- Konu Sahibi usengecbayan
Merhabalaaar
Hoşgeldinizzz :)
Daha önce hiç böyle bir diyet günlüğü yazmayı düşünmemiştim. Ama başka türlü kendimi motive edemiyorum ve diyetimi hemen bozuyorum. Bu yüzden her gün düzenli yazarsam diyet yapmak uygulamak daha kolay olur diye düşündüm.
Kendimden de bahsetmek istiyorum 21 yaşındayım, 1.62 boyum var ama 88 kiloyum

Bu nedenle çok mutsuzum. Kilolar insanın hayatından karakterine her şeyini değiştiriyor bence
Hayatım boyunca hep kilolu değildim ama her geçen yıl daha çok kilo alıyorum geçen yıl 75 ondan onceki yıl 66larda iken bu yıl 88 olmuşum. 
Yaniii kendimi frenleyemiyorum. Ama yanlış anlaşılmasın frenleyemememin sebebi kesinlikle diyeti veya beslenmeyi bilmemem değil diyetler konusunda bilmediğim yok, vücudumunda neye ne tepki verdiğini biliyorum fakat hep uygulama da zorluk yaşıyorum . Her neyse bugünden itibaren uygulayamıyorum demeyeceğim. İlk dün başladım ve aslında hiç zorlanmadım. Aslında ben kendime inanmayarak kendimi zorluyormuşum.
Diyete başlama günüm dün yani : 04.08.2014
Başlama kilom: 88.3
Hedef kilom: 65
Uygulama sürem: Ayda 3-4 kilo arası vereceğimi düşünüyorum bu nedenle Ocak ayında 65 olamasam bile 60lı bir kiloda olacağım diye düşünüyorum.
Diyet yaptığım söylenemez yalnızca sağlıklı şekilde yemek yiyerek kilomu kaybetmeyi planlıyorum.
Şimdi neler yapacağımm ;
Her gün yeni bir şey aklıma gelirse burada yeni kurallarımı yazıp güncellemeyi düşünüyorum.

Daha önce hiç böyle bir diyet günlüğü yazmayı düşünmemiştim. Ama başka türlü kendimi motive edemiyorum ve diyetimi hemen bozuyorum. Bu yüzden her gün düzenli yazarsam diyet yapmak uygulamak daha kolay olur diye düşündüm.

Kendimden de bahsetmek istiyorum 21 yaşındayım, 1.62 boyum var ama 88 kiloyum

Diyete başlama günüm dün yani : 04.08.2014
Başlama kilom: 88.3
Hedef kilom: 65
Uygulama sürem: Ayda 3-4 kilo arası vereceğimi düşünüyorum bu nedenle Ocak ayında 65 olamasam bile 60lı bir kiloda olacağım diye düşünüyorum.
Diyet yaptığım söylenemez yalnızca sağlıklı şekilde yemek yiyerek kilomu kaybetmeyi planlıyorum.
Şimdi neler yapacağımm ;
- Günde en az 1.5 litre su içeceğim.Ki bu konuda hiç zorlanmam suyu çok seviyorum.
- En az 45 dk yürüyüş yapacağım veya da spor . Fakat bunları değiştirerek yapacağım ki usanmayayım.
- Şekerli bir şey yememeyi düşünüyorum yani şeker dediysem meyveler buna dahil değil. yalnız kahvaltıdaki çayıma şeker atmak istiyorum sonraki öğünlerde şeker yok
- Kendime çiğ sebze yemeyi serbest bıraktım çünkü acıkınca gözümün dönmesini istemiyorum
- Akşam da 6dan sonra yemek yemeyi düşünmüyorum, ama ilk zamanlarımda vazgeçmemek için gece acıkırsam bir bardak süt içmeyi düşünüyorum.
- Her pazartesi tartılacağım.
- Yeşilçay ve türk kahvesi sık tüketilmelii...
Her gün yeni bir şey aklıma gelirse burada yeni kurallarımı yazıp güncellemeyi düşünüyorum.

Son düzenleme: