karar vermekte çok çok çok zorlandığınız bi an oldumu????olduysa nedir???

ben çok kararsızım yaa hele ki alışverişte şu renk mi olsun bu model mi olsun diye saatlerce düşünürüm
hayatımı etkilicek konularda kararsız kaldığımdaysa ne kadar duygusal olsam da mantıklı olanı yapmaya çalışırım, mesela üniversite tercih zamanlarımda gönlüm pdr dese de bulunduğum şehirden başka yerde yapamıcağımı bildiğim için sınıf öğretmenliğini yazdım. iyi ki de yazmışım, bölümümü çok seviyorummm tabii ilerde pdr için yüksek lisans yapmak hala aklımda :97:

aynı durumu yaşıyorum son 1 aydır....öyle bir karar aldım ki:)

Bugune kadar aldigim hicbir kararda zorlanmadim ama ilk defa cok sevdigim bir kisiye iliskin almam gereken bir karar yuzunden cok zorlaniyorum...umarim sonucu da hayirli ve guzel olur..

Burcumla da alakalı olduğunu düşündüğüm tipik bir kararsızlığım var
manyak bi ikizlerim işte
zor kararlar aldığım şeyler olmadı çok şükür hayatımda
ara ara sadece alışverişte yaşarım,yapacağım işler varsa zorlanırım,gideceğim yerler varsa zorlanırım
okul,evlilik,iş çok şükür bunlar kolay oldu zorlanmadım

yurtdışında üniversiteyi kazanmıştım.aynı yıl eşimle tanıştım.bir karar vermem gerekti...ya yurtdışına çıkıp okuyacaktım ya da henüz tanıştığım eşimle türkiyede kalacaktım...seçimim eşimden yana oldu,14 yıldır evliyim,bir kez olsun geriye dönüp bakmadım hiç bir zaman 'acaba...' ya da 'keşke...' ile başlayan cümleler kurmadım...

Aslında pek kararsızlık yaşamam ben..
Ne istediğim çok net bellidir..
Ancak evlilik ve boşanma kararlarımda çok fazla gel-git yaşadım...

Manevi açıdanda elbette olmuştur ama benim sık sık yaşadığım
birşey alırken yüz kere düşünmek!
Beni çok yoruyor..Aldığım şey herneyse güzel mi kaliteli midir ne renk alsam diye düşünmek çok yormuyor değil hani..

4 dakika önce erkek arkadaşımı msnde bi kızla kameralı yazışırken gördüm üstelik bunu yanımda yaptı ben bakmıyorum sanmıştı bana git yat dedi yatmadım meğerse bu yüzdenmiş şimdi onunla nasıl yüzleşeceğim ve ona ne söylemem gerektiği konusunda çok kararsızım

nasıl bi arkadaşıydı acabaa buda önemliiiiii

ayrıca ben senin yerinde olsam bu durumu görmemezlikten gelmezdim....kiminle konuşuyosun aşkım die yanına giderdim hemen

görmemezlikten gelmedim kiminle konuşuyosun dedim arkadaşım dedi kamera nie açık gecenin 1inde dedim açık işte sende maşallah tv yemi bana mı bakıosun dedi sonra kapattı konuşmasını hemen

çok ilginççç ama hemen kötü tarafından düşünmee.....sen konuştuğu kızı daha önce görmüşmüydün nasıl bi konuşmaydı pekii yani sen sorunca aniden mi kapattı yoksa veda ederek mi

çok ilginççç ama hemen kötü tarafından düşünmee.....sen konuştuğu kızı daha önce görmüşmüydün nasıl bi konuşmaydı pekii yani sen sorunca aniden mi kapattı yoksa veda ederek mi

hayır görmemiştim zaten çok iide bakamadım kamera kısmını saklıodu şans eseri gördüm konuşmayı hemen kapatmadı çünki yanına gitmedim diğer koltuktaydım ben konuşmaları göstermedi ama bu onun yapısında var zaten yaa biz birimizi daha yeni tanıyoruz 1,5 aylık ilişki ve hep ayrı kaldık daha yeni yanyana geldik onun yaptığına bak hala soramadım kız kimdi die bu kadar çabuk kaybetmek korkutuyo beni ama blkide normal arkadaşıdır bilemiorum

bence sormalısınn...eğer bunu içinde tutmaya devam edersen sana her zaman sıkıntı yaratır......1,5 aylık bi zamanda dahi sana yanlış yapabiliyosa (ki bu bi ihtimal)ileride daha çok üzülürsün gibime geldi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…