Kararlı olanlar buraya kızlar

Frozen01

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
12.070
57.000
598
Yaklaşık 6 aydir diet yapiyorum yapıp bırakıyorum. Zayıflama yarışmaların a katıldım. Zamanım olmadı ilgilenemedim. Bir oglum var, hamilelikte aldidim kiloları vermek istiyorum. 2 gundur sıkı bir diete girdim. Inşallah bu sefer basaracagm
76,5 kiloyum pazartesi tartilip kilo bildirimi yapacağım. Gunluk menulerimi yazacagim. Kolay ve sağlıklı zayıflamak için internette araştırma yapıp paylaşım yapacağım. Benimle zayiflamak isteyen bayanlar bana katılabilirler. Sağlıklı kilo vermeler. Bol şanslar:KK50:

Sabah
1 bardak sirkeli, limonlu ılık su
kahvaltı
yarım sandvic ekmegi arasina marul, beyaz peynir, kırmızı biber, 1 sekersiz kahve
oglen
yarim tabak bulgur pilavi, salata

Kolay gelsin canım bende zamaninda doğum kilolarimi verdim 88 den 64 kdr düştüm sonra 69 kiloya çıktım hedegim 56 yada 58 kilo kendi gunlugumde var ama sanada katılmak isterim hırs olsun diye yalniz çalıştığım için çok sık girip muhabbet edemeyebilirim, açıkçası muhabbet çok olan Günlükler bana göre değil amaç bence kilo vermk tabiki bi sıkıntı olursa paylasabilirsin vede menulerimize eleştiriler ve bilgilerimizi paylasabiliriz. Cokmu konuştum ne :KK43:

Kolay gelsin canım bende zamaninda doğum kilolarimi verdim 88 den 64 kdr düştüm sonra 69 kiloya çıktım hedegim 56 yada 58 kilo kendi gunlugumde var ama sanada katılmak isterim hırs olsun diye yalniz çalıştığım için çok sık girip muhabbet edemeyebilirim, açıkçası muhabbet çok olan Günlükler bana göre değil amaç bence kilo vermk tabiki bi sıkıntı olursa paylasabilirsin vede menulerimize eleştiriler ve bilgilerimizi paylasabiliriz. Cokmu konuştum ne :KK43:

Hoş geldin:KK25: canim ne zaman istersen ugrayabilirsin beklerim kolay gelsin insallah hedefledigin kiloya ulaşırsin....:KK5:

Aksam bol salatali 1 lahmacun, 1 bardak icecek
3yk mantarli, biberli yumurta 1 dilim ekmek

elma_sirkesi_zayiflatirmi.webp

Diyet yapmayı düşünen ya da diyete başlayan çoğu bayan önce bir ön çalışma yapar ve araştırır.zayıflamaya etkisi olan besinler, nasıl çabuk kilo verilir, kilo verirken sarkmamak için ne yapmak gerekir vs..biz de sizler için bilgeis kadınca olarak bir araştırma yaptık ve en çok kullanılan yöntemlerden elma sirkesi ve elma sirkesinin etkilerini ele aldık.bu yazımızda elma sirkesi hakkında merak ettiğiniz herşeyi öğreneceksiniz.Öncelikle şunu öğrenelim elma sirkesinin faydaları nelerdir ?Elma sirkesi, doğal bir yaşam iksiridir!Bileşim: Kalsiyum, fluor, potasyum, magnezyum, sodyum, fosfor, silisyum, A vitamini, Beta-carotin, B1, B2, ve B6 vitaminleri, C vitamini, sirke asitleri, meyve asitleri, pektin, doğal aroma maddeleri.Yaşlılığımızda da sağlıklı olabilmek için hareketli bir yaşam ve sağlıklı bir beslenme biçimi oluşturmaya özen göstermeliyiz.. İşte burada elma sirkesi seçiminin değeri ile karşılaşıyoruz. İçerdiği çok değerli ve çeşitli maddeler nedeniyle, en sağlıklı sıvılardan biridir o. Elma sirkesi, bedenimizi içten ve dıştan tedavi edebileceğimiz olağanüstü bir doğal ilaçtır. Burada size, bedeninizi genel anlamda güçlendirmek, çeşitli hastalık belirtilerini hafifletmek ve gerekli cilt bakımını yapmak için elma sirkesini nasıl kullanabileceğinizi anlatmak istiyorum.Kullanım biçimleri: Doğal elma sirkesinin en etkili kullanım biçimi, çiçek balı ile karıştırılarak oluşturulur:
*1 bardak su
*1 tatlı kasığı dolusu elma sirkesi
*1 tatlı kasığı dolusu çiçek balı
Hepsi iyice karıştırılır ve sabahları aç karnına küçük yudumlarla içilir. Sürekli kullanım sayesinde, öncelikle bedenin bağışıklık sistemi güçlenecek ve sizi pek çok hastalıktan koruyabilecektir. Bu enerji kokteyli ayrıca size canlılık ve güç kazandıracak ve ileri yaşlara kadar sağlıklı ve mutlu kalmanıza önemli katkılar sağlayacaktır. Ama burada çiçek balını da yakından tanımamız gerekiyor
Çiçek balının bileşimi: Seker: %32 üzüm şekeri (glikoz), %39 meyve şekeri, %7 malt şekeri. 100g balda mineraller: Sodyum 7 mg, potasyum 45 mg, kalsiyum 5 mg, fosfor 20 mg, magnezyum 3 mg, demir 1mg. 100g balda vitaminler: B1 0,03 mg, B2 0,05 mg, Niacin 0,1 mg, C 1mg.Sabahları aç karnına içtiğiniz bir bardak elma sirkesi-bal kokteylinin içindeki müthiş zenginliği öğrenmiş bulunuyorsunuz artık.-bedenimiz güçlenir ve bedensel uğraşlara ve strese karşı koyabilecek dayanıklılığı kazanır. Sirkenin içerdiği yüksek orandaki potasyum sayesinde, kalp kasları dahil olmak üzere tüm kas yapısı da güçlenecektir. Kramplara karşı, kokteylinizi maden suyu ile hazırlayabilir ve her öğünde 1 bardak içebilirsiniz.

Bildiğiniz gibi elma sirkesi bitkisel bir mucize iksirdir. Elma sirkesi kullanılarak sindirim yolu rahatsızlıklarından tutun da cilt bakımı ve cilt lekelerine doğal çözüm kürlerine kadar çok geniş bir alanda tedaviler yapılabiliyor. Elma sirkesinin bu zayıflatan etkisinin de yabana atılmaması gerektiğini buradan sizlere söylüyoruz. Elma sirkesi, su ve bal ile karıştırılarak sabah akşam aç karına tüketildiğinde kalıcı birkilo verme etkisi oluşturuyor. İnternet sitelerinde ender saraç elma sirkesi, Ahmet Maranki elma sirkesi formülü, ya da İbrahim Saraçoğlu elma sirkesi kürü diye çıkan tüm elma sirkesi zayıflama formülleri Burada önemli olan nokta, içerisindeki yağ yakıcı bitkisel enzimlerin yok edilmediği doğal elma sirkesi kullanmaktırin tarifi ve yapılışı aynıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X