Kararım belli fakat sizede danışmak istedim

Evet haklısın onun için gitmeki anlasınlar yaptıklarını. Eşine üzüldüm çünkü böyle zamanlarda onlarda hep arada kalıyolar

Evet haklısın onun için gitmeki anlasınlar yaptıklarını. Eşine üzüldüm çünkü böyle zamanlarda onlarda hep arada kalıyolar
Kuzum artık anlasalar da anlamasalarda benim için bir şey ifade etmez. Anlamaları için çok uğraştım fakat karşımda benim istediğim gibi davranıp yaşayacaksın diyen bir tip var. Kimsenin kölesi olamam

Tam eltinin ailesine kendilerini iyi göstermek seni de çağırıyorlar yazacaktım ki sende öyle olduğunu yazmışsın bir yorumunda. Kesinlikle istemeye falan gitme. Şimdi karşı taraf sen gitmeyince işkillenecek mutlaka. Kv kara kaşına kara gözüne sebep senin gitmeni istemiyor. Onun derdi yeni geline iyi görünmek. Sen gitmezsen zor durumda kalacak, bırak yaptığı hatanın sonuçlarına katlansın. Ancak düğün zamanı eşini yalnız bırakma. Birlikte gidip bir görünüp çıkabilirsin. Çünkü eltinin bir suçu yok , hiç bir şeylerine gitmezsen sana da küs başlayabilir evliliğine. Hem kocaman salonda kv ile konusmak zorunda kalmazsın. Eltinle eşini de düğünden sonra bir yemeğe falan davet edersen onlarla ilişkin kopmamış olur. Kardesiyle eşinin bir problemi yok sonuçta. Sende eltinle belli bir mesafede iletisimini devam ettirmiş olursun. Söze de kv nedeniyle gitmediğini söylersin. ama diyorsan eltimi de eşimin kardeşini de istemiyorum kopsun bağım. O zaman düğüne de gitme.

Sağol canım yorumun için. Bana kalsa görüşmek isterdim. Ama içim almayacak. Çünkü çoktan benim dedikodumu yapmıştır kıza %100 eminim :) çünkü ben nişanlıyken bana da akrabalarının gelinlerini anlatırdı, hepsi toplaşıp sülalede ki bazı gelinlerin ne kadar kötü olduğunu küfürlerle konuşup ne cürcünalarla kavga ettiklerini hatta yiğenlerine bile laf atar adam değil o karısını zaptedemedi derlerdi. Ben çok rahatsız olurdum, yarın öbür gün işlerine gelmediği gibi davransam beni de böyle mi görecekler diye. Eminim ki anlatmıştır. Doldurmuştur. Zaten beni kötü bildi bile görüşmek ister mi bilmem.
Kv bende engelli annemde değil o bazen söylüyor habire kızı paylaşıyormuş minik yavrum yazıyormuş birde :) bize alt katından ev tutmayı önermişti baya surat yapmıştı ben kabul etmemiştim acaba şimdide onlara önerecek mi diyorum benim altınlarım alınmıştı lanet olsun dedim verdim acaba onunda alınacak mı bana hakaretler yağdırıp benim istediğim gibi davranıp yaşayacaksın diyordu kendisi bir oyuncak bebekle oynar gibi oynadı bakalım oyuncak ne kadar dayanacak diyorum :) umarım bana yaşattıklarını yaşatmaz o ayrı ama malesef kadını ondan daha iyi tanıyorum. Yani kısaca görüşmek istemiyorum :)

Hayır hayır haklisin
Tasinmalisin

gitme. senin gitmen onlara sana gelmeleri için kapı açman anlamına gelir. bi de eşinden bu lafı işitirsin, gittiğine pişman olursun. (düğünden bahsettim)

Hangi lafı işitirim kuzum anlamadm

eşinin ailesi de düğün sonrası sana gelmek isterse, sen gelmelerini istemeyeceksin doğal olarak. ama eşin de diyecek ki, sen bizim düğünümüze geldin, onların da buraya gelmek hakkı. gibi gibi.

bu konuda baya benzer bişey yaşandı da bizim ailede. sen anlatınca o gözümün önüne geldi. orada aynı böyle olmuştu.

Aynen net ve kesinim görüşmeyeceğim gitmeyeceğim sadece biraz hüzünlendim yazayım dedim. Bu arada kv hakaretleri tam olarak şöyle “nankör senden bi b.k olmaz seni insan edemedim”

Yakın zamandaysa zaten virüs var aklınızı mı yediniz der, gitmezsin. Bahanen de bu olur bence. Benim eşimin kardeşi evlenseydi bu yaz, hayatta gitmezdim, onu da eve almazdım.
Virüsten çok daha büyük bir şey var ortada canım bana yapılan hakaretler. Virüs olsa da olmasa da görüşmüyorum o kadınla o yüzden gitmeyeceğim

Sizin nerede olduğunuzu her sorduklarında eşinize bakıp göz yaşı döküp onu işleyecek :) istemeye değil ama düğüne kesin gidin. Yalnız bırakmayın . Biz bayramda önce anneme gittik bi kaç kez (şehirler farklı) eşimin annesini eltileri bak biz hepimiz toplandık sizinkiler nerde diye diye ağlatmışlar. Gittik hepsi ağladık filan diyor. Ayy bir bağırdım bi tek oğlunuzun anası babası yok benim de var önce size mi gelmek zorundayız hep? Siz altın onlar gümüş mü? Herkesin ailesi kendine değerli diye. Ağlayıp ağlayıp size hırslanırlar artık. Ama eşinizi doldurmamaları için onun hatrına düğüne gidin. Kardeşi ya duygularına yenik düşüp etkilenir belki söylenenlerden

Şöyle söyleyeyim eşim her şeye şahit hala daha etkilenecekse buyursun etkilensin. Ben onunla bir konuşma yaptım bak artık canıma tak etti sana verdiğim değer için sabretmeye çalıştım ama görüyorsun anneni dedim mesajlarını açtım gösterdim tek tek hakaretlerini okuttum daha önce sadece psikolojik şiddetine aptal saptal surat asmalarına şahitti. Bu iş öyle bir konuma geldi ki hala görüşmeye devam edersem kendime saygım kalmaz arkamdan da buna da ne hakaretler ettim hala geliyor evime diyecek dedim. Ben bir ömür görüşmeyeceğim eğer bu sana ağır gelecekse bitirelim dedim hemen yarın kıyafetlerimi toplar avukat tutar davayı başlatırım dedim oda sen haklısın görüşme artık senin mutluluğun önemli dedi ben tekrar sana ağır gelecekse dedim. Boşanmak istemedi. Yani dolduruşa geleceğini sanmam gelecekse de ben hala aynı düşüncedeyim bitiririm korkum yok. Ya kişiliğim huzurum ya mutsuz evlilik eş ailesine köle. Ben birinciyi seçtim şükür

En iyisini yapmışsınız ben çok hak veriyorum size . Eşiniz size tepki vermez zaten doldursalar da ama üzülür hiç bir şeye üzülmese size laf söylüyorlar diye üzülür. O yüzden eşinizin hatrına düğüne mi gitseniz diye düşündüm. Ama siz daha iyi bilirsiniz tabii

Elbet üzülüyor yani ne diyim benim ailem bir tek hakaret ve böyle davranışlar yapamaz yaptırmam çünkü ama bu kadın hap kullanıyorum diye kendini yerlere atıyor sürekli gelip bana sen bana düşmansın ben biliyom ben biliyom bizi aşağılıyon diyip ne zaman gitsek surat beş karış bir kere de hadi sg.. din diye bizi evden kovdu eşimle birbirine girdiler Ya neleri cehaletlerine verdim var ya ama değmez artık

Bu arada beni mesajla sürekli tahrik ederdi 7 gün 24 saat günde bir iki laf çakmalı mesajlar atardı ben burda hastayım ölüyom sen beni aramadın gelmedin yengenden mi öğrendin aramamayı bilmem ne nankör senden bi bk olmaz seni insan edemedim bende aradım sinir kirizi geçirdim artık o gün bugün engelledim görüşmemeye yemin ettim, şimdi de onunla yan yana geleceğim düğüne bilmem neye gitmek kendime haksızlık değil mi

Ne hapı

Kv ile görüşmek istememekte haklısınız ancak düğünler insan hayatının en önemli günüdür. Ona katılmayarak haklı iken haksız olacaksınız. Aralarında biyolojik bağ var. Eşiniz ordan döndüğünde daha farklı düşünüyor olabilir. Sizden çekindiği için bunu size belli etmese de daha farklı hissediyor olacak. Kardeşi evleniyor ve siz eşinizi yalnız bıraktınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…