• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kararlı diyet arkadaşları aranıyoooor:)

merhaba arkadaşlar. bugüne kadar bi kilolu bi zayıf dönmlerim oldu. 4ay sonra düğünüm var ve en kilolu dönemimdeyim. biraz kendimden bahsedeyim. 1.62 boyundayım 63 kiloyum. öğretmenim. akşama kadar ayakta olduğum için spor yapmaya halim olmuyo. ideal kilom 57. ideal kiloma gelip onu korumak istiorum ve bunun için kararlı arkadaşlar arıyorum:KK19::KK37:
bende geldim bendeeee :):) 10 ayda bi 6-7 kilo vermem gerekkk :) 53 kiloyum şuan 47-46 olmam lazıım :(

ben kahvaltıda köfte yedim pişmanım anneme kızıyorummm :KK62:

Ben bugün iyi gidiyorum :) öğle yemeğim haşlanmş tavuk ve pilavdı :) akşmada yoğurt yicem yanında ne olur bilmiyorum
meyveni yiyip akşamı kapatabilirsin canım ya da bulgur pilavı olabilir :KK64:

buda önceki deneyimlerim iki ayda bir kilo verdiğim oldu tabi öncesi 68 kiloydu sonra 64 ve 61 önceki resimleri çekmemiştim
elif 100.webp elif 136.webp
:( bundan sonra da bu şekilde paylaşıcam fırsat bulup tartıldıkça ;) en son 59 dum :KK64:

kızzzzlarr ben hala başlayamadımmm offf :KK43: yine götürdüm peynirli tostu :KK43:
günaydın kızlar
benim kahvaltım bir dilim ekmekle peynir domates ve salatalık şimdi çayımı hazırladım soğumasını bekliyorum
canım tostunu light ekmekten yapmayı dene ;)

günaydın kızlar
benim kahvaltım bir dilim ekmekle peynir domates ve salatalık şimdi çayımı hazırladım soğumasını bekliyorum
canım tostunu light ekmekten yapmayı dene :KK66:
çok mantıklııııı :) :) arada bi tutuyo bende saflıkk :)

günaydın kızlar
canım tostunu light ekmekten yapmayı dene :KK66:
okulda olmuyo malsf :( ya dikkat edeyim dedikçe daha da canım istiyo:)

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum öğretmenim bende 8 ayım var düğünüme bende zayıflamak istiyorum mutsuzum:(

Merhaba size yazmak istedim :) Başka bir günlükte yazıyorum bende.

Benimde boyum 1.63 kilo 58 bende 50 ye kadar inmek istiyorum nasipse benimde 2015'e düğünüm var gelinliğimde kuğu gibi olmak istiyorum inşaALLAH...:KK68:

Size de mutluluklar...

Kızlar kaç gündür elektrik yok su yok kafagı yiyodm az kalsn:) tam anlamıyla diyet yapamasamda dikkat ediyorum:)

Back
X