sanırım önümüzdeki günlerde ölümüne bir karar alıcam.eğer o ihtimal gerçekleşirse mutlu olcam tabi ama zor,imkansız ,herkesin hoş karşılamadığı bişey neticede. gizli saklı kalmak zorunda bakalım :)).
Bugune kadar aldigim hicbir kararda zorlanmadim ama ilk defa cok sevdigim bir kisiye iliskin almam gereken bir karar yuzunden cok zorlaniyorum...umarim sonucu da hayirli ve guzel olur..
amin,hepimiz demeyiz inşallahne güzel...umarım hayatınız boyunca keşke demezsinizz
4 dakika önce erkek arkadaşımı msnde bi kızla kameralı yazışırken gördüm üstelik bunu yanımda yaptı ben bakmıyorum sanmıştı bana git yat dedi yatmadım meğerse bu yüzdenmiş şimdi onunla nasıl yüzleşeceğim ve ona ne söylemem gerektiği konusunda çok kararsızım
4 dakika önce erkek arkadaşımı msnde bi kızla kameralı yazışırken gördüm üstelik bunu yanımda yaptı ben bakmıyorum sanmıştı bana git yat dedi yatmadım meğerse bu yüzdenmiş şimdi onunla nasıl yüzleşeceğim ve ona ne söylemem gerektiği konusunda çok kararsızım
çok ilginççç ama hemen kötü tarafından düşünmee.....sen konuştuğu kızı daha önce görmüşmüydün nasıl bi konuşmaydı pekii yani sen sorunca aniden mi kapattı yoksa veda ederek mi
hayır görmemiştim zaten çok iide bakamadım kamera kısmını saklıodu şans eseri gördüm konuşmayı hemen kapatmadı çünki yanına gitmedim diğer koltuktaydım ben konuşmaları göstermedi ama bu onun yapısında var zaten yaa biz birimizi daha yeni tanıyoruz 1,5 aylık ilişki ve hep ayrı kaldık daha yeni yanyana geldik onun yaptığına bak hala soramadım kız kimdi die bu kadar çabuk kaybetmek korkutuyo beni ama blkide normal arkadaşıdır bilemiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?