Merhaba hanımlar , bayadır bir süre başınızı şişirmiyorum..
Benim konularımı bilen bilir. Kısaca özetlemek gerekirse babamın şirketinde çalışıyorum ve buradaki çaycı ve muhasebeci kıza baştan tavır koyamadığım için tepeme çıkmışlardı.. Bu konuları kk sayesinde çok şükür çözdüm..
Ben olaylar tamamen duruldu derken geçen cuma çaycı kadının sürekli arkamdan kendini beğenmiş vs dediğini duydum.. Aldırış etmedim ama cuma günü yanıma gelip resmen benle kavga etmeye çalıştı . sebep ise ben ona dedimki bu şirkette herkes 6 da çıkıyor ama siz saat 4 ten sonra yukarda oturuyorsunuz etrafı toplamaya bile gelmiyorsunuz dedim oda bana ben çok hastayım haberiniz varmı vs dedi . Sonra başladı beni azarlar gibi konuşmaya ve o an şansıma babam yan odamdaydı babam bunları duyunca odaya hemen girip hemen muhasebeye git hesabını kessinler , sen kim oluyorsun da benim kızıma bağırıyorsun dedi. Sonra bu kadın ağlayarak çıktı. Tabiş muhasebeci kız buna hergün buradan laf taşıyor.. Bugün yanıma geldi ağlayarak ne olur affet beni ödemem gerekn krediler var dedi. baya bir yalvardı, içim sızlamadı desem yalan söylemiş olurum. Ben babama onu işe al desem beni kırmaz ama peki ya sonrası . Sizce ne yapmalıyım?
bende buna katılıyorum evet.benim eşimin iş yerinde var bi çaycı çay istemeye korkuyolar o derece azarlıyormuş.eşimde çok vicdan yapıyor yaşlı kadın diye.ama ben olsam bende terslerim dediğin gibi herkes maaşını haketmeli diye düşünüyorumbak bu konuda haklısın zaten çalışmıyormuş bulaşıkları yıkamayıp doğru düzgün çay getirmediği gerekçesiyle atsalardı bence de
dipnot: üst tabaka işveren değilim ama işini çaycı dahi olsa savsaklayan insanlardan nefret ederim.
İse geri aldirmayin bence. Kredilerini dusunseydi dedikodularini yaparken. Bu tarz karakterde insanlar hayatta hicbir yerde tutunamaz. Gerçekten anlattiginiz gibi biriyse acimayin. Acinacak hale dusersiniz..
Ben kadının ne yapıp yapmadığına bakmadım. Dediğim o değildi iş etiği olan bi patron benim kızım diye başlayan bi cümleyle çalışan kovmaz başka türlü kovar. Kızı da şansıma babaö ordaydı gibi ifadeler kullanmaz bence
inanın eksiği var fazlası yok yazdıklarkmın..İse geri aldirmayin bence. Kredilerini dusunseydi dedikodularini yaparken. Bu tarz karakterde insanlar hayatta hicbir yerde tutunamaz. Gerçekten anlattiginiz gibi biriyse acimayin. Acinacak hale dusersiniz..
Canım sen benim konuları az çok biliyorsun , Hep sustum inan bana çok ağlattılar beni burada hele o ısıtıcı olayında inan çok ağır stres yaşadım.. Şimdi bana gelip saf numarası yapıyor ve dolduruşa geldim diyip muhasebeci kızıda hedef gösteriyor..işe ihtiyacı olan çok kişi var.Keşke elindekilere sahip olabilseydi şahsiyet.Belki acımasız olabilir fakat alınmasa iyi bir ders alacak kadın hayattan.Alınsa da bidaha ki yanlışında sonucuna kesinlikle açık kapı bırakılmayacak şekilde davranılmalı.
hay ellerinden öpeyim ne güzel yazmışsın aynen öyle herşeyden haberi var. İnan burada çalışan herkes bizim olayımızı duymuş .Şöföründen müdürüne kadar ve hepsi bana sizin hakkınızda konuşuyor diyip duruyor.bir takma 2 takma ama 3. de mutlaka takıyor insan ve ben onunla güzelce konuştum anlamadı..Bence de geri alma işe. Zamanında insan olsaymışta ekmek yediği kaba tükürmeseymiş. Zaten iş yerlerinde genellikle çaycı temizlikçi vs. Çok laf taşıyıp ukala oluyorlar
Ya düşünüyorum da insan patronunun kızının nasıl dedikodusunu yapar bu ne cesaret? Ben olsam çekinirim. Herhalde yaşınız genç diye size böyle davranmaktan çekinmiyor. Bir de diğer çalışanları da artık bu şekilde gelipte size laf taşımalarına izin vermeyin bu konu burda kapansın bir daha bana onun söylediklerini taşımayın deyin. Ağırlığınızı koymanız gereken herkese koyun.hay ellerinden öpeyim ne güzel yazmışsın aynen öyle herşeyden haberi var. İnan burada çalışan herkes bizim olayımızı duymuş .Şöföründen müdürüne kadar ve hepsi bana sizin hakkınızda konuşuyor diyip duruyor.bir takma 2 takma ama 3. de mutlaka takıyor insan ve ben onunla güzelce konuştum anlamadı..
inanın bende bunu hiç anlamıyorum ama biliyorsunuz dilin kemiği yok. Kesinlikle onlaradakızdım zaten ilgilenmiyorum dedikoduyla diye. Bu kadın çok patavatsız bir şey ve hemen tepki veriyor, Beyin süzgeçini hiç kullanmıyorYa düşünüyorum da insan patronunun kızının nasıl dedikodusunu yapar bu ne cesaret? Ben olsam çekinirim. Herhalde yaşınız genç diye size böyle davranmaktan çekinmiyor. Bir de diğer çalışanları da artık bu şekilde gelipte size laf taşımalarına izin vermeyin bu konu burda kapansın bir daha bana onun söylediklerini taşımayın deyin. Ağırlığınızı koymanız gereken herkese koyun.
E belliki çok cahil bir kadın. Bunun yetiştirdiği çocukları düşünsene bir de. Atatürk boşuna dememiş önce kadınlar okumalı cahil kalmamalı çünkü onlar bir nesil yetiştirecekler diyeinanın bende bunu hiç anlamıyorum ama biliyorsunuz dilin kemiği yok. Kesinlikle onlaradakızdım zaten ilgilenmiyorum dedikoduyla diye. Bu kadın çok patavatsız bir şey ve hemen tepki veriyor, Beyin süzgeçini hiç kullanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?