Cocuklugumdan beri hep kendim karar verip uygulamisimdir..ama anne olduktan sonra asiri derece ince eler sik dokur oldum ikinci cocuktan sonra dahada artti sorumluluklarimla beraber...esimden ayriyim uzun zaman oldu bir kac ay oncede bosandik..cocuklarim maddi manevi tum sorumlulugu bende..kendime ait is yerim var bir yil burda idare eder sonra bir yol cizerim diye tekstil isine girdim.eskiden beri bu sektordeyim.ve bir kac aydir cok bunaldim is degistirmek istiyorum..bir yandan kurulu duzenimi emegimi bunca yaptigim masrafi cope atmak istemiyorum..bir yandan cocuklar icinde benim icinde cok yorucu bir is daha az yorulcagim bir sektorde is kurmak istiyorum..sehirde degistirmek istiyorum bosandiktan sonra kimsemin olmadigi bu sehirde kalmak daraltiyor beni..ailemin oldugu sehir kucuk bi sehir orda hic yasamadim ayak uyduramam diye ailem oraya gelmemi istemiyorlar zaten pek aramizda yok...ailem akrablarimin cogunlukta oldugu buyuk bir sehre yerlesmemi istiyor..ne yapcagimi bilmiyorum...siz olsaniz ne yapardiniz..birinci isimi degisteryim mi sabir mi edeyim alistigim bu sehirde yasamaya devam mi edeyim yoksa akrabalarimin oldugu sehre mi yerleseyim