• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararımı verdim BOŞANIYORUM

Hayırlı geceler. Bir önceki konumda maddi konular hakkında çok acımasız yorumlar yapıldıgı için kimseye cevap vermek istemedim. Konuda boşanırsam nasıl geçinirim eşimden neler talep edebilirim diye yardım istememdi. Herkes rahat yaşamak istediğimden çalışmak istemediğimden bahsetmiş ama çok sevdiğim mesleğimi hem çocuklarımı kimseye bırakamam diye hemde sağlık sebeplerimden ne tazıkki devam ettiremem. Ayrıca eşimden çocuklarım için nafaka alıcam ben kendim için değil. Annemim durumu iyi kimseye muhtaç etmez beni. Gelelim asıl konuya. Eşim evliliğimiz boyunca bana psikolojik şiddet ayrıca birkaç defa da fiziksel şiddet uyguladi. Bunlari nasıl ispat edebilirim. Oglum şahit tüm bunlara ama bu konuya cucugu karıştırmak ne kadar dogru bilemedim. Annemlerin şahitligini kabul ederlermi. Anlaşmalı boşanmak istiyorum aslında ama kendisi çirkef bir insan. Çekişmeliye dönebilir. Kararımdan henüz haberi yok. 1 haftadır konuşmuyoruz. Anlaşmalı olursa hiçbir talebim yok cocuklarımla evde oturma hakkım dışında. Çekişmeli olursa tazminat davası açıcam ne kadar alıcama hakimmi karar veriyor benmi istiyorum. Ne kadar istemeliyim. Sonuçta ona ömrümü verdim. Bunun yanısıra başka haklarım varmi bilgilendirirmisiniz beni. Cekişmeli ol lursa eger surundurmek istiyorum onu. Bana yasattıklarını unutamıyorum. Hakkınızı helal edin
Merhaba boşandınız mı n’aptınız ben yeni gördüm mesajınızı bende aynı durumdayım ve iki çocukla boşanmak bana çok zor geliyor oysa devlet memuruyum arabam evim herşeyim var fakat vicdan azabı çekmek istemiyorum çocukları babasından ayırdığım için fakat eşimi hiç sevmiyorum

Back