Kararli diyet arkadasi&arkadaslari ariyorumm

Kizlar 2 haslanmis yumurta biraz peynir tere roka bide 1 dilim ekmek yedim kalktim

Kizlar 2 haslanmis yumurta biraz peynir tere roka bide 1 dilim ekmek yedim kalktim
Afiyet olsun ben oruç tutuyorum.
Sabah 6 da yulaf ezmesi ile krep yaptım maydanozlu içine kibrit kutusu kadar peynir ile yeşil biber koyup yedim yanında da 4 zeytin ve yeşil çay

Allah kabul etsin canim benim bugun klavye dersim var ondan sonra yasak bitnezse cikip 1 saat yururum

Bu sabah 65.9 geldim ama vücut ölçümü ölçmedim yarın olcerim onu metreyi bulursan inşallah

Saat 12'de bir bardak limonlu suyumu içtim. Aradan bir saat geçtikten sonra da bir dilim peynir, bir tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi yedim. Kahvaltı tamam.

Allah kabul etsin canim benim bugun klavye dersim var ondan sonra yasak bitnezse cikip 1 saat yururum
Bende oruç olunca hiç halim olmuyor spor yapmaya felan bi halsizlik oluyor üstümde dün 7 dakika ip ziplamistim bugunde yaparsam yaparim olmazsa yururum biraz bende

Saat 12'de bir bardak limonlu suyumu içtim. Aradan bir saat geçtikten sonra da bir dilim peynir, bir tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi yedim. Kahvaltı tamam.
Canim o nasil kahvalti oyle bagisikligin duser Allah korusun doya doya yemen lazim saglikli seyler yiyceksin boyle kilo versende kalici olmazki

Kızlar ben 16 saat aç kal 8 saat dilediğini ye seysini yapıyorum bu arada çünkü aksi halde emziriyorum sütüm azalıyor.....sabah 10 gibi dünden çiğ kofte yapmıştım 7 adet ondan yedim ...
aralarda mandalina yedim 4 tane ...
.Saat 16:30 da biten bugünlük son yemegimde yediklerim

Köy ekmegi varya 1 buçuk dilim ondan yumurtayla tereyağı ile kızartılmış..1 dilim beyaz peynir, 1 dilim helva, , biraz bal, az pekmez , 1 adet fırında , şekersiz çay ...artık bol su icicem baya bir doydum elhamdülillah

Bugün ayrıntılı temizlik günüm spor yapabilir miyim bilmem

Canim o nasil kahvalti oyle bagisikligin duser Allah korusun doya doya yemen lazim saglikli seyler yiyceksin boyle kilo versende kalici olmazki
Kahvaltı öğününü sevmiyorum, o yüzden bu tarz yiyorum. Bu kadar yeterli oluyor, karbonhidrat almadığım için doymama ya da açlık olmuyor. Biraz önce akşam yemeğimi yedim bir kase kuru fasulye, iki kaşık yoğurt, iki parça tavuk.

Kizlaa4 afiyet olsun hepinize bende bruksel lahanasi yogurt birazda patates yemegi yedim ders bitince 40 dk yuruyus de yaptim ilk gun boylece bitmis olduuu

Afiyet olsun canim benim

Iyi akşamlar herkeseeee❤

Bende orucumu 6 gibi açtım bi bardak tuzsuz ayran ve mercimek salatası yaptım ondan yedim. Ayrıca 3 lt yakın su içiyorum iftardan sonra 5 dk ip zıpladım 30 dk leslie yaptım 11 dk egzersiz yaptım uygulamadan:)

İyi akşamlar. İyi yapmışsın

Biraz mercimek fazla yedim onada moralim düştü biraz diyete uygun aslında ama oruç tutunca acıkıyor insan bide tarçınlı türk kahvesi içtim birazdan da zerdecalli karışım su var ondan içecem 2 bardak
Normal bütün gün acıkıyor insan. Diyete uygunsa çok sorun olmaz yine, afiyet olsun

İyi akşamlar. İyi yapmışsın
Ohh masallah canim
masallah canim iyi yapmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…