bende geldim bendeeee :):) 10 ayda bi 6-7 kilo vermem gerekkk :) 53 kiloyum şuan 47-46 olmam lazıımmerhaba arkadaşlar. bugüne kadar bi kilolu bi zayıf dönmlerim oldu. 4ay sonra düğünüm var ve en kilolu dönemimdeyim. biraz kendimden bahsedeyim. 1.62 boyundayım 63 kiloyum. öğretmenim. akşama kadar ayakta olduğum için spor yapmaya halim olmuyo. ideal kilom 57. ideal kiloma gelip onu korumak istiorum ve bunun için kararlı arkadaşlar arıyorum
Canım boyun kaç kibende geldim bendeeee :):) 10 ayda bi 6-7 kilo vermem gerekkk :) 53 kiloyum şuan 47-46 olmam lazıım
Ben bugün iyi gidiyorum :) öğle yemeğim haşlanmş tavuk ve pilavdı :) akşmada yoğurt yicem yanında ne olur bilmiyorumben kahvaltıda köfte yedim pişmanım anneme kızıyorummm
meyveni yiyip akşamı kapatabilirsin canım ya da bulgur pilavı olabilirBen bugün iyi gidiyorum :) öğle yemeğim haşlanmş tavuk ve pilavdı :) akşmada yoğurt yicem yanında ne olur bilmiyorum
Meyve olacak sanırım kan şekerim düştü şimdi meyve yedim uyucam :)meyveni yiyip akşamı kapatabilirsin canım ya da bulgur pilavı olabilir
günaydın kızlarkızzzzlarr ben hala başlayamadımmm offfyine götürdüm peynirli tostu
çok mantıklııııı :) :) arada bi tutuyo bende saflıkk :)günaydın kızlar
benim kahvaltım bir dilim ekmekle peynir domates ve salatalık şimdi çayımı hazırladım soğumasını bekliyorum
canım tostunu light ekmekten yapmayı dene
okulda olmuyo malsfgünaydın kızlar
benim kahvaltım bir dilim ekmekle peynir domates ve salatalık şimdi çayımı hazırladım soğumasını bekliyorum
canım tostunu light ekmekten yapmayı dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?