KARARİMDAN DONMEMEM LAZİM

İş yerinde bir kadınla tanıştığını ve ondan sonra size soğuk davrandığını yazmışsınız.Belki de o kadında gözü var ve sizin gitmeniz için böyle kötü davranıyor olabilir mi ?
Bilmiyorm o kadın arzulanacak biseyi yokki ve 14 yaş küçük eşimden.hatta ben dedmki ay evli sandm daha kuckms ama büyük gösteriyor baya dedm.dediki daha çocuk be dedi. Ben gelince yanyana dipdibe çalışıyorlardı. Kadn eşi olduğumu anlaynca abla vs diye Samimi konstu dünde gordm bilmiyorm eşim le öyle iyi olmuştuk ki birden böyle oldu. Ha oda nedenmi kızıma vrrken elimi uzattım bileğim morardı.kizmayin bu 2 yldr olmamsti söz vermsti .en son bu olaydan kavga ckti. Ben tutanak tuttrcagimi hekimlikte atılacağını söyledim bı daha yaparsa.. olay şu eşimn Ailesi bana da eşime'de kafayı yedrttirdi.anlatsam anlarsınız uzun mesele.. burdan godersek oda Görcek çok mutlu olacağız İnşaAllah.ama anlamiyo ben yuvam bozulmadan bı sene idare etmeliyim:(

Nasl ya GT dese ben giderim ki zaten. .. eşimi iyi tanıyor m ve eğitimci gözüyle yaklasnca biliyo m asla istemiyor gtmemi. Daha dün ben eğitime gttm arkadaşların. Yannda kafayı yedi beni kıskandı arabaya gecsene diyo. Seviyor ama hzuur istiyo benm sabretmemi takmamami ve burda kalmamı istiyo ...ondan ötürü oynuyor eminim Evet iğreti bişey ama yapiyo
Ben olsam ben de istemem gitmeni. Kim böyle kahrını çeker o paşanın? Kocan için iyi şeyler düşünmüyorum o itme olayını duyduktan sonra. Bi umut diyordum, o da kalmadı şu an.

Peki gitmeyin o zaman sabredin ve takmayın bakın çözümü yazmışsınız
Çözümü bu sabah buldm.
1. Ailesyle yada Kendi aile mle ilgili iyi kötü asla konsmamak.
2. Meşguliyet bulmak sosyal çevre vs.
3. Ona çok yaklasmamk ara sıra dışında.
4. Kaliteli ve sağlıklı iletişim hayatı yaşamak .asla tartışmayı kavgaya donstrmemek
5. Mutlu olmak olumlu yanları görmek
6. Bedenle yallaak beyinle degl.. ozman eşime değer gerçekten verdiğini gördükçe bana daha baglancak.
Ama o kız geldkten sonra içimde şüphe var. Her erkk çirkin kadnla aldatr vs ya. ve kadınların hissi kuvvetlidir belkide şeytan vesvesesidir.aldrmiycam.. ben dırdır şikayet etmezsm mutlu olrsam uzalsirsam sakinliğini korrsam ins sneye batıda huzurla istediklerine kavscam

. .

Bilmiyorm o kadın arzulanacak biseyi yokki ve 14 yaş küçük eşimden.hatta ben dedmki ay evli sandm daha kuckms ama büyük gösteriyor baya dedm.dediki daha çocuk be dedi. Ben gelince yanyana dipdibe çalışıyorlardı. Kadn eşi olduğumu anlaynca abla vs diye Samimi konstu dünde gordm bilmiyorm eşim le öyle iyi olmuştuk ki birden böyle oldu. Ha oda nedenmi kızıma vrrken elimi uzattım bileğim morardı.kizmayin bu 2 yldr olmamsti söz vermsti .en son bu olaydan kavga ckti. Ben tutanak tuttrcagimi hekimlikte atılacağını söyledim bı daha yaparsa.. olay şu eşimn Ailesi bana da eşime'de kafayı yedrttirdi.anlatsam anlarsınız uzun mesele.. burdan godersek oda Görcek çok mutlu olacağız İnşaAllah.ama anlamiyo ben yuvam bozulmadan bı sene idare etmeliyim:KK43:
Sen bence eşinin ailesine çok kızma. Asıl sorun eşinde. Kaya gibi dik dursaydı, sen o ailenin seninle ilgili tek lafını duymazdın, bırak kalp hastası olacak raddeye gelmeyi.

Ben olsam ben de istemem gitmeni. Kim böyle kahrını çeker o paşanın? Kocan için iyi şeyler düşünmüyorum o itme olayını duyduktan sonra. Bi umut diyordum, o da kalmadı şu an.
Evet git ya uzak dur küs.vs diyor.. küçük kızım gelms bana anne çok kirildnmi babamdan?? Gtms babasına demiş oda ben kötülüyorm sanıp böyle iteledi beni vs dün.. çünkü büyük kızımı bı kaç kez dovunce sinirden kotulemstm onu..:KK43:

Son düzenleme:
Çözümü bu sabah buldm.
1. Ailesyle yada Kendi aile mle ilgili iyi kötü asla konsmamak.
2. Meşguliyet bulmak sosyal çevre vs.
3. Ona çok yaklasmamk ara sıra dışında.
4. Kaliteli ve sağlıklı iletişim hayatı yaşamak .asla tartışmayı kavgaya donstrmemek
5. Mutlu olmak olumlu yanları görmek
6. Bedenle yallaak beyinle degl.. ozman eşime değer gerçekten verdiğini gördükçe bana daha baglancak.
Ama o kız geldkten sonra içimde şüphe var. Her erkk çirkin kadnla aldatr vs ya. ve kadınların hissi kuvvetlidir belkide şeytan vesvesesidir.aldrmiycam.. ben dırdır şikayet etmezsm mutlu olrsam uzalsirsam sakinliğini korrsam ins sneye batıda huzurla istediklerine kavscam

. .
Hep kendinden vereceğin bir yöntem. Umarım işe yarar, inan ki çok istiyorum.

Sen bence eşinin ailesine çok kızma. Asıl sorun eşinde. Kaya gibi dik dursaydı, sen o ailenin seninle ilgili tek lafını duymazdın, bırak kalp hastası olacak raddeye gelmeyi.
Varya alım gibi insansnz.benm alım hocama dedmki vefat etmeden önce.. hocam eşimin ailesi çok zalim insanlar ama sorun değil. Sorun şu eşim beni ailesine saygszlk etmeden korumasını bilmiyor oyuzden arada kalıyor..dedm

Hep kendinden vereceğin bir yöntem. Umarım işe yarar, inan ki çok istiyorum.
Yarıyor ben takı laf sokana kadar:) kızıma vurduğu an laf soktum ondan oldu ve dünde laf soktum. Ama ibadetlerimi artirdm Allahn izniyle basarcam.hatalarmla kabllen sev beni.dedm herşeyi benden beklemen sacmalk deglmi bende insanım sinirlenip bazen laf sokmam olası deglmi dedm ...ohoo diyorki sen beni düşünmüyor sn hep kendi istedign olan istiyorsn dedi:( acaba cocklarmdan benmi ostedm ayri kalamk yada ailesi kötülk etsin benmi istedm vs..:((((

Varya alım gibi insansnz.benm alım hocama dedmki vefat etmeden önce.. hocam eşimin ailesi çok zalim insanlar ama sorun değil. Sorun şu eşim beni ailesine saygszlk etmeden korumasını bilmiyor oyuzden arada kalıyor..dedm
Sen şu an içinde olduğun için durumunun vehametini göremiyorsun. Bak, kimse benden farklı şeyler demiyor.

Yarıyor ben takı laf sokana kadar:) kızıma vurduğu an laf soktum ondan oldu ve dünde laf soktum. Ama ibadetlerimi artirdm Allahn izniyle basarcam.hatalarmla kabllen sev beni.dedm herşeyi benden beklemen sacmalk deglmi bende insanım sinirlenip bazen laf sokmam olası deglmi dedm ...ohoo diyorki sen beni düşünmüyor sn hep kendi istedign olan istiyorsn dedi:( acaba cocklarmdan benmi ostedm ayri kalamk yada ailesi kötülk etsin benmi istedm vs..:((((
Bir de kızınıza vuruyor ? Aferin ya size.
Sen de ibadetlerini artirinca duzelecek sanıyorsun :)
Soru sordum az önce yabancı misiniz diye ?

Yarıyor ben takı laf sokana kadar:) kızıma vurduğu an laf soktum ondan oldu ve dünde laf soktum. Ama ibadetlerimi artirdm Allahn izniyle basarcam.hatalarmla kabllen sev beni.dedm herşeyi benden beklemen sacmalk deglmi bende insanım sinirlenip bazen laf sokmam olası deglmi dedm ...ohoo diyorki sen beni düşünmüyor sn hep kendi istedign olan istiyorsn dedi:KK43: acaba cocklarmdan benmi ostedm ayri kalamk yada ailesi kötülk etsin benmi istedm vs..:KK43:(((
Hayır, asıl o her istediği olsun istiyor. Üzgünüm, sevilmiyorsun. Şu kadarcık bile tahammülü yok sana, sevseydi farklı olurdu.

Türkçeniz çok kotu.
Yabancı misiniz ?
Ondan degl . türküm ama zeka yüzünden bin tane şeyi bir anda düşünmekten odaklanamiyorm. IQ m çok yüksek .istesemde zor anlaşılır konsmam .çok dikkatli olursam ancak.oyuzdn kitap yazamadım hala. Ve oyuzdn de en çok eşimle kavgalrmz vs. Oysa hiç suçum yok hep yanlış anliyor beni:'(

Ondan degl . türküm ama zeka yüzünden bin tane şeyi bir anda düşünmekten odaklanamiyorm. IQ m çok yüksek .istesemde zor anlaşılır konsmam .çok dikkatli olursam ancak.oyuzdn kitap yazamadım hala. Ve oyuzdn de en çok eşimle kavgalrmz vs. Oysa hiç suçum yok hep yanlış anliyor beni:'(
Tedavi oldun mu bunun için?

İyi de eğitimciyim diyorsunuz gerçekten aşırı ama aşırı berbat.
Çok pasifsiniz.

Disleksi olabilirmisiniz ? Yazım tarzınızı benzettim

Bir de kızınıza vuruyor ? Aferin ya size.
Sen de ibadetlerini artirinca duzelecek sanıyorsun :)
Soru sordum az önce yabancı misiniz diye ?
Ne yapmamı istersiniz? Çocuklarımı elimden almalarinimi?? Aşiret bnlar devlet filan laf.. alırlar elimden.. birdaha evlat hasreti ne dayanabilir miyim sanıyorsunuz. Zaten eşimle hiç sorunum yokkiozel . Yani ailesiyle yada kızımdan ötürü hep sorunmz. Eşim askerden gelnce böyle oldu.toplasam 4 kere vurmstr.dovmek gibi degl ama ben çok tepki verdm yinede..zaten kardeslerimvs avukat .istesem bişey yaparm ama cocklari alamamki .:( Eşimi psikolog a gotrdm normal degl seans lazm dedi .eşim gtmedi.. inann horsenz eşim kadar çocuğunu seven ilgilenen cokaz baba vardr. Kziim 7 yasnda ..ama kızımda coookkk zor bir çocuk. Bikere kaba etine vurucakti işte ben elimi uzattım bana oldu olan..

İyi de eğitimciyim diyorsunuz gerçekten aşırı ama aşırı berbat.
Çok pasifsiniz.
Aslnda değilim ve birçok dansman benden akıl aliyor.ben kendime faydam yok fazla .ve korkuyorum rest çekmeye ya gelmzse ya fuzlmezse ya çocuklardan koparsam.. yaşamayan anlamaz .ben 9 yldr ayriym 2 evladndan.. neden okul okuyo en tekrar isim olsn diye ins seneye olcak. Şimdi özel yapıyorum arasıra ama pek maddi faydası yok bana

Aslnda net tavırla geri duran biri eşim ve çok iyiydik bu yasadklarm acaip kötü etti beni.kalp Dr u ölebilirmissiin dedi:( o kafayla baya durdgndm iyi oldk ama birden beni suclayinca eşim... Sen bence abarttn sabretmedn bağ kopardm diye seviniyor sn vs..dedi bende de sartel düştü kavga başladı. . Yani net tavrı bırakınca esim trip tehdit vs sapıttı.. şu an kapattık konuyu ama o zor kapatr bence. Bakalm nolcak

Back
X