KARARİMDAN DONMEMEM LAZİM

Eşinde sorun yok mu? Neyse ya. Psikolog bile demiş bu adam normal değil, daha çok seans gelmesi lazım diye. Ben birşey demiyorum.

Ayrıca burdan gtmek istemem sadec benim ailesi ile olan problem m degl.esimin kafa yapısı mesela .çocuk sopayla eğitilir diyor yaaa arkadaşlarında doktor diyorki kadın evde oturan çıkmasına ne gerek var ne canınız sıkılıyor vs. Delirmiş topu. Zaten onlaral gorusmeyi cogaltinca böyle benle kavgaya başladı. Köyde ailesi üzerine yürüdü beni doveceklerdi resmn .ben kalb den nefesszlklten baylcam ama üstüme geldiler sırf kzlarina saygsz dedm diye .kaynm eltilerim anneleri. Emi savundu ama benim kv ve kb donlermi iftiralar vs attılar bana. Köyde herkes bunları biliyor ms. Beni gorusturmuyorlardi.. ama o kavgada görüşünü bana dediler ki eşini al kaybol buralardan bunlar illet kötü insanlar dedi çok güvenilir kişiler..ozman kafam tak etti.yoksa manipüle olduğumu anlamiycaktm.ben kendimi sucluyorsm bence iyi birileri diyordm yine gidiyordum ... Mesela bu olayda bana çok iftira attılar ,eşim benden yana olunca eşime subliminal mesaj vermek için kv napiyordu biliyo msnz biseyi saklıyor sonra ben onlara suç atarmsim gibi yapıp ,bak o koymuş buraya diyordu kv kaynvalide.. yani eşime doyorduki inanma buna bizim hakkmzda konuşursa ,bu hayal görüyor nereye ne koyduğunu bile unutuyor demek istiyordu.. herşeyi anlatsam inanamazsinz.ve iğrenç saygszlar .zaten onlar türk degl kültürümüz tamamn farkli. Irk onmli degl ama onların insanlığı bile yokki. Eltimn annesi demişti yazık buna çok iyi biri niye böyle yapıyorsun demis.. kayınvalidem demski.: Onun bacağını sana.sok.r.m demiş((( iğrenç ya.. bana neler etti ah bilseniz. Ve eşim hala sabret istiyor inann eşim umrumda degl artk cocklarmdan ayrılmak istemiyorum. Eğer maddi imkanı n olsam hemen giderdm. Beni ne kadar sevse de onca kırıcı sözden sonra kalmazdm

Eşinde sorun yok mu? Neyse ya. Psikolog bile demiş bu adam normal değil, daha çok seans gelmesi lazım diye. Ben birşey demiyorum.
Sorun olmazmi var zaten asıl sorun eşim.. o erkek gibi arkamda dursa hiç bişey yasamazdk. Ben farklı yönden dedim.bilerek yapmiyo .kafayı yedrttiler inanki anlatsam anlarsnz

Pek anlaşılmıyor ama galiba tayin istemek istiyorsunuz eşiniz yanaşmıyor. Gelmezse gelmesini göze alıyorsanız isteyin diğer turluyse kalın

Ayrıca eşimin. Düşünce yapısı böyle degldi arkadaş çevresi burann kültüründen oldu.(( Ve askerdeki intihar bomba vs olaylarından sonra..komutanı ozamn eşim . Çok şey yaşadı bide uzaktaydı benim eski eşimle ailesyle sorunlar oldu .bı yandan ailesi para diye delirtti adamı ya esimde inanın kolay şeyler yaşamadı.ilk başta 2 sene baya iyi dayandı.sonra. Koptu oste

Pek anlaşılmıyor ama galiba tayin istemek istiyorsunuz eşiniz yanaşmıyor. Gelmezse gelmesini göze alıyorsanız isteyin diğer turluyse kalın
Gelcek ama burnmdan getiriyor bı gidelim Göcek huzur neymiş inşallah.az kaldı sabr ya rab

Sende ona küs bu tayın kımın esınızınmı sızjnmı ben anlamdım sızınse eger esınız gıttıgını yerde ne ıs yapacak yoksa ıkınızdemı gıdeceksınız. Kımse kolay kolay kendı memmleketını bırakıp gıtmez ama yaptıkları cok ayıp. Madem o sozunden donuyor sızı dınlemıyor ozman sızde onun aılesıyle gorsmesıne ızın vermeyın. Yada sız gıdın

O kim tanımıyorum. Ben zaten uzun zamandır girmedm ve rayha idim hep
Yok hayır yazma güçlüğü çeken bazı kişiler disleksi durumunda olabiliyorda ondan dedim.Yani disleksi bir kişi değil.

Benim işim olsa bı dk durmam bı sene daha sabretmem .eşim bana dediki sen çalış ben hekimliği terkeden istedgn yere gelirm dedi. Mkafayi yemiş bu adam .beni zora sürüklüyor..iş bulmam çok zor. Aile danışma ni olarak. Artı seneye bitiyor okulm..
Ailesiyle arada kalamamk için istiyor belkide.ben calssam o cocklara baksa ailesyle zerre problem kalmazdı. Ah aha ama eşimin aldığı maaşı imkansz almam.. gecinecek para bulsam giderm.. kafam darma duman ne düşünüyor eşim bı bilsem.ha bu arada bana dediki bı kaç ay önce...mutszm.. neden dedm ..dediki diyim de ağzıma ...t dedi( ne olabilir üstünü kapadı söylemiyor

Yok hayır yazma güçlüğü çeken bazı kişiler disleksi durumunda olabiliyorda ondan dedim.Yani disleksi bir kişi değil.
Bilmiyorm ama bana üstün zekandan denildi. Belkide olabilir bı arastrcam çünkü eskiden yoktu böyle bir şey. Yazarlık yapıyordum hatta.bazu dernklerde..

Sizin ilk evliliğinizden 2 çocuğunuz var ve 9 yıldır görmüyorsunuz, bu evliliğinizden de 3 çocuğunuz mu var? Doğru mu anladım? Yaşadığınız evlat hasreti sebebiyle üç çocuğunuzdan da ayrı kalma ihtimaliniz yüzünden mi boşanma korkunuz? Bu nedenle mi rest çekemiyor ve alttan almak zorunda hissediyorsunuz?

Sabah barstk hiç bişey olmams gibi ve onn ailesi hayatmda hiç olmamis gibi devam etcem bakalm en ufak uzaklk itme vs olursa ben ona iyi bir kuscem..o saniyorki hep dönerim gelirm sarilirm vs. Oysa merhametimden .. bı silersem görür anyayi konyayi

Aynen kabataslak bu. .çünkü beni diğer cocklarmdan koparanlarda bu sülale. .eski eşimle anlaşma yaptılar .çocuklarımı benden soguttular.vs eski eşim ben onu aldattm biraktm sandı sonra bana cephe aldı vs.oysa ben aldatmayı bırak evlenecek kadar aklimimi yememistm mecbur evlendim birini bulup.. çünkü eski eşime dönsem cehennemin dibinegidersin dedi âlimler. Dini nikahmz bitmisti.. çok uzun melelelr.. yine evlenmezdm ama kendi annem eski eşime döndürmeye calsti .çocuklarımı kabul etmedi ohooooo ben hayatımı kendi irademle yasamadm hiç. Şimdide maddi gücüm yok.bir olsa ah olsaydı bak şu an barstk ama en ufak bana tepkisi olsa çeker giderdm çünkü asla asla haketmeyen biriym. Öyle zoruma gidiyor ki...Ana babası bana iftira yalan attı bı sürü ve söylediklerini inkar ettiler yaptıklarını sakladilar. Benim gibi birine nasl yaptılar hala inanamıyorum... :'((( oysa bana neler yaptılar..onların yüzüne esimide sevmedklerini isbatladm ..baya mort oldular vs

Son düzenleme:
Epey karışık sanırım çok üzüldüm gerçekten. Kendinize dışarıdan bakmayı denediniz mi? Danışan olarak düşünürseniz ne tavsiye ederdiniz kendinize?
Eşinize ailesini kötülemeyi bırakmalısınız. Ama kendinizden taviz vermek de bana mantıklı gelmedi. Her dediğine evet derseniz ilk hayır demenize her şey başa saracak gibi.

Bu bir hastalık miki bilmiyorm zeka üstünlüğü .ve aynı şey esimd de var bende onu hep yanlış anlıyorum hatta onnki bende 10 puan yüksek dahi boyutndayz
Daha küçük yaşlarda tedavi oluyor sizin durumunuzdaki insanlar diye biliyorum. Hiperaktivite, dikkat bozukluğu gibi sorunlar tedavi edilebilir.

Mecburi yetlerm var biliyor ve kullanıyor eşim bu yuzdn imkanm olsa terkederm onu.. ama kendime empati yapınca karar aldm zaten maddelerle saydmya yukarıda onu uyguluyordum İyi oldu. Maddeyi yapmayınca aniden bozuldu. Yani ben bu haletten sıkıldım bu ne ya oyun oynuyoruz vs .herşey ortada ailesi zalim kötü insanlar. .başkasıyla evlense bile aynı olur hatta benim gibi sabretmeyeblir kimse.cubku benm acım var ve başkası olsa cocklari bile bırakıp giderdi inanın giderdi. Ruh hallerini bilseniz anlarsnz. Şu an farklı eğitimler aliyorm kendimi degstrmek daha güçlü olmak için.bu imtihanı geccem İnşaAllah ve eşim en baştaki gibi mutlu edecek beni... Eski eşim beni çok üzdü imtihanını terketmedm ama Allah beni kurtardı .dini nikah meselesiyle... Şimdide Allah yine kurtaracak eminim..sadce duruşunu bozmamam lazm.. ve kirgnlklarm vs oyun oynamaya yetim kalmadı.ve ben yanına gtmesem hiç gelmiyo sarlmiyo konsmuyo .ancak 3. Gün geliyo bende sabredemeyip konuşuyorum başa sarıyor herşey((((

Daha küçük yaşlarda tedavi oluyor sizin durumunuzdaki insanlar diye biliyorum. Hiperaktivite, dikkat bozukluğu gibi sorunlar tedavi edilebilir.
Hiperaktif yokki bende o çok farklı bir şey. Bende aşırı zekadan bı konuya adapte olamam 3.4 hatta bazn 10 şeyi birden anlatma .daldan dala atlama. Hatta bazen karşımdaki beni anliyamiyor. Bilmiyorm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…