Karar vermemde yardımcı olur musunuz?

Sakın başkasının sadece sözü ile geleceğinizi belirlemeyin. Devlet dairelerinde sözün hiçbir geçerliliği yoktur. Kabul edip hayal kırıklığına uğrayınca 'kabul etmeseydin o zaman' derler.

Büyük ihtimalle öyle diyecekler sözler tutulmazsa.
Biraz kabahatliyim o konıda kabul ediyorum başkalarının vaadine kapılıp gidecek kadar muallakta olmamam lazım.

Ben de devletteyim. Eski müdürüm tam bir felaketti. Mobbing nedir iyi bilirim. Ki kendim hakkında ovmek gibi olmasın, iletişimimim, verdiğim eğitim çok iyidir. Herkese seviyeli nezaket kurallarında yaklasırım. Tek bir şikayet dahi almadım ama takmisti bana. Kimseye sen diye bile hitap etmem. Böyle alıştım çünkü. Tayin oldum Muğla'dan İstanbul'a. O kadar çok makamına güvenen var ki. Ama güvenmesinler hiç. Eski müdür ihraç edilmis son khk ile. Kendi kararınızı kendiniz verin bence.

7 yıldır katlanıyorum demişsiniz de ondan yazdım

Mecburiyetten işte
Diğer tercih istifa etmek çünkü ve kamuya atandıktan sonra ha deyince işi bırakıyorum denmiyor. Ha düzeldi ha düzelecek derken 7 yıl geçti.

Kimsenin hakkı kimsede ksşmıyor çok şükür.
Tavrım aşağı yukarı sizinkine benzer. Bana takık ama niye bilmiyorum.
Geçmiş olsun siz kurtılmuşsunuz darısı başıma.

Mecburiyetten işte
Diğer tercih istifa etmek çünkü ve kamuya atandıktan sonra ha deyince işi bırakıyorum denmiyor. Ha düzeldi ha düzelecek derken 7 yıl geçti.
en kötü durumda bile hayır vardır bu durumu lehine çevirebilirsiniz madem kaçamıyorsunuz mücadele etmeyi öğrenebilirsiniz mesela.. dayanmak değil de tepki vermek önemli. bunu öğrenmek lazım

en kötü durumda bile hayır vardır bu durumu lehine çevirebilirsiniz madem kaçamıyorsunuz mücadele etmeyi öğrenebilirsiniz mesela.. dayanmak değil de tepki vermek önemli. bunu öğrenmek lazım

Tepki hiç beceremediğim bir şey. En zayıf tarafım. Sanırım biraz diş çıkarmayı öğrenmem gerek.

Seni tayinden vazgeçirmek için söylüyor Olmasın bunları ?

Sende yükselmek istiyorsun haliyle çok Haklısın ben tayinden vazgeçme önce vaadlerini yapsınlar derim

Tepki hiç beceremediğim bir şey. En zayıf tarafım. Sanırım biraz diş çıkarmayı öğrenmem gerek.
bakın siz de söylüyorsunuz zayıf tarafınız yüzünden böyle olduğunu. karşı taraf sorunlu olabilir, bu onun problemi biz kendimize bakmalıyız.belli bir yaşa gelmiş koskoca insansınız yapmayın ben de memurum öğretmenim ilk başlarda ufak tefek olmamdan dolayı ve acemiliğimden dolayı ben de sıkıntı yaşadım ama küçücük geberik halimle bütün okulun hakkından geldim :) genelde sessiz sakinimdir ama ben biraz hırslıyım :) ondan hakkından geldim sanırım :)
(not: bir de bir psikolog arkadaşımdan birazcık destek aldım)

Allah iyiliğinizi versin güldürdünüz gece vakti.
Sanırım biraz cadılık etmem gerekiyor evet.
Devlet kurumu kazandığım helal olsun diye çırpınıp şu hale gelmek varmış.
Ama hala kurtuluş tayinde gibi.
Küçük bir yer burası adımı edepsize çıkarırlar çok coşarsam.

Seni tayinden vazgeçirmek için söylüyor Olmasın bunları ?

Sende yükselmek istiyorsun haliyle çok Haklısın ben tayinden vazgeçme önce vaadlerini yapsınlar derim

Evet vazgeçmemi istiyorlar.
Tayinden vazgeçmem şartıyla eğitimlere, seminerlere, kongrelere gidebileceğim. Hatta doktoram çabucak bitsin diye hocalarımı da arayacaklar. Vaad edilen bu.

İşin komik yanı bu imkanları kurumdaki diğer mühendislere şartsız sunuyor olmaları zaten.

Emin değilim ama ben vazgeçtim dediğim andan itibaren bir kaç aylık bir iyileşme, sonrasında eskiye dönüş olması çok büyük bir ihtimal.

Ve asabım bozuluyor. 7 senedir neredesiniz, bu vaadler neredeydi.

Biraz fazla vicdan yapan ve başıma bir şey geldiğinde bir halt yedim o yüzden diye düşünen biriyim. Bu yönlerime oynuyorlar sanırım

Ya daha kötü olursan
Orada 0 dan başlayacaksın kimse sana iş vermez
Ya büyük şehir seni yutarsa
Ya maddi çıkmaza girersen
Ya anne baban oralara alışamazsa
Ya pişman olursan neler neler

Zaten kocaman bir anksiyete sorunum var. Öylesine beslendi ki bu süreçte kaygılarım içinden çıkılamaz hale geldi.

tayin olayına ben de katılıyorum,
çok edepsizleşmeye gerek yok, yerinde, dozunda

Neden böyle bir haksızlık yapıyorlar oradaki diper Mühendislere sunulan imkanları neden size şartla sunuyorlar ? Bunu bence açık açık sorun onlarda aynı eğitimi almış sizde neden deyin

Sonrasında evet tayin olayından vazgeçtim Dediğiniz anda aynı olayın tekrar etmesi muhtemel

Yerinizde olsam tayinden vazgeçmem Herşeyi de kafanıza çok takmayın ya ama eğer öyle olursa lar ile ömrünüzü tüketmeyin en azından işiniz var doktora öğrencisisiniz biraz bu yonden bakın olaya

Olur da tayin olayı olursa peki doktoraya o sehırde devam edebilecek misiniz ?

Araya tanıdığınız kişiler varsa onları sokmayı deneseniz

Sordum açıkçası. Neden sadece bana diye. "Onlar başka sen başka" şeklinde bir cevap aldım.
Nefret ediyorum torpilden buna rağmen o yolu da denedim. Ancak bahsettiğim gibi seçimler, darbe, kabine değişikliği derken hep bir engel çıktı.
Tayin geciktikçe de buradan baskı artmaya başladı.
Çok üzücü. Özlük hakkım olmasına rağmen araya adam sokmak zorunda kalmak çok rezil bir hadise.

Doktora konusunda risk aldım biraz. Müdürüm tayin istemem durumunda şu an kayıtlı olduğum üniversitede doktora eğitimine devam etmeme asla izin vermeyeceğini söyledi. Çünkü tayin talebimi iletirken doktoramı tamamlayamadığım başka bir üniversitede yeniden başlayacağım bahanesini de kullanmıştım.
Ancak gözüm kesmedi. Çok emek verdim o sireci baştan sona tekrar nasıl atlatacağım bilemedim. Bir tek tezim kaldı çünkü tüm aşamaları geçtim. Bu dönem kayıt yaptırdım müdürden habersiz. Duyarsa kıyameti koparacak ama.

Bu dönem nereye kayıt yaptırdınız ?

Bu sizin özeliniz sonuçta müdür nasıl bu kadar karışabilir anlamıyorum.

"" onlar baska sen baska "" sözünden ilk Anladığım torpil oldu benim ya da tanıdık vs

Bence siz ya orada yükselmek için torpil arayışına girin tekrardan ya da tayin için ama şöyle olsa zaten sadece tez kalmış tez 2 yıl Sürüyor bildiğim kadarıyla tezi bitirip tayin aldırma şansınız yok mu ?

Torpilden bende ne yazık ki nefret ediyorum ama üzgünüm ki sizin işyerinde de torpil var gibi geldi bana

Diğerlerinin aldığı eğitimleri talep etme, sempozyuma gitme, bir yere bağlanma hakkınız var mı? Yani yönetmelik vs yok mu bu konuyla ilgili bir şikayet dilekçesi filan verseniz. Biz öğretmenlikte yapabiliyoruz nispeten ama mühendislikte bilmiyorum nasıl oluyor.

adamın büyük ihtimal baskın cazgır bir karısı var, siz sakin dingin bir insansınız. cadı karısından alamadığı hıncı sizden alıyor. ona söz geçiremiyor size geçiriyor. yoksa size niye taksın? Allah yardımcınız olsun yeni ve temiz bir başlangıç yapın. sağlığınızdan sizden önemli değil hiç bir şey dik olun güçlü olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…