Kararlara müdahale

KahveCekirdegi7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
2.681
1.072
83
31
Merhaba Kızlar,

Sürekli kararlarınıza müdahale edilirse nasıl davranırsınız. Nasıl set çekersiniz. Sizin adınıza karar verilmeye çalışılsa buna nasıl engel olursun.

Merhaba Kızlar,

Sürekli kararlarınıza müdahale edilirse nasıl davranırsınız. Nasıl set çekersiniz. Sizin adınıza karar verilmeye çalışılsa buna nasıl engel olursun.
Kimseye minnet etmeyerek, kendi eşyamı kendim alıp kendi düğünümü kendim yapıp kimsenin hayatına burnumu sokmayarak

Merhaba Kızlar,

Hiçbir dayatmayı kabul etmem inadına kendi istediğimi yaparım sonuçta benim hayatım ve 1 kere yaşayabilcem

bu kişileri kırmayı göze alır mısınız yani aranızın bozulmasını
Bu kişiler dediğin kim mesela , bak şöyle yapardım kim olursa olsun kırılacak bir konu ise de orta yol bulmayı denerdim mantıklı bir açıklamayla kendi istediğimi kabul ettirmeye çalışırdım etmek zorunda da değiller gerçi ama bir şekilde bu kadar müdahaleye katlanmazdim

Insanlar fikirlerini belirtebilir. Ama son söz bende olur. Baskalardan fikir de alirim. Ölcüp tartmak lazim. Sirf baskasi fikir veriyor diye kesin dille reddetmem. Bazi insanlar bizden daha tecrübeli oluyor. Ha önüme engel koyulmaya calisilsa sert cikarim ancak

Bu her şeye karışan sizin açıklığınızdan rahatsız olan sevgiliniz ise kendine uygun birini bulsun artık zorla içinizde olmayan şeyleri yapmak zorunda değilsiniz , kadınlar plajında yüzmek, bol pantolonlar giyinmek boyun bitişine kadar gömlek düğmelermek zorunda değilsiniz , aileniz size karismiyorsa sevgiliniz baksın yoluna ( eğer bu onunla ilgiliyse)

Merhaba Kızlar,

Sınır çizmek.

Karsı tarafa istediğini dayatmadan ama sizin için olmazsa olmaz şeylere müdahale ediliyorsa hayatımdan çıkartarak.

Çünkü kimse değişmez, zorlamanın anlamı yok

Ben genelde karsimdaki iyi niyetliyse tamam deyip bildigimi okurum.Iyi niyetli degilse direkt hayir deyip kestirip atarim.Bazen karsidakini dinlemek gerekebilir.Benim gormedigim bir seyi gormus olabilir.Olaya farkli bakis acisindan bakabilir.Ikinci bir gorus almak gibi.Mantikli gelmediyse yine bildigimi yaparim.Kotu olacagimi bilsem de kararimdan donmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…