• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KARARIM NE OLMALI?

Ailemle kalmam hic dert degil. Eger sevseydim burayi zaten kalacaktim ama olmadi donuyorum. Ailem ev hayati zor dedi hatta annem 1+1de olsa eviniz olsun siz rahat edersiniz dedi. Mantikli ama ayri da zor. Esim hic ayri kalmak istemiyor. Suanda bile bunalimda donuyorum diye. Bende bi yandan kpss sonuclandiktan sonra kesin donus yapar diye dusunuyorm. Nerde yasayacagimizda kesinlesmis olur hem. Ay hic bilmiyorm yaa

ben senın yerınde olsam esımle kalır onun yanında kpss ye hazırlanırım hem para bırıkır hem sende calısmıs olursun derslerıne sonucta maddıyat olmadan zor eynır ekmekle gecmıyor hayat

ben senın yerınde olsam esımle kalır onun yanında kpss ye hazırlanırım hem para bırıkır hem sende calısmıs olursun derslerıne sonucta maddıyat olmadan zor eynır ekmekle gecmıyor hayat

Bu ulkede para birikmiyor maalesef. 5aydir bir kurus kenara atamadik cunku hayat pahali. Hasta olmaya korkuyorsun. Ben donersem tum para kenarda kalcak hic harcama olmicak. Bide buraya bn vize ile geldim. Kalabilmem icin ikame gerek oda yaklasik 15bin civari bir para. Olmuyor yani bu ulkede hicbisey bu yuzden donuyorm. Para hersey degil ama parasizda olmuyor maalesef. Ev araba derdinde degilim ama en azindan borcsuz bi duzen kurmak istiyorum. Bilmiyorm nasil olcak. Ikamesi uc ay sonra bitcek esimin. Artik ona gore bi karar alabiliriz sanirim

Madem ortada birikim yok ayrı kalınacak ne diye evlenilir hiiic anlamıyorum.Maddiyat önemli benim için 2500 günümüz şartlarında iki kişi icin yetersiz bi miktar ki daha ne esya var ne bi şey.Ama eşle aynı çatı altında yaşamak da aynı derece de önemli evliliğin ilk yılları ama adam yok ne anladım o işten.Dönmeyin orada kalıp hazırlanın bence online ders alabilirsiniz

Bu ulkede para birikmiyor maalesef. 5aydir bir kurus kenara atamadik cunku hayat pahali. Hasta olmaya korkuyorsun. Ben donersem tum para kenarda kalcak hic harcama olmicak. Bide buraya bn vize ile geldim. Kalabilmem icin ikame gerek oda yaklasik 15bin civari bir para. Olmuyor yani bu ulkede hicbisey bu yuzden donuyorm. Para hersey degil ama parasizda olmuyor maalesef. Ev araba derdinde degilim ama en azindan borcsuz bi duzen kurmak istiyorum. Bilmiyorm nasil olcak. Ikamesi uc ay sonra bitcek esimin. Artik ona gore bi karar alabiliriz sanirim
Sen bir kadınsın ve istersen evini çok güzel idare edebilirsin 2.500 e. Ama belliki orada yaşamak istemiyorsun eşinde türkiye de asıl mesele bu galiba

Back
X