• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Vucudunu en iyi sen tanirsin canim, bizi birakip gitmemen beni mutlu eder🥰

Ellerine saglik kaptanim🥰

Hay Allah ayrilmisiz Filizim🥹Ama yureklerimiz bir canim..

Umarim cok guzel seyler olur sizin icin.Yazdiklarinizi keyifle okudum.☺️

Ayrilmisiz cicegim🥹
Ayrilmakla kalmamis, birde rakip olmusuz☹️

Umarim sorunlar cozulur, orta yolu bulursunuz canim..🙏
insa yaa hep birlikteee😘

Jou Jou sen nerelerdesin
zeyneppk zeyneppk canım kayboldun
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus zor günle yaşadın biliyrum bizi de unutma lütfen
@Jasminium84 tatil bitsin artık garii
@_Zeze canım
@gibibiseydi napıyosun canım
@Sem2024 özlendin
@arke tatlım

Haydi gelin artık :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
Kuzummm ben diyetteyimmm 2.5 kilo almişım anamlarda neseki allahtan ödemmiş baktım kimse yok bende gelesim gelmedi 🫠🫶

Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus yaaaaa başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşaallahhh😔😔 hastamıydı bende 15yaşındayken vefat etti babam hastaydı

Bugünki menüm

11:00
Kızarmış ekmek üstüne labne
2 yumurtalı omlet

Ara
Sütlü kahve
1 kase çilekli yoğurt
2 ceviz
2 ince eti form

Akşam
1 kase yoğurtlu semizotu
1 kase etli kuru fasülye

Şimdi açım mesela regl olacam direniyorum ama olmuyor her an tatlı gömecek gibiyim
2-3 puskevit yesem 😭🥲

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Purple58 Purple58
böyle durumlarda ben tarçına yaslanıyorum tarçın kan şekerini dengeliyor ve tatlı ihtiyacını bastırıyo 🩷

dünümü özetliyim:

8.00 2yk yulaf, 1yk chia, yarım muz, yarım sb süt yarım çk antep fıstığı ezmesi ile yulaf lapası, 2 haşlanmış yumurta
12.00 100gr enginar yemeği ile 1 kutu tonbalığı
15.00 iced latte ile muz
19.30 barbunya ve 2 kase cacık

12.400 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Pembepilates

Eklentiler

• IMG_6651.webp
    IMG_6651.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 14
Yaa çok erken değil miiii sabah 5 demi yanlış anlamadım 🤦‍♀️ hayırlı işler canım
Çalışanlar hep öyle canm. Sabah namazı ile kalkıyorum sonrası koşturma başlıyor
Kizlar cok kotu dokuluyorum..Dunden beri bogaz agrisi, halsizlik, cok afedersiniz ishal..Zar zor duruyorum is yerinde, 1saat kaldi, bitsede eve gidip dinlensem..Bugunde bir yogundu klinik anlatamam, beynim ambole oldu..Hepinize iyi geceler.🌸
Çok geçmiş olsun canım. Takviye alıyormusun magnezyum gibi. Şimdi nasılsın

Merhaba kaptanim okullarin acilmasiyla duzen olusturabilecegim sanirim haftaya tatil planimizda var insallah 5 eylulde listelere girerim 🥰
5 Eylülde bekleriz o halde canım :KK200:
Kuzummm ben diyetteyimmm 2.5 kilo almişım anamlarda neseki allahtan ödemmiş baktım kimse yok bende gelesim gelmedi 🫠🫶

Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus yaaaaa başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşaallahhh😔😔 hastamıydı bende 15yaşındayken vefat etti babam hastaydı
Biz kimse değil miyiz acabaa :sinirli::sinirli::sinirli: çabuk tasını tarağını topla gel hemen bekliyorum :KK60::KK200::KK200:

19 Ağustos salı menü
09.00 1 fincan kahve, 3 kuru erik
10.30 3 kaşık menemen, 2 dilim peynir, 10 zeytin, 2 küçük glutensiz poaça
13.30 2 erik, 2 incir, 1 yk tahin, 1 küçük gofret
16.30 1 avuç karışık kuruyemiş
18.30 1 kase kabak çorbası, 6 kaşık mantar sote, 1 kase yeşillikli pancar salatası
3 lt su 10.500 adım

20 Ağustos çarşamba menü
09.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, domates slaatalık biber, 10 zeytin, 2 tk erik marmelatı, 2 dilim ekmek
13.30 1 tane ince hamur karışık pide, 1 soda, salata
19.00 1 kase çorba, 7 kaşık etli sebze, 3 kaşık makarna, 5-6 çatal karpuz
20.30 7-8 baharatlı kraker, 1 avuç çekirdek
2.5 lt su 22.500 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Purple58 Purple58 1000061436.webp

Tünaydın kızlar 🌼 hemen 2 günlük menümü yazıyorum dün yine çok fena yedim 🙈🙈 ne güzel şekersiz ve beyaz unsuz 28 gün yapmıştım hepsi çöp oldu 🥴 tekrar yapmak istiyorum benim vücuduma çok çok iyi gelmişti :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Yapabilirsen tekrar yap canım. Benim misafirler de Eylülde gidecekler. Ben ancak o zaman düzene girebilirim. O zamana kadar da düşe kalka ilerleyeceğim mecburen. Buray bıraksam homini gırtlak girişirim diye korkuyorum. Burası otokontrol sağlıyor

Yapabilirsen tekrar yap canım. Benim misafirler de Eylülde gidecekler. Ben ancak o zaman düzene girebilirim. O zamana kadar da düşe kalka ilerleyeceğim mecburen. Buray bıraksam homini gırtlak girişirim diye korkuyorum. Burası otokontrol sağlıyor
Aynn kaptanım burası iyi geliyor ben de aslında güzelce bozmadan gidiyordum vücudum alışmış canm istemiyordu ama bir iki misafirlik gezme derken cortingel oldu benim sağlıklı yaşam 🙈

Aynn kaptanım burası iyi geliyor ben de aslında güzelce bozmadan gidiyordum vücudum alışmış canm istemiyordu ama bir iki misafirlik gezme derken cortingel oldu benim sağlıklı yaşam 🙈
Maalesef .. Yazın daha kolay sananlar aldanıyor. Yaz demek tatil, bol gezmek, misafir olmak, kabul etmek dolayısı ile tüm düzenin bozuması demek

Back
X