gerçi iki günde de gayet yetiyomuşsunuz yazık çalışanlara yaa

O bayanın işten çıkarılması konusunda geri adım atmak doğru olmaz. Birinin işten çıkarılmasıyla diğerinin de yola geleceğini düşünüyorum. Madem bu kadar işe ihtiyacı vardı, o zaman hal ve hareketlerine de dikkat etmeliydi. Sanırım ikisi de sizi çok fazla kale almıyorlar. Siz kendinizi çok pasif göstermişiniz. Orada işçi olabilirsiniz ancak patron olmadığı zaman patronun yetkili kişisi gibi bir durum sergileseydiniz hadlerini bileceklerdi. Geri adımı kesinlikle doğru bulmuyorum.

O kişiyi işe tekrar almanız durumunda sanki ona ihtiyacınız olduğunu sanacak, kendini vazgeçilmez görecek. Birinin işten çıkarılması diğerini de yola getirecektir. En azından birlik olup size takındığı tavırları yapamayacak, yalnız kalacaktır.
Babanın yanında çalışırken diğer çalışanlarla mümkün olduğu kadar mesafeyi korumak zorundasınız. Çok fazla bir şeyinizi paylaşmayın. Unutmayın orası sizin firmanız. Firmanın çıkarları kişisel şeylerden bazen daha ön plandadır. Orası babanızın çiftliği değil, buna asla müsaade etmeyin.

başlarda dedğiniz gibi çook pasiftim fakat suan sınırları çizdim tamamen bu arada muhasebeci kız şuan acayip korkuyor bana da bir şey yapacaklar diye..

Sevgiler.
ya da hiç gitmesin maaşı yatsın keşke benim babamda patron olsa ..zenginin malı züğürdün çenesini yorar misali yorumlar yapılmamalı alicim

İnsanlara çalışma ortamlarında bu kadar yüz verildiyse tabiki tepenize çıkar .
Biraz haddini aşmış ,gerçekten işini güzel yapıp çene çalan biriyse geri alabilirsiniz. İşini aksatn birinin size bir faydası olmayacaktır

Canım.. gerçekten sna yaptığı büyük terbiyesizlik ve saygısızlık insan yerini haddi ve konumunu bilmeli
Arkandan söylediği sözlerde cok canice..
Sen babamın yanında çalışıyorum diye O sözleri hak edecek birisi değilsin kesinlikle.
Oda haddini bilmiştir dersini almıştır..
İşe aldırmak veya aldırmak konusunda bende kesin birşey diyemem ama
Gönlümden gecen cok ihtiyacı varsa bir kere daha deneyin..
Ama yaptığı terbiyesizlikleri birdaha yapar dersen için atmıyorsa aldırma..

aslında şuan muhasebeci kız çok çekingen ve haddini iyi biliyor alınmasa sanki daha iyi olacak ama son karar babamın tabiiki.. gitsin onunla konuşsun.

ya da hiç gitmesin maaşı yatsın keşke benim babamda patron olsa ..zenginin malı züğürdün çenesini yorar misali yorumlar yapılmamalı alicim
Canımcım ben onun malına sahip oldukjlarına bişey demedimki Allah daha çok versin. O konuyu buraya çekti kibirinden.
Ben o çalışanlara üzüldüğümü belirttim şımarık bi kızın ceremesini çekiyolar.Kapitalist sistem kahrolsun

yok işte sen öncesini bilmediğinden böyle düşünüyorsun biz kajın öncesinide bildiğimizden bu kadar emin yazıyoruz yoksa beni bilen bilir önden ben sallarım oklavayı o kadın kovulmayı geçen seneden hakediyodu zaten

başlarda dedğiniz gibi çook pasiftim fakat suan sınırları çizdim tamamen bu arada muhasebeci kız şuan acayip korkuyor bana da bir şey yapacaklar diye..
Siz kendinizi işçi gibi görürseniz onlar da tepenize çıkarlar. Açığınızı ele vermeyin. Siz patronun kızı, o firmnın sahibi modunda olun ki onlar da mesafeyi korumasını bilsinler. Yoksa iyi niyetten her zaman maraz doğar unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…