Merhabaaa:))Kizlar bundan 2 yil once 1 ayda 75 kiloda 67 kiloya inmistim.Bi arkadasimla birbirimize motive ederek vermistik.Sonra o hamile kaldi ve ben tek basima duzgun devam edemedim.Daha sonra 2.bebegimi dogurdum vs suan 75 kiloyumama 81 kilodan 75 kiloya dustum.Simdi birbirmizi motive edecegimiz, öğün öğün konusacagimiz vazgecmeden devam edecgimiz kisi veya kisiler olsun istiyorum.Kardes gibi gorup birbirimizi destek olalim.Diyetimze napcagimiza beraber karar verelim.Boyle biri varsa beraber zayiflayalim?
Cok sevinirim ama 1 hafta sonra birakmayalim.Merhabaaa:))
Benimde motivasyona ihtiyacım var o yüzden beraber devam edebilirizz:)
Biz arkadasimla canan karatay diyeti yapmistik ama interfasting diyetini cok merak ediyorum yapabilirsek bi onu deneyelim benceNasıl düşmüştün acaba anlatır mısın biraz?
Nasıl düşmüştün acaba b
Yaklaşık 1 aydır uğraşıyorum kendimce ekmeği tamamen bıraktım tuz çok az şeker zaten kullanmıyorum ama arada işte kaçamaklar vs oluyor 4 kilo vermiştim yani 1 ay içinde bazen alıyordum bazen veriyordum şuan kacim blmiyorum yani birakmaya niyetim yok cunku cok can sıkıcı bi durum olmaya başladı benim icinCok sevinirim ama 1 hafta sonra birakmayalim.
Yarin sabah kalkalim tum vucudumuzu olcelim kilomuzu tartalim once bi odem atmak icin 5 gunluk maydonoz suyu detixunu yapalim cok guzel odem attiriyo interfastinge baslayalim 2 ogun arada meyve ve kahve serbest bide gunde 1 saat yuruyusle baslayaalim ne dersin?Nasıl düşmüştün acaba anlatır mısın biraz?
Ekmegi kesmiycez simdi bu bizim yapacagimiz adi aralikli oruc interfasting olarakda geciyo.Sabah kalktik ya 10a kadar bisey yemiycez bu sirada hareket etmeye caliscaz daha sonra kalori kisitlamasi olmadan 1 dilim ekmekle soyle guzel doyurucu saglikli kahvaltimizi yapicaz sonra oglene dogru bi kahve sonra bi porsiyon meyvemizi yicez en son aksam 5 de yiyip gunu kapaticaz.ama 5ten sonra agzimiza cay kahve veya su disinda baska hic bisey surmiycez bu yontem muhtesem zayiflatirken istahida zamanla azaltiyor.Ve haftada bi gun bi ogun sertbest ogunun oluyor istedigin seyleri yiyebiliyorsun gunde 2 lt suyunu ve 1 saat yuruyusunude yapinca muhtesen olcakYaklaşık 1 aydır uğraşıyorum kendimce ekmeği tamamen bıraktım tuz çok az şeker zaten kullanmıyorum ama arada işte kaçamaklar vs oluyor 4 kilo vermiştim yani 1 ay içinde bazen alıyordum bazen veriyordum şuan kacim blmiyorum yani birakmaya niyetim yok cunku cok can sıkıcı bi durum olmaya başladı benim icin
Evet bunu biliyorum benim kuzenim dde bu yöntemle kilo verdiEkmegi kesmiycez simdi bu bizim yapacagimiz adi aralikli oruc interfasting olarakda geciyo.Sabah kalktik ya 10a kadar bisey yemiycez bu sirada hareket etmeye caliscaz daha sonra kalori kisitlamasi olmadan 1 dilim ekmekle soyle guzel doyurucu saglikli kahvaltimizi yapicaz sonra oglene dogru bi kahve sonra bi porsiyon meyvemizi yicez en son aksam 5 de yiyip gunu kapaticaz.ama 5ten sonra agzimiza cay kahve veya su disinda baska hic bisey surmiycez bu yontem muhtesem zayiflatirken istahida zamanla azaltiyor.Ve haftada bi gun bi ogun sertbest ogunun oluyor istedigin seyleri yiyebiliyorsun gunde 2 lt suyunu ve 1 saat yuruyusunude yapinca muhtesen olcak
Biz ozaman arkadasimla haftada bir tartiya cikiyorduk onun disinda tartinin pilini cikariyoduk. Bi kere tum vucudumuzu olcuyorduk 1 ayda 8 kilo vermistim cok guzeldi simdide aynisini yapmak istiyorunEvet bunu biliyorum benim kuzenim dde bu yöntemle kilo verdi
Yaa benim kötü olan taraf evimde tartı yokBiz ozaman arkadasimla haftada bir tartiya cikiyorduk onun disinda tartinin pilini cikariyoduk. Bi kere tum vucudumuzu olcuyorduk 1 ayda 8 kilo vermistim cok guzeldi simdide aynisini yapmak istiyorun
Insallah hayirli ve daimi olur.Bugun aynadaki kendimden nefret ettim de biraz...Merhaba hayırlı olsun topiğiniz başarılar dilerim yeni görünce yazmadan geçemedim
Ne sorunu olcak mezuran var mi vucut olculerini olc yaz yarin sabah ilk onu yapalimYaa benim kötü olan taraf evimde tartı yokya kayinvalideye ya da annemlere gittiğim zaman tartılıyorum zaten onlarada her hafta görüşürüz mutlaka eğer senin içinde sorun olmazsa
Hırs yaparsan verirsin canmInsallah hayirli ve daimi olur.Bugun aynadaki kendimden nefret ettim de biraz...
Ne sorunu olcak mezuran var mi vucut olculerini olc yaz yarin sabah ilk onu yapalim
Allah kabul etsin canim onu sen bilirsin bisey diyemem ama mesela esler hastasonu evde ya haftasonu tut hatta bende tutuyum benimde cok borcum varEvet var ölçeyim yazacam mutlaka. Işte ben aralıksız 12 gündür oruç tutuyorum gine devam etmeyi düşünüyordum açıkçası acaba haftada 2 ya da 3 kez mı tutsam nasıl yapsam bilemedim
Teşekkür ederimAllah kabul etsin canim onu sen bilirsin bisey diyemem ama mesela esler hastasonu evde ya haftasonu tut hatta bende tutuyum benimde cok borcum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?