• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararımı verdim BOŞANIYORUM

Çocuklarınla o evde oturmayı ve çocukların için nafaka talep et.
Tazminat kısmı için de, bi avukatla gorusmen daha iyi olur. Şiddet olduğu için maddi manevi tazminat miktarı ne kadar olabilirse ona uygun bi miktar talep edin.
Anlaşmalı daha mantıklı, çekişmelinin ne kadar süreceği belli olmaz, yıpratıcı olur.

Beni kovması mesajla degil ama cocuklarım yanımdaydı onların yanında kovdu. Ama çocukları kullanıp şahitlik yapmalarını istemiyorum. Kolay ispatlarım aslında ama tek istediğim anlaşmalı defolup gitmesi. Nereye gideyim sen git diyor bana surekli. Begenmiyosan kapı orası diyor. Suyuna gidince iyiyiz ama ters konuşsam hemen değişiyor. Bende hep alttan alamamki taş olsa çatlar. Teşekkürler ilginize kusura bakmayın habire anlatıyorum 🤗

Basiniz sagolsun. Beraber belki bir süre idare edebilirsiniz, ama muhakkak kendiniz icin de bir planlama yapin. Dünyanin binbir türlü hali var. Insallah sürec sizi fazla yipranmadan gecer. Bana göre siddet uygulayan biri ömür boyu kadina nafaka ödemek zorunda kalsa da problem yok. Ama haklarıniz konusunda avukatiniz en iyi yönlendirebilir
Teşekkür ederim 🌹

hep eski eşine muhtaç olarak kalmak istiyorsun yani öyle mi? e ozamanda psikolojik şiddet devam edecek ki zaten çünkü nafaka ödeteceksen bu adam her gün cocuklarını gormek isteyecek benim paramla yaşıyorlar diye ee ozaman boşanmanın ne anlamı kaldı ki hep göreceksiniz eşinizi.. Kadınlar çalışmayı niye sevmez anlamıyorum ben eşimle kavga ediyom çalışim diye eşim daha erken diyor üniverste oku sonra çalış diyor...

Hayırlı geceler. Bir önceki konumda maddi konular hakkında çok acımasız yorumlar yapıldıgı için kimseye cevap vermek istemedim. Konuda boşanırsam nasıl geçinirim eşimden neler talep edebilirim diye yardım istememdi. Herkes rahat yaşamak istediğimden çalışmak istemediğimden bahsetmiş ama çok sevdiğim mesleğimi hem çocuklarımı kimseye bırakamam diye hemde sağlık sebeplerimden ne tazıkki devam ettiremem. Ayrıca eşimden çocuklarım için nafaka alıcam ben kendim için değil. Annemim durumu iyi kimseye muhtaç etmez beni. Gelelim asıl konuya. Eşim evliliğimiz boyunca bana psikolojik şiddet ayrıca birkaç defa da fiziksel şiddet uyguladi. Bunlari nasıl ispat edebilirim. Oglum şahit tüm bunlara ama bu konuya cucugu karıştırmak ne kadar dogru bilemedim. Annemlerin şahitligini kabul ederlermi. Anlaşmalı boşanmak istiyorum aslında ama kendisi çirkef bir insan. Çekişmeliye dönebilir. Kararımdan henüz haberi yok. 1 haftadır konuşmuyoruz. Anlaşmalı olursa hiçbir talebim yok cocuklarımla evde oturma hakkım dışında. Çekişmeli olursa tazminat davası açıcam ne kadar alıcama hakimmi karar veriyor benmi istiyorum. Ne kadar istemeliyim. Sonuçta ona ömrümü verdim. Bunun yanısıra başka haklarım varmi bilgilendirirmisiniz beni. Cekişmeli ol lursa eger surundurmek istiyorum onu. Bana yasattıklarını unutamıyorum. Hakkınızı helal edin
Önce delil topla madem henüz konuşmadım bir süre daha bekle. Hatta konuşmak istediğin zaman da ses kaydı al onun sana yaptıklarını tek tek say bunlara artık daha fazla katlanmak istemiyorum gibi birşeyler söyle sonra bakalım o ne diyecek yani onu yaptıklarını söylemeye yönlendir

Normal düşünmemi beklemiyorsunuz heralde...
Şahsen ben bekliyorum on iki yıldır normal düşünmemişsiniz sonucu ortada artık normal düşünün ki çocuklarınız bu ortamda daha fazla bulunmasın ayrılınca da rezillik cekmesinler.

Eski kocam bana bir ömür baksın demiyorum. Evi benim altınlarım ve annemin altınlarıyla aldık. Cocuklarımla beraber oturmak benim sonuna kadar hakkım. Nafaka olarak cocuguna vercek bama degil oda benim hakkım. Senelerce cocuklarımın gözü önünde psikolojik ve fiziksel şiddete ugradım ben ama salak gibi düzelir dedim sustum. Sağlığımdan oldum. Geçirmediğim ameliyat kalmadı benim. Bilmeden yargı dagıtmak kolay. Yaşadıklarımı ben bilirim. O ne yaptı egoist davranışlarından başka. Hakkı olmayan evimden beni defalarca kovdu. Sktir git dedi bana sürekli hırpaladı. Zaten altüst olmusum ama siz sanırım benden daha zor durumdasınızki kafanız karışmış ne dediğinizi bilmiyorsunuz. Yada kadın değilsiniz. Kadınsanızda şayet başkada düşmana gerek yok derim

Tamam nafakayı çocuklarına verecek ama siz onun vereceği nafakayla çalışmadan geçinmek istiyorsunuz. Burda bir tezatlık yok mu? Eşimden ne talep edebilirim çalışmadan geçinmek için sizin kendi cümleniz. Çocuklarına vereceği para çocuklarının, sizin şahsınızın geçinmesiyle ne alakası var?

Salak gibi düzelir diye susmasaydınız. O zaman ayrılsaydınız. Hala daha normal düşünmemi beklemiyorsunuz değil mi diye sormuşsunuz. Artık normal düşünmenizi bekliyoruz, zamanı çoktan gelmiş geçiyor.

Evlilik birliğinde edinilen mallar ortaktır. Evin yarısı sizin kanunen. Ziynet davası ayrı açılır. Gerisi için avukattan yardım adın defalarca yazıldı size, neticede burası hukuk forumu değil.

Eski kocam bana bir ömür baksın demiyorum. Evi benim altınlarım ve annemin altınlarıyla aldık. Cocuklarımla beraber oturmak benim sonuna kadar hakkım. Nafaka olarak cocuguna vercek bama degil oda benim hakkım. Senelerce cocuklarımın gözü önünde psikolojik ve fiziksel şiddete ugradım ben ama salak gibi düzelir dedim sustum. Sağlığımdan oldum. Geçirmediğim ameliyat kalmadı benim. Bilmeden yargı dagıtmak kolay. Yaşadıklarımı ben bilirim. O ne yaptı egoist davranışlarından başka. Hakkı olmayan evimden beni defalarca kovdu. Sktir git dedi bana sürekli hırpaladı. Zaten altüst olmusum ama siz sanırım benden daha zor durumdasınızki kafanız karışmış ne dediğinizi bilmiyorsunuz. Yada kadın değilsiniz. Kadınsanızda şayet başkada düşmana gerek yok derim
Boşanmalar da mülkler ikiye bölünür bu kadar basit. esiniz sizin anlattığınız gibi biriyse zaten o evi size bırakmaz. Gerçeklere gözünüzü kapatarak bunları değiştiremezsiniz. İlla anneniz ya da annenize muhtaç olarak yaşayacağım diyorsunuz yani.

Ablacım sen neden çalışmak istemeyip kocadan medet umuyorsun?
Çocukları bahane etme hiç, üşendiğinden böylesi kolayına geliyor.
Tamam hakkın olanı gene al ama yani yok annem bakar, yok kocadan nafaka bilmem ne.

Annen çocuklarına baksın sende bir iş bul çalış işte.
Hem madden hem manen güçlü durursun o adam karşısında

Çekişmeli olursa tazminat davası açıcam ne kadar alıcama hakimmi karar veriyor benmi istiyorum. Ne kadar istemeliyim. Sonuçta ona ömrümü verdim. Bunun yanısıra başka haklarım varmi bilgilendirirmisiniz beni.
Ev,tazmınat,nafaka,E daha bobreği ,eflak ve Bogdan kalmıs zaten.Daha ne hakkı soruyorsn anlamadım.

Bıde ona cocuk verdım,ömrümü verdim meselesi cok sacma değil mi?Bız cocuklarımızı kımseye hedıye olarak vermyoruz.Bana cok ayıp gelıyor boyle seyler.Sen omrünü verirken abi komsunun ömründen yemedi?O da kendi ömründen verdı sonucta.

önceki soruya verdiğim cevabı veriyorum:

çocuklar dana gibi olmuş, kreşe ver onları sen de çalış. ananın kocanın eline bakma
Kadının 3 günde açtığı 3. konu...sadece anasından iaşe ve kocasından ev+ yüksek nafaka+tazminat değil babasından kalan yetim maaşını da alabileceğini, ve bunlarla iki çocuk yetiştirip çalışmadan rahat rahat yaşayabilecegini zannediyor ...

Ha belki annesi çok varliklidir, başka kardeşi yoktur orasını bilmem....Ama sağlık sorununun ne olduğunu bilmeden nasıl çalış-çalisma diyelim? eşinin mesleğini-gelirini bilmeden nasıl nafaka hesaplayalım? annesinin maddi durumunu bilmeden nasıl anlas veya çekiş diyelim....

Yeni bilgi vermeden 3333 konu da açsa nafile, ama anlamıyor, konuları açıp,aynı şeyleri yazıp bırakıp gidiyor...

Son düzenleme:
Yeni bilgi vermeden 3333 konu da açsa nafile, ama anlamıyor, konuları açıp,aynı şeyleri yazıp bırakıp gidiyor...
Ay pardon ya, diğer iki konuda sağlık sorunu bilgisi yoktu, bu konuya onu eklemiş :KK45:... Zira ilk iki konuda "çocuklarıma çok düşkün olduğum için çalişmak istemiyorum " argümanı pek işe yaramamisti:KK48:

Normal düşünmemi beklemiyorsunuz heralde...

Yooo ilk boşanan siz değilsiniz 12 yıl çok uzun bir süre ama şimdi karar verdiyseniz doğru zaman şimdi demektir
Ne kadar çabuk kurtulur hayata karışırsıniz sizin için o kadar iyi
Size bakıp evinizde yaşadığınızda mutlu mu olacaksınız bütün gün yaşadıklarınızı düşünüp bunalıma girebilirsiniz
O yüzden beklentilerinizi biraz değiştirip gerçekçi olmanız sizin yararınıza olabilir

Ablacım sen neden çalışmak istemeyip kocadan medet umuyorsun?
Çocukları bahane etme hiç, üşendiğinden böylesi kolayına geliyor.
Tamam hakkın olanı gene al ama yani yok annem bakar, yok kocadan nafaka bilmem ne.

Annen çocuklarına baksın sende bir iş bul çalış işte.
Hem madden hem manen güçlü durursun o adam karşısında
Kocama minnet duymuyorum saglık problemlerim var.
Ev,tazmınat,nafaka,E daha bobreği ,eflak ve Bogdan kalmıs zaten.Daha ne hakkı soruyorsn anlamadım.
😂😂

Yooo ilk boşanan siz değilsiniz 12 yıl çok uzun bir süre ama şimdi karar verdiyseniz doğru zaman şimdi demektir
Ne kadar çabuk kurtulur hayata karışırsıniz sizin için o kadar iyi
Size bakıp evinizde yaşadığınızda mutlu mu olacaksınız bütün gün yaşadıklarınızı düşünüp bunalıma girebilirsiniz
O yüzden beklentilerinizi biraz değiştirip gerçekçi olmanız sizin yararınıza olabilir
Aynen haklısın

Annenizin eve altınları verdiğini ispat edebilir misiniz?
Yoksa elden mi verildi?
Elden verildiyse iş zor diye biliyorum.

Back
X