- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.072
- 83
- 31
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Kim ki bu kişi? Neyim oluyor da bana karışıyor?Merhaba Kızlar,
Sürekli kararlarınıza müdahale edilirse nasıl davranırsınız. Nasıl set çekersiniz. Sizin adınıza karar verilmeye çalışılsa buna nasıl engel olursun.
Kimseye minnet etmeyerek, kendi eşyamı kendim alıp kendi düğünümü kendim yapıp kimsenin hayatına burnumu sokmayarakMerhaba Kızlar,
Sürekli kararlarınıza müdahale edilirse nasıl davranırsınız. Nasıl set çekersiniz. Sizin adınıza karar verilmeye çalışılsa buna nasıl engel olursun.
Hiçbir dayatmayı kabul etmem inadına kendi istediğimi yaparım sonuçta benim hayatım ve 1 kere yaşayabilcemMerhaba Kızlar,
dediğini değerlendirip mantıklı bulup bulmamanıza göre mi davranırsınız yoksa müdahale edip yönlendirdiği için direk mi yapmazsınız hiç değerlendirmedendediklerini yapmam, kendi bildiğimi yaparım. başka türlüsü olmaz ki.
aile veya eş mesela senin için daha iyi olur adı altındaKim ki bu kişi? Neyim oluyor da bana karışıyor?
bu kişileri kırmayı göze alır mısınız yani aranızın bozulmasınıHiçbir dayatmayı kabul etmem inadına kendi istediğimi yaparım sonuçta benim hayatım ve 1 kere yaşayabilcem
aile veya eş mesela senin için daha iyi olur adı altında
Bu kişiler dediğin kim mesela , bak şöyle yapardım kim olursa olsun kırılacak bir konu ise de orta yol bulmayı denerdim mantıklı bir açıklamayla kendi istediğimi kabul ettirmeye çalışırdım etmek zorunda da değiller gerçi ama bir şekilde bu kadar müdahaleye katlanmazdimbu kişileri kırmayı göze alır mısınız yani aranızın bozulmasını
Herkes kendi aklını kendini saklasın, benim aklım fikrim var çok şükür. Verir ağızlarının payını otururum.aile veya eş mesela senin için daha iyi olur adı altında
tabii ki değerlendiririm, sonuçta insanız, bakış açısı farklı olabilir. ama son karar bana aittir.dediğini değerlendirip mantıklı bulup bulmamanıza göre mi davranırsınız yoksa müdahale edip yönlendirdiği için direk mi yapmazsınız hiç değerlendirmeden
Sınır çizmek.Merhaba Kızlar,
Aile ve eşe göre değişir cevabım. Sizi ne kadar iyi tanıdıklarını tartıp buna göre hareket edin. Bir de ne konuda onu da hesaba katmak lazım.aile veya eş mesela senin için daha iyi olur adı altında
Yine bir üye tanıyamama, yine forumdan kopuşlar ve ben..Yine mi eskiyi zorluyoruz şekerim, hayırdır?
hayır aslında terapi de bu konu üzerine yoğunlaştık sizlerden de fikir almak istedimŞu her şeyine he dediğin sevgilin mi İrmik? Sen zaten başkalarının aklıyla yaşamayı seviyorsun bence böyle devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?