Kararınız ne olurdu

Bana yazdi bugün memlekette şartlar çok zormuş alisamamis geri gelicem dedi cok kararsizim ne yapmalı yim hayir gelir mi daha sizce. Bende gelirsen beni aklindan cikar daha olmaz dedim. Hayatimda seninde olmani istiyorum dedi ani konulmus bir şekilde. Özledim falan yazdı. Bende yuz vermedim sizce nasil davranmaliyim

Bana yazdi bugün memlekette şartlar çok zormuş alisamamis geri gelicem dedi cok kararsizim ne yapmalı yim hayir gelir mi daha sizce. Bende gelirsen beni aklindan cikar daha olmaz dedim. Hayatimda seninde olmani istiyorum dedi ani konulmus bir şekilde. Özledim falan yazdı. Bende yuz vermedim sizce nasil davranmaliyim

Sen vermek istediği mesajı anlamamışsın. Senden sıkıldım, görüşmek istemiyorum ama kalbin kırılmasın diye böyle söyleyemiyorum. Lutfen beni terk et demek istiyor.

Bir başka şehire gitmek ilişkinin bitmesine değil beklemeli zorlu bir sürece girmek demektir. Beyefendi size böyle bir seçenek sunmuşsa zaten ayrılık kapısı açmıştır.

Bence çok olgun davranmış hee sevgisinin üst seviyelerde olduğunu düşünmüyorum savaşma ihtimalide vardı. Ama sen bu mesafe ilişkisini kaldıramayıp yorulacağını düşündüğünden sana bırakmış fikri bence seviyeli bri ayrılık ikiniz içinde en hayırlısı olur

Bir başka şehire gitmek ilişkinin bitmesine değil beklemeli zorlu bir sürece girmek demektir. Beyefendi size böyle bir seçenek sunmuşsa zaten ayrılık kapısı açmıştır.
Dediği gibi o esasında kararı vermiş. Sende benim gibi düşünüyorsan bitirelim diyor denemek istiyorsanda ben emek vermem mesajı evrmiş

Simdı de mesaj atti alisamamis. Geri gelebilirmis. Tekrar beraber olmak istiyor. Ne yapılmalı bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…