- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.072
- 83
- 31
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Bu terapistimle çözmeye çalıştığım ondan dolayı oluşan bir konu ama genel hayatımızda etkiliyor burdaki tecrübeli ve bunu başarmış kadınların görüşleri çok değerli benim içinBu her şeye karışan sizin açıklığınızdan rahatsız olan sevgiliniz ise kendine uygun birini bulsun artık zorla içinizde olmayan şeyleri yapmak zorunda değilsiniz , kadınlar plajında yüzmek, bol pantolonlar giyinmek boyun bitişine kadar gömlek düğmelermek zorunda değilsiniz , aileniz size karismiyorsa sevgiliniz baksın yoluna ( eğer bu onunla ilgiliyse)
Sarımanolya gibi bu, o da ne zaman eski kocasını özlese baba b.klama konusu açıyor. Bu kız da ne zaman eski kro sevgilisini özlese "Sizi kısıtlıyın birini dinlir misiniz ımı sizi çık siviyi iyiliğinizi dişiniyi" diye konu açıyor.Yine bir üye tanıyamama, yine forumdan kopuşlar ve ben..
Rahatsızsan yorum yapmazsınSarımanolya gibi bu, o da ne zaman eski kocasını özlese baba b.klama konusu açıyor. Bu kız da ne zaman eski kro sevgilisini özlese "Sizi kısıtlıyın birini dinlir misiniz ımı sizi çık siviyi iyiliğinizi dişiniyi" diye konu açıyor.
Aşkım senden hiç rahatsız olur muyum aaaa? Çok seviyom ben seni.Rahatsızsan yorum yapmazsın
Çok belli yaAşkım senden hiç rahatsız olur muyum aaaa? Çok seviyom ben seni.
Kırıcı olduğunun farkında mısın bilmiyorum ama bir tek senin yorumların rahatsız ediyor beni buradaAşkım senden hiç rahatsız olur muyum aaaa? Çok seviyom ben seni.
Kırıldığın ben değilim, sen gerçeklerine kırılıyorsun.Kırıcı olduğunun farkında mısın bilmiyorum ama bir tek senin yorumların rahatsız ediyor beni burada
Burada istediğimiz kadar konu açabiliyoruz bu seni rahatsız ediyorsa benim açtıklarıma girmezsin bu şekilde yazman gerekmiyorKırıldığın ben değilim, sen gerçeklerine kırılıyorsun.
Kaçtır aynı şeyi diyorsun da, rahatsız olan sensin. Ben moderatör değilim, haliyle karışmıyorum kaç konu açtığına. Dedim ya senin rahatsızlığın benim şahsımdan değil, kendi gerçeklerinden kaynaklanıyor. Dayanamadığın şey onlar. Ben değilim.Burada istediğimiz kadar konu açabiliyoruz bu seni rahatsız ediyorsa benim açtıklarıma girmezsin bu şekilde yazman gerekmiyor
hayır aslında terapi de bu konu üzerine yoğunlaştık sizlerden de fikir almak istedim
Onlarla iletişimi keserekMerhaba Kızlar,
Sürekli kararlarınıza müdahale edilirse nasıl davranırsınız. Nasıl set çekersiniz. Sizin adınıza karar verilmeye çalışılsa buna nasıl engel olursun.
Direk olay çıkarırım daha da kimse kararlarımı sorgulayamaz...Merhaba Kızlar,
Sürekli kararlarınıza müdahale edilirse nasıl davranırsınız. Nasıl set çekersiniz. Sizin adınıza karar verilmeye çalışılsa buna nasıl engel olursun.
Yorumunuza teşekkür ederim ben böyle münasip gördüm diyorum gülümseyerek birşey diyemiyorlar.Merhaba Kızlar,
Alırım tabii o haddini aşan şeylere karışarak benimle arasının bozulmasını göze aldıysa ben niye almayayım?bu kişileri kırmayı göze alır mısınız yani aranızın bozulmasını
Kıyafet mesela? Giriş çıkış saatleri? Çalışma çalışmamaAlırım tabii o haddini aşan şeylere karışarak benimle arasının bozulmasını göze aldıysa ben niye almayayım?
Tavsiye alırım ama kararı ben veririmKıyafet mesela? Giriş çıkış saatleri? Çalışma çalışmama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?