Tayin diyorum.Yeni iş, yeni insanlar, yeni hayatlar..
Özel hayatınızda cabası.
Sana vaad ettiklerini yapacaklarsa vazgeç bari zaten istediğin o değil mi
tayin derdım bende
hayaınıza sıfırdan baska bıyerde baslasanız
Bunca zamandır neden yapmamışlar o vaatleri? Bence tayinden vazgeçmeyin. 10 yıl şans vermişsiniz oraya zaten. Gittiğiniz yerde de devam edersini doktoraya. Hem şehir değişikliği iyi gelir. Yeni ortam, yeni insanlar.
Çok saçma. Seni kullandık, elimizden kaçıracağımızı anlayınca da tutuştuk olmasın o?Bahaneleri şu "seni yeterince tanımıyorduk çalışkan olduğunu bilmiyorduk. Müdürle karşı karşıya gelmeyi göze alamadık"
Saçma bahaneler elbette.
Çok saçma. Seni kullandık, elimizden kaçıracağımızı anlayınca da tutuştuk olmasın o?
O ne demek ki öyle? Kendine çalışmak derken? Diğerleri de devlete çalışmak için maaş almıyor mu? Ya tamam kamuda yapılan iş tam anlamıyla mühendislik olmuyor onun herkes farkında ama sizi resmen özel asistan gibi yapmışlar yanlış mı anladım? Diğerleri proje yapıyor, seminerlere katılıyor siz başka işlerle uğraşıyorsunuz.Çok düşündüm ve Bana da öyle geldi hep.
Hatta söyledim kel kızım saçlı oldu tayin deyince dedim. Kurumun sana ihtiyacı var diyor müdür (45 mühendis daha var oysaki hepsine de tüm imkanlar serilmiş durumda)
Herkes kendine çalışacak değilmiş bazıları da devlete çalışmalıymış o da benmişim.
Sonuçta şu an tayinden vazgeçsen bile sonradan yine isteme şansın var. Yeni bir yerde yine kendini ispat etme çabasına gireceksen bu daha fazla zaman kaybı olabilir. Bir yıl daha çalışıp vaatlerini yerine getirip getirmediklerine bakıp getirmiyorlarsa tayin işte eğer böyle yapabiliyorsan.
Doktoran niye bitmedi
Asıl böyle ortamda daha iyi bitmez mi
Otur bitir doktorayı onun bunun projesine yardım edeceğine
O ne demek ki öyle? Kendine çalışmak derken? Diğerleri de devlete çalışmak için maaş almıyor mu? Ya tamam kamuda yapılan iş tam anlamıyla mühendislik olmuyor onun herkes farkında ama sizi resmen özel asistan gibi yapmışlar yanlış mı anladım? Diğerleri proje yapıyor, seminerlere katılıyor siz başka işlerle uğraşıyorsunuz.
Peki onlar verdiği sözü tutmazsa siz de bir daha asla tayin istememe sözünüzü bozma hakkı elde etmiş olmaz mısınız? Ben bu şartlarla kabul etmiştim tayin istemeyi ama değişen bir şey olmadı o yüzden tayin istiyorum deseniz ne diyecekler bu sefer?Talepleri bir yıl sonraya kadar değil. Bir daha asla istememe şeklinde.
Talepleri bir yıl sonraya kadar değil. Bir daha asla istememe şeklinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?