Afiyet olsun ben oruç tutuyorum.Kizlar 2 haslanmis yumurta biraz peynir tere roka bide 1 dilim ekmek yedim kalktim
Bende oruç olunca hiç halim olmuyor spor yapmaya felan bi halsizlik oluyor üstümde dün 7 dakika ip ziplamistim bugunde yaparsam yaparim olmazsa yururum biraz bendeAllah kabul etsin canim benim bugun klavye dersim var ondan sonra yasak bitnezse cikip 1 saat yururum
Canim o nasil kahvalti oyle bagisikligin duser Allah korusun doya doya yemen lazim saglikli seyler yiyceksin boyle kilo versende kalici olmazkiSaat 12'de bir bardak limonlu suyumu içtim. Aradan bir saat geçtikten sonra da bir dilim peynir, bir tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi yedim. Kahvaltı tamam.
Kahvaltı öğününü sevmiyorum, o yüzden bu tarz yiyorum. Bu kadar yeterli oluyor, karbonhidrat almadığım için doymama ya da açlık olmuyor. Biraz önce akşam yemeğimi yedim bir kase kuru fasulye, iki kaşık yoğurt, iki parça tavuk.Canim o nasil kahvalti oyle bagisikligin duser Allah korusun doya doya yemen lazim saglikli seyler yiyceksin boyle kilo versende kalici olmazki
Afiyet olsun canim benimKızlar ben 16 saat aç kal 8 saat dilediğini ye seysini yapıyorum bu arada çünkü aksi halde emziriyorum sütüm azalıyor.....sabah 10 gibi dünden çiğ kofte yapmıştım 7 adet ondan yedim ...
aralarda mandalina yedim 4 tane ...
.Saat 16:30 da biten bugünlük son yemegimde yediklerim
Köy ekmegi varya 1 buçuk dilim ondan yumurtayla tereyağı ile kızartılmış..1 dilim beyaz peynir, 1 dilim helva, , biraz bal, az pekmez , 1 adet fırında, şekersiz çay ...artık bol su icicem baya bir doydum elhamdülillah
Bugün ayrıntılı temizlik günüm spor yapabilir miyim bilmem
İyi akşamlar. İyi yapmışsınIyi akşamlar herkeseeee❤
Bende orucumu 6 gibi açtım bi bardak tuzsuz ayran ve mercimek salatası yaptım ondan yedim. Ayrıca 3 lt yakın su içiyorum iftardan sonra 5 dk ip zıpladım 30 dk leslie yaptım 11 dk egzersiz yaptım uygulamadan:)
İyi akşamlar. İyi yapmışsın
Normal bütün gün acıkıyor insan. Diyete uygunsa çok sorun olmaz yine, afiyet olsunBiraz mercimek fazla yedim onada moralim düştü biraz diyete uygun aslında ama oruç tutunca acıkıyor insanbide tarçınlı türk kahvesi içtim birazdan da zerdecalli karışım su var ondan içecem 2 bardak
Teşekkür ederimmmNormal bütün gün acıkıyor insan. Diyete uygunsa çok sorun olmaz yine, afiyet olsun
Ohh masallah canimİyi akşamlar. İyi yapmışsın
masallah canim iyi yapmissinIyi akşamlar herkeseeee❤
Bende orucumu 6 gibi açtım bi bardak tuzsuz ayran ve mercimek salatası yaptım ondan yedim. Ayrıca 3 lt yakın su içiyorum iftardan sonra 5 dk ip zıpladım 30 dk leslie yaptım 11 dk egzersiz yaptım uygulamadan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?