Kararli diyet arkadasi&arkadaslari ariyorumm

Teşekkür ederim
Yaa evet beraber tutsak daha iyi olabilir bencede. O zaman cumartesi,pazar, pazartesi tutayım ben çünkü az kaldı günüm bitirmem lazım
Tamam o zaman ben yarin basliyim sende saglikli sekilde sahurunu yap iftarinida o sekilde ac sali gunu ac kalkinca tum vucudunu olcersin baslarsin

Teşekkür ederim
Yaa evet beraber tutsak daha iyi olabilir bencede. O zaman cumartesi,pazar, pazartesi tutayım ben çünkü az kaldı günüm bitirmem lazım
Canim kac kilosum kac kilo olmak istiyosun anlatsana

Tamam o zaman ben yarin basliyim sende saglikli sekilde sahurunu yap iftarinida o sekilde ac sali gunu ac kalkinca tum vucudunu olcersin baslarsin
12 gündür her sahurda yumurta yiyorum bazen haşlama bazen yulaf ezmesi ile krep vs bazen canım çekmiyor hani a101 de satılan yaprak galetalar var onlardan yiyorum bazende.

Canim kac kilosum kac kilo olmak istiyosun anlatsana
Ben evlenmeden önce 75 kilo idim. Küçüklüğümden beri biraz kilolu biri idim. Boyum 165. Yanı biraz boyum uzun olduğu için kilon çok belli değil derler bana gerçekten de öyle her neyse evlendikten sonra hızlı şekilde kilo almaya başladım sonra hamilelik vs doğuma 98 kg ile verdim doğumdan sonra 13 kilo gitti 85te takili kaldım ne aliyordum ne veriyordum sonra bi tartildim 90 ciktim yani dikkat etmiyordum çünkü. Sonra kilo verme kararı aldım çünkü dikkat etmesem sonu nereye gidecekti çok korkunç bisey. Işte tartıldım 86 idim en son

Ben her zaman cok zayiftim boyim 169 kilom 55di annem zorla yemek ye derdi bi hamile kaldim 80 kiloya ciktim sonra dogumdan sonra boyle diyetlerle 67ye indim sonra bidaha hamilelik derken i1e geri ciktim 75e indim simdi 63e inmek istiyorum bide youtube de ebru sallinin 4 haftada yaz vucudu videosu var muhtesem vucudu sikilastiryo haftada 2 gun onu yapalimmi sıkılasarak kilo veririz

60li kilolari gorucez insallah inan bak biz yapicaz sonradan okuyanlara motivasyon olucaz.

Hadi olalım benim de son 11 kilom

Olabilir tabi bende yağ yakıcı egzersizler yükledim telefona oradan yapıyorum sporu arada işte tam düzene oturtamadım bende bi ama seninle oturacağıma inanıyorum ☻

Çok iyi olur motivasyon. Bende 10 gündür diyet demeyim de sağlıklı beslenmeye başladım. Karbonhidrat almıyorum ya da arada sırada çok çok az tüketiyorum. Bu süre zarfında birkaç kilo gitti bile. Birileriyle birlikte yapmak daha iyi oluyor, bende katılabilirim size.

Bende ilk gebeliğim de 100 lerden 52 ye indim ...2. de 65 lere indim şu an ama aylardır burdayım diyet yapmadım ..bende arkadaş arıyordum ..dün 65.1 geldim en son

Bu sabah başlıyorsunuz değil mi kızlar bende katılmak istiyorum size :*

Cok sevinirim..Bu sabahtan basladim sua 75.6 kiloyum vucudumuda olctum bi bardak suyumu ictim birazdan kahvaltimi yapicam birakmadan hedeflerimize ulasalim

Olabilir tabi bende yağ yakıcı egzersizler yükledim telefona oradan yapıyorum sporu arada işte tam düzene oturtamadım bende bi ama seninle oturacağıma inanıyorum ☻
2 gun belirleyim musait oldugumuz o pilatesi yapalim kalan gunler yuruyus yapalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…