kararlı diyet arkadaşları aranıyoooor:)

math27

hoşgeldin dünyama miniğim:)
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
6.446
5.313
198
merhaba arkadaşlar. bugüne kadar bi kilolu bi zayıf dönmlerim oldu. 4ay sonra düğünüm var ve en kilolu dönemimdeyim. biraz kendimden bahsedeyim. 1.62 boyundayım 63 kiloyum. öğretmenim. akşama kadar ayakta olduğum için spor yapmaya halim olmuyo. ideal kilom 57. ideal kiloma gelip onu korumak istiorum ve bunun için kararlı arkadaşlar arıyorum

ben de başladım canım bi kaç gündür düğün hazırlığı var verirsin diyo herkes ama işimizi sağlama almakta fayda var

bu arada 1.61 59 kiloyum 52 şimdilik ilk hedefim :)

Bende düğün öncesi sizler gibi balık etli kıvamdaydım 63 felandım hatırladığım kadarıyla,o zaman bir dağ köyünde öğretmendim. Zaten öyle eni konu yemek Yapan yoktu makarna, kızartma v.s. Ama hatırladığım şey okulda acıktıkça yulaflı bisküvi yiyordum. Aslında tek yapabildiğim köy yolunda yokuş yukarı, sonrasında aşığı 1 saat yürümek oldu. 50 kilo felandım düğünümde:)Ama iştahı olan insanın inişi çıkışı bitmiyor şimdi doğum sonrası 78 kiloydum yine siz yapınca kendim aklıma geldi yorum yapmak istedim nacizane...

canım sabahları yapabilirsen eğer sana çay tarifi vereyim çok iyi ödem atıcı
1 yeşil elma dörde böl
1 kabuk tarçın
5 6 tane tohum karabiber
1 limonu böl
1,5 litre suda üç dkka kaynatıp gün içinde iç çok faydası olacaktır vucudun tuttuğu suyu atman için

doğum kilolarından da kurtulursun inşallah canım demekki kiloya meyilliyiz bizi de bekliyo olabilir o günler inşallah senin gibi düğünümüze istediğimiz kilolara geliriz

bu malzemeyi alışverişe gidince alıyorum hemen hrgün yapıyomuyuz:)

bende okulda yiyorum hep çocuklar delirttikce çikolatay vuruorum kendimi bide aç olunca ders anlatamıyorum aslında o süreye çözüm bulmam lazım

bu malzemeyi alışverişe gidince alıyorum hemen hrgün yapıyomuyuz:)
yedi gün yap canım mutlaka sonrasında arada olabilir ben sıcakken ya da ılıkken bitiriyorum hemen soğuyunca pek içemiyorum daha önce bu şekilde günde en az bi saat yürüyüş ve bi öğünü de yoğurt içine bi dolu kaşık çörek otu arada meyve de doğrayarak yedim canım 12 kilo verdim tek yaptığım bunlardı

bende okulda yiyorum hep çocuklar delirttikce çikolatay vuruorum kendimi bide aç olunca ders anlatamıyorum aslında o süreye çözüm bulmam lazım
aklıma lisedeki biyoloji hocam geldi o da hep bitter çikolata yerdi acaba delirtiyo muyduk ki tansiyonum şekerim düşüyo derdi çok zayıf bi kadındı :)

aslında çörek otu yoğurdu okula öğle yemeği için yiyebiirm. zatn sabah ekmk yemiorum :)

aslında çörek otu yoğurdu okula öğle yemeği için yiyebiirm. zatn sabah ekmk yemiorum :)
arada içine muz doğrarım bazen çilek işte olursa onlardan da koy zaten doyurucu da oluyo gayet hem sindirim için de çok rahat oluyo canım

Bugün sabah kahvaltım haşlanmış yumurta beyazpeynir çay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…