Kararlarımın arkasında durmak istiyorum ? Hayatımdan insan çıkarabilme ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Merhaba hayatım boyunca kimseyi koLay kolay hayatımdan çıkaran biri olmadım yada ufak hatalarda vazgeçen. Arkadaş sevgili akraba farketmiyo
İlk anda çok güçlü oluyorum sanki hayatta biddaha asla dönmezmiş gibi gidiyorum sinirimle. Ama sinirim geçince kalbim yumuşuyo güzel günler aklıma geliyo.
Hatta canım sıkılıyo bazen arkadaşlarımla sırf canım sıkıldıgı için bile barıştım
Ve barıştıktan sonra o kinim kalmıyo
Daha önce nişanlandım başka bi ilişkim oldu onlarla ayrılan ben olsamda daha sonra barışmayı kabul etmeyip yeni ilişki yapan onlar oldu ve ben seneler geçmesine ragmen hala aklımdan silmedim mesela aklıma gelir arada sırada ve keşke böyle olmasaydı derim bi ilişkim varken aklıma gelmez tabi
Son bir senedir etrafım hep geçmiş flörtlerimle doluydu . Onları uzaklaştırdım çok şükür
Şimdi benim sorunum Aldatıldım terkettim heryerden engelledim ama kendi içimde dik duramıyorum bazen yumuşuyorum bazen soguyorum bazen ölsün istemiyorum
Aslında çok gururlu bi insanım ve ben bu kez gitmek bidaha dönmemek istiyorum
Bi kez olsun gidebilmek vazgeçebilmek
İlk ilişkim 5 yıl oldu onunla büyüdüm sayılır onla ayrıldıgımızda çok yıkıldım biri ölmüş gibi oldu ailemden cenaze çıkmış gibi o yüzden ayrılık acısı travma gibi bişey
Benim gibi olan var mı dik durmak için napabilriim?

Yaşadıklarınızı yüzde yüz yaşadım, ayrılmak isteyip mantıklı sebepler bulup 1 saat sonra dünya ölümlü, bir daha sevemeyebilirim karşıma kimse çıkmaz diyerek ben arıyordum, böylece karşımdaki insanlar vazgeçilmez sanıyorlardı kendilerini.. bir ilişkim oldu bir nişanlılığım ikisi de böyle... nişanlım dediğim kişi hatta son yaptığımda gidip başkasıyla nişanlandı.. yapacağın tek şey bu karadüzene dur demek, kendine güvenmek kimseye ihtiyacın olmadığına inanmak...

bende kolay vazgeçemem ve henüz çaresini bulamadım. gamsız insanlara gıpta ile bakıyorum.

Evet sanki onlar iyilik meleği ve diğer insanların hepsi kötü bana zarar verirmiş gibi geliyo başkalarında hep o tanıdıklın hissini ariyorum
Geçmişe takılı kalıyorum aklımın bi yanı hep geçmişte belki okadar çok üstlerine düşmeseydim bittiğinde onlarda bu kadar rahat olamazdı
Eskiye göre daha güçlüyüm artık acıdan ölsemde hissettirmiyorum şuan ki sevgilimin instagram üzerinden yabancı bi kadınla yazışmasını gördüğümde direk engelledim her yerden arkadaşlarıma ulaşmaya çalıştı bi arkadaşından bana ulaşmaya çalıştı ama o gün asla cevap vermedim 2 gün oldu sinirim geçti barışsam asla bunu unutmam affedemem ama kararlarımında arkasında durabilmek istiyorum

Aslında kadınlar gerçekten çok güçlüler sadece gücümüzün farkında değiliz.Kadınlar nerde ne sekılde olursa olsun maddı manevı herseyın altından kalkabılecek kapasıtedeler .... mesleği dahi olmasa el işi işler temizliğe gider çocuk bakar çocuklarına sevdiıkllerine ailesine kol kanat gerer herseyın altından kalkar ..

Ben senelerce çok çektim bütün arkadaşlarım bana sen farkında değilsin gücünün derlerdide inanmazdım cesaret edemezdım ama ınsanı oyle bır noktaya getiriyorkı hayat bıcak kemıge dayanınca herseyı anında sılebılıyorsun .... şimdi yaptıklarıma ve yasadıklarıma ben bıle ınanamıyorum...

Dik durun lütfen ....

Bir kaç kazıktan sonra öğretiyorlar canım. Onun adı gamsızlık değil "bırakabilmek". Ve inan ruh sağlığın için harika bir şey.
kazıklara doyduk çok şükür ben direkt gamsız insanlardan bahsetmiştim aslında. keske bende öyle olsam hiç kimse hiç birşey umurumda olmasa gibi gibi

Aynen yoruma katılıyorum aynı seyleri yasamis biri olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…