- Konu Sahibi usengecbayan
-
Merhaba canım. Sende kendimi gördüm :) Umarım başarırsın, kararlılığın devam eder.
Ben 67yim şuanda, hedefim 55. 4 aydır dediğin gibi sağlıklı beslenerek 23 kilo verdim.
Sana bir kaç önerim var, gerçi biliyosundur ama :) Çok fazla kısmadan kendini yormadan kilo vereceksin anladığım kadarıyla. Ama pilav veya makarna yiyeceksen akşam yemeğinde değil de öğle yemeğinde ye. Bir de spor veya yürüyüşe çıkmadan yarım saat önce yeşilçay içersen daha çok verim alırsın:)
Ve yoğurdu kesinlikle öğünlerinden eksik etme :)
Ben de şuanda günlük tutarak kalan kilolarımı vermeye çalışıyorum. Umarım başarırız
ahh yazmana çok sevindim.. Maşallah ne güzel vermişsin inşallah hedefine ulaşırsın ve inşallah bende senin gibi azimle devam edebilirim :)
Dediklerini dikkate alacağım o zaman :) yoğurt zaten bir vazgeçilmezPilav ve ekmek de öğlene alındı bile buguuun :)
Yeşilçayın işime yarayacağını bilmiyordum en kısa zamanda alıp onu da içmeye başlayayım o halde.. Teşekkürler fikirlerin için
Önemli değil canımm:) Yararlı olacaksa ne mutlu. Arada bir öğünlerine bakıp fikirlerimi söylerim. Çünkü 4 ayda çok şey keşfettim kilo verimini hızlandırmak içinBence buraya yazarak kilo verme işi çok mantıklı, çünkü insan kendini sorumlu hissediyor. Benim günlük açmakta 2 amacım vardı, birincisi başkalarını da tecrübelerimle motive etmek ( çünkü bende yaşadım o kadar kilodan sonra insan umudunu kesip amaan veremicem zaten deyip yemeye devam ediyor :) ) ikincisi de kalan kilolarımı verebilmek için bir mecburiyet hissetmek.
Bu arada ben de 20 yaşındayım ve boyum 163 falan:)
Önceki halin benim şimdiki durumum gibidir o zaman seni görünce daha da azimlendim, ben de yapabilirim diyorum :)
Ben çok uzun zamandır sık sık okurum kk'da zayıflama kısmını ama motive etkisi sadece bir gün sürüyor. Fakat dediğin gibi burada yazmak çok daha etkili. Aynen katılıyorum sana buraya yazacağım için kendimizi kısma imkanımız olur en azından.. Fikirlerini beklerim her zaman
23 kiloyu 4 ayda mı verdin :)
Evet canım fotoğrafım var diyet başarı öykülerinde. İstersen bak:)
Hedeflediğin kilodan 2 kilo fazlayım. Hem motiven artar :)
bana göre şimdi fazlan olsa bile çok güzel olmuşsun canım eski hallerine nazaran harika hissediyor olmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?