O hirs basliyipda 2 hafta surdurunce guzel geliyo insana o zamana kadar sabretmem lazimHırs yaparsan verirsin canm
Tamam o zaman ben yarin basliyim sende saglikli sekilde sahurunu yap iftarinida o sekilde ac sali gunu ac kalkinca tum vucudunu olcersin baslarsinTeşekkür ederim
Yaa evet beraber tutsak daha iyi olabilir bencede. O zaman cumartesi,pazar, pazartesi tutayım ben çünkü az kaldı günüm bitirmem lazım
Bende cuma zayıflama yarışlarındayım ayrıca if yapıyorum 2 gündür 71 den 66 ya düştüm diyetisyele şimdi de if le 3 kiloda versem tamamdırO hirs basliyipda 2 hafta surdurunce guzel geliyo insana o zamana kadar sabretmem lazim
Masallah ya darisi basimizaBende cuma zayıflama yarışlarındayım ayrıca if yapıyorum 2 gündür 71 den 66 ya düştüm diyetisyele şimdi de if le 3 kiloda versem tamamdır
Canim kac kilosum kac kilo olmak istiyosun anlatsanaTeşekkür ederim
Yaa evet beraber tutsak daha iyi olabilir bencede. O zaman cumartesi,pazar, pazartesi tutayım ben çünkü az kaldı günüm bitirmem lazım
12 gündür her sahurda yumurta yiyorum bazen haşlama bazen yulaf ezmesi ile krep vs bazen canım çekmiyor hani a101 de satılan yaprak galetalar var onlardan yiyorum bazende.Tamam o zaman ben yarin basliyim sende saglikli sekilde sahurunu yap iftarinida o sekilde ac sali gunu ac kalkinca tum vucudunu olcersin baslarsin
Ben evlenmeden önce 75 kilo idim. Küçüklüğümden beri biraz kilolu biri idim. Boyum 165. Yanı biraz boyum uzun olduğu için kilon çok belli değil derler bana gerçekten de öyle her neyse evlendikten sonra hızlı şekilde kilo almaya başladım sonra hamilelik vs doğuma 98 kg ile verdim doğumdan sonra 13 kilo gitti 85te takili kaldım ne aliyordum ne veriyordum sonra bi tartildim 90 ciktim yani dikkat etmiyordum çünkü. Sonra kilo verme kararı aldım çünkü dikkat etmesem sonu nereye gidecekti çok korkunç bisey. Işte tartıldım 86 idim en sonCanim kac kilosum kac kilo olmak istiyosun anlatsana
Ben her zaman cok zayiftim boyim 169 kilom 55di annem zorla yemek ye derdi bi hamile kaldim 80 kiloya ciktim sonra dogumdan sonra boyle diyetlerle 67ye indim sonra bidaha hamilelik derken i1e geri ciktim 75e indim simdi 63e inmek istiyorum bide youtube de ebru sallinin 4 haftada yaz vucudu videosu var muhtesem vucudu sikilastiryo haftada 2 gun onu yapalimmi sıkılasarak kilo veririzBen evlenmeden önce 75 kilo idim. Küçüklüğümden beri biraz kilolu biri idim. Boyum 165. Yanı biraz boyum uzun olduğu için kilon çok belli değil derler bana gerçekten de öyle her neyse evlendikten sonra hızlı şekilde kilo almaya başladım sonra hamilelik vs doğuma 98 kg ile verdim doğumdan sonra 13 kilo gitti 85te takili kaldım ne aliyordum ne veriyordum sonra bi tartildim 90 ciktim yani dikkat etmiyordum çünkü. Sonra kilo verme kararı aldım çünkü dikkat etmesem sonu nereye gidecekti çok korkunç bisey. Işte tartıldım 86 idim en son
60li kilolari gorucez insallah inan bak biz yapicaz sonradan okuyanlara motivasyon olucaz.Ben evlenmeden önce 75 kilo idim. Küçüklüğümden beri biraz kilolu biri idim. Boyum 165. Yanı biraz boyum uzun olduğu için kilon çok belli değil derler bana gerçekten de öyle her neyse evlendikten sonra hızlı şekilde kilo almaya başladım sonra hamilelik vs doğuma 98 kg ile verdim doğumdan sonra 13 kilo gitti 85te takili kaldım ne aliyordum ne veriyordum sonra bi tartildim 90 ciktim yani dikkat etmiyordum çünkü. Sonra kilo verme kararı aldım çünkü dikkat etmesem sonu nereye gidecekti çok korkunç bisey. Işte tartıldım 86 idim en son
Hadi olalım benim de son 11 kilomKizlar bundan 2 yil once 1 ayda 75 kiloda 67 kiloya inmistim.Bi arkadasimla birbirimize motive ederek vermistik.Sonra o hamile kaldi ve ben tek basima duzgun devam edemedim.Daha sonra 2.bebegimi dogurdum vs suan 75 kiloyumama 81 kilodan 75 kiloya dustum.Simdi birbirmizi motive edecegimiz, öğün öğün konusacagimiz vazgecmeden devam edecgimiz kisi veya kisiler olsun istiyorum.Kardes gibi gorup birbirimizi destek olalim.Diyetimze napcagimiza beraber karar verelim.Boyle biri varsa beraber zayiflayalim?
Ay inşallah hedefim benimde 65 olmak aslında 58 civarı olmam gerekiyormus ama 65 e de raziyim çok ama imkansız değil diye kendimi avutuyorum60li kilolari gorucez insallah inan bak biz yapicaz sonradan okuyanlara motivasyon olucaz.
Olabilir tabi bende yağ yakıcı egzersizler yükledim telefona oradan yapıyorum sporu arada işte tam düzene oturtamadım bende bi ama seninle oturacağıma inanıyorum ☻Ben her zaman cok zayiftim boyim 169 kilom 55di annem zorla yemek ye derdi bi hamile kaldim 80 kiloya ciktim sonra dogumdan sonra boyle diyetlerle 67ye indim sonra bidaha hamilelik derken i1e geri ciktim 75e indim simdi 63e inmek istiyorum bide youtube de ebru sallinin 4 haftada yaz vucudu videosu var muhtesem vucudu sikilastiryo haftada 2 gun onu yapalimmi sıkılasarak kilo veririz
Çok iyi olur motivasyon. Bende 10 gündür diyet demeyim de sağlıklı beslenmeye başladım. Karbonhidrat almıyorum ya da arada sırada çok çok az tüketiyorum. Bu süre zarfında birkaç kilo gitti bile. Birileriyle birlikte yapmak daha iyi oluyor, bende katılabilirim size.Kizlar bundan 2 yil once 1 ayda 75 kiloda 67 kiloya inmistim.Bi arkadasimla birbirimize motive ederek vermistik.Sonra o hamile kaldi ve ben tek basima duzgun devam edemedim.Daha sonra 2.bebegimi dogurdum vs suan 75 kiloyumama 81 kilodan 75 kiloya dustum.Simdi birbirmizi motive edecegimiz, öğün öğün konusacagimiz vazgecmeden devam edecgimiz kisi veya kisiler olsun istiyorum.Kardes gibi gorup birbirimizi destek olalim.Diyetimze napcagimiza beraber karar verelim.Boyle biri varsa beraber zayiflayalim?
Cok sevinirim..Bu sabahtan basladim sua 75.6 kiloyum vucudumuda olctum bi bardak suyumu ictim birazdan kahvaltimi yapicam birakmadan hedeflerimize ulasalimÇok iyi olur motivasyon. Bende 10 gündür diyet demeyim de sağlıklı beslenmeye başladım. Karbonhidrat almıyorum ya da arada sırada çok çok az tüketiyorum. Bu süre zarfında birkaç kilo gitti bile. Birileriyle birlikte yapmak daha iyi oluyor, bende katılabilirim size.
Basladik canim basladik vucut olculerini olc tartil sonrada tartinin pilini sok bi hafta bidaha cikmiycazBu sabah başlıyorsunuz değil mi kızlar bende katılmak istiyorum size :*
2 gun belirleyim musait oldugumuz o pilatesi yapalim kalan gunler yuruyus yapalimOlabilir tabi bende yağ yakıcı egzersizler yükledim telefona oradan yapıyorum sporu arada işte tam düzene oturtamadım bende bi ama seninle oturacağıma inanıyorum ☻
Bırakmayız, gaza geliriz hep birlikteCok sevinirim..Bu sabahtan basladim sua 75.6 kiloyum vucudumuda olctum bi bardak suyumu ictim birazdan kahvaltimi yapicam birakmadan hedeflerimize ulasalim
Günaydınnn.2 gun belirleyim musait oldugumuz o pilatesi yapalim kalan gunler yuruyus yapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?