daha beter bilenip devam ediyorlar buldukları her fırsatta bir posta vurup kaçıyolar karakterleri daha da iğrençleşiyor çünkü nasılsa karşıdaki merhamete gelip kovmuyor moduna bürünüyolar.tamam işte hakkı neyse veriyorsunuz zaten,tazminatını da alıyor iş bulana kadar idare eder..sen daha iyi tanıyorsun kadını ama bence çalışmaya devam ederse hiç düzelmez o kadın..
bizim burda da öyle olaylar oldu ve inan bana affedilenler,göz yumulanlar hep sonradan sorun çıkardılar..
kesinlikle durum bubir de bence kendisi babanla konuşsun,nihayetinde sen değil baban kovmuş kadını..
seni kandırabileceğini düşündüğü için senle konuşuyor bence
bencede kaji nasılsa yer bunu gider babasını ikna eder diye düşünmüyorsa bende park değilimbir de bence kendisi babanla konuşsun,nihayetinde sen değil baban kovmuş kadını..
seni kandırabileceğini düşündüğü için senle konuşuyor bence
bencede karki nasılsa yer bunu gider babasını ikna eder diye düşünmüyorsa bende park değilim
o karki değilde kajiydisensin karki
arkana dönüp bakmaaaBabam iş veren.Ben işçiyim.. Ortamımız aslında genelde sakindir ama bu kadın çok tembel bir iş buyuruyorum bana surat yapıyor. İşi gücü alttaki kızla dedikodu yapmak..Daha önce bir ısıtıcı konum olmuştu orayı okursanız süper olur..
sorun statü farkı değil eski konulara baktıysanız bu kadın zaten saygısızdı burada durduk yere işinden edilen biri yok canımbirini işinden edecek kadar bir sebep göremedim ben,babanız da siz de fevri davranmışsınız.kendinize saygı duyulmasını istiyorsanız önce saygılı olmayı ögrenin.tamam statü farkı var ama,bu kimseyi işinden edecek kadar önemli diil
kesinlikle bende bu tarz bir şey dedim..arkana dönüp bakmaaa
kısmet,in, Allah başka yerden versin.
hayır eski konularına bakmadım,elbette birikmiştir birşeyler ama.ben yinede benim yü<ümden biri işten çıksa vicdan azabı çekerdim.yani keşke başka bir sebepten çıkarılsaydı daha tmiz olurdusorun statü farkı değil eski konulara baktıysanız bu kadın zaten saygısızdı burada durduk yere işinden edilen biri yok canım
zaten kaj da güle oynaya çıkarmadı ki bu kararı o vermemiş babası vermiş vicdan azabı duymasa zaten burda konu açmmazdı hem kadın gerçekten çirkefin teki yanihayır eski konularına bakmadım,elbette birikmiştir birşeyler ama.ben yinede benim yü<ümden biri işten çıksa vicdan azabı çekerdim.yani keşke başka bir sebepten çıkarılsaydı daha tmiz olurdu
kesinlikle durum bu
ay buraya konu açmakla hata ettim zahmet edip öbür konuları okumuyorlar
konum kapatılsın lütfen..
bak bu konuda haklısın zaten çalışmıyormuş bulaşıkları yıkamayıp doğru düzgün çay getirmediği gerekçesiyle atsalardı bence dehayır eski konularına bakmadım,elbette birikmiştir birşeyler ama.ben yinede benim yü<ümden biri işten çıksa vicdan azabı çekerdim.yani keşke başka bir sebepten çıkarılsaydı daha tmiz olurdu
çifte standart olsa şimdiye çoktan kovmuşlardı çok bile sabrettiler asıl bu kadın patron gibi kaja yapmadığını bırakmamıştı biraz eski konulara bakarsanız dediğimi anlarsınızÖnceki konunuz kadının tavrı falan bilmiyorum bilmeme de gerek yok. Ama babanızın gelip benim kızıma nasıl bağırırsın kovuldun demesi iş etiğinin dışında çifte standarda giriyor. Orda siz değil başka çalışan olsa durum farklı olacakmış. Çünkü babanız bu iş yerinde böyle şeylere izin vermetiz falan dememiş direkt kızım diye olaya girmiş. Ben zaten bu aile şirketlerini hiç sevmem ya aşırı kıskançlık kavga gürültü olur ya da tam tersi aşırı bi bağlanma. Ortasını bulan zordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?